Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
    Galiu atsakyti kitu klausimu Kas blogo tame, kad du parkai laikinai apsikeis maršrutais?
    Vilniuje autobusams yra priskirti vairuotojai ir yra geriausia, kai tie vairuotojai ir dirba savo autobusais. Vieša paslaptis, kad labai nemažai daliai troleibusų parko vairuotojų (tiksliau tų, kurie anksčiau vairavo troleibusus), negalima patikėti nieko naujesnio už Ikarusą. Apie naują MANą išvis negali būti nė kalbos.
    Klystate 65 1-u grafiku dirba buvęs troleibuso vairuotojas ir jam patikėjo tiek MAN, tiek Solaris Urbino CNG 12, netgi ir Iveco Irisbus Castrosua autobusus ir jis važiuoja normaliai su naujais autobusais. (Šiam vairuotojui yra priskirtas vienas iš sprinterių ir jis šiame maršrute jau dirba visus metus).
    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Šiandien 75 naujas, nuomojamas 2TP autobusas 294.

Comment

Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
        Klystate 65 1-u grafiku dirba buvęs troleibuso vairuotojas ir jam patikėjo tiek MAN, tiek Solaris Urbino CNG 12, netgi ir Iveco Irisbus Castrosua autobusus ir jis važiuoja normaliai su naujais autobusais. (Šiam vairuotojui yra priskirtas vienas iš sprinterių ir jis šiame maršrute jau dirba visus metus).
        Kalbu būtent apie tuos, kurie dirba troleibusų parke. Apie autobusų parke dirbančius nieko negaliu pasakyti.

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
        Šiandien 75 naujas, nuomojamas 2TP autobusas 294.
        Įdomu, ar tai dar vienas pakaitinis (273-am ???) ar jau naujas, iš tų 6 nuomojamų autobusų, skirtų troleibusų parkui.
        Paskutinis taisė Mettal; 2014.11.25, 16:35.
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

1701 jau sutaisytas po avarijos kaip įprastai dirba 6 maršrute.

Comment

Šiandien Laisvės prospektu prie Karoliniškių st. pralėkė KLAP'o MAN A23 NG313 nr.98. Nežinau ką jis veikia Vilniuje.
            My Flickr
            My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
              Šiandien Laisvės prospektu prie Karoliniškių st. pralėkė KLAP'o MAN A23 NG313 nr.98. Nežinau ką jis veikia Vilniuje.
              Gal nuomoja Vilniečiams?
              Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Vilniuje yra MAN servisas.
                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Na ką.... Pašalo truputį ir jau ilgi autobusai pradėjo gest ?.....
                  Ryte mačiau 1G 890 važiavo į parką,o iš parko - 963.
                  Trumpų yra ir 2G, pora mačiau.
                  Paskutinis taisė Mantas95; 2014.11.28, 18:45.

Comment

Šiandien apie 15:55 Rygos st. (link ateities g.) sugedo 2G 059, apie 5min. stovėjo vietoje, kol galiausiai visai armijai žmonių teko išlipt... BEt greitai atvažiavo 2min anksčiau kitas 2G 777 (reisu 16:02). Tad visi suplūdo į jį. Keletas į 16.
                    Paskutinis taisė Mantas95; 2014.12.03, 16:33.

Comment

Šiandien 53-am pastebėtas 891
                      Daugiau mano nuotraukų >>
                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiandien 54 maršrutu dirba ilgas autobusas - 541.

Comment

Būna ir taip: autobusas Vilniaus mieste kartais stoja tik ten, kur nori
                          http://www.15min.lt/naujiena/gazas/g...69523?cf=gazas
                          Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Nuo šiandien (?) 19-am maršrute savaitgaliais važiuoja trumpi autobusai.
                            Daugiau mano nuotraukų >>
                            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Dar vienas nuomojamas Mercedes-Benz O405GN2 autobusas šiandien išvažiavo į gatves, su garažiniu numeriu 4006, autobusas visas baltas lygiai taip pat kaip atrodo 3003. Šiandien 4006 dirba 53 maršrutu.

Comment

Šiandien pastebėtas 295, autobusas atrodo kaip kiti MB O405GN2, geltonas su juodomis juostomis. Šiandien dirbo 4G. Turbūt 2 parko.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                                  Šiandien pastebėtas 295, autobusas atrodo kaip kiti MB O405GN2, geltonas su juodomis juostomis. Šiandien dirbo 4G. Turbūt 2 parko.
                                  Anokia čia naujiena. Jis jau senokai važinėja miesto gatvėmis.

Comment

Šiandien 4006 dirba 7 maršrutu.
                                    My Flickr
                                    My Trainpix

Comment

721 a74 "mirė" Respublikinės psichiatrijos ligoninės stotelėje važiuojant iš Stoties.
                                      P.S. po eilinių manipuliacijų užsivedė ir nuvažiavo iki žiedo.
                                      Paskutinis taisė grustnyj; 2014.12.13, 20:05.

Comment

3g 968

Comment

Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
                                          3g 968
                                          Kiekvienam greituke dabar galime išvysti trumpą.
                                          Teko važiuot šiandien 2G 787...

Comment

Working...
                                          X