Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Todėl, kad dirbančios dispečerės nesugeba normaliai atlikti savo pareigų. Tas pats pastebėta per dujovežio virtimą, sunkvežimo partrenktą moterį prie Salininkų ir pan.
    Ir tas pats per šio ryto avariją - vėl visi autobusai stovėjo Laisvės pr. viaduko apačioje, kai laisvai galėjo važiuoti per viršų.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien 2G maršrute dirba 994 su neveikiančia švieslente (priekinėje švieslentėje buvo kažkoks "pašalinis" užrašas).

Comment

3g-996

Comment

2G mano pastebėjimu dirba 4 Neoplanai (gali būti ir daugiau). 994 jei neklystu pirma darbo diena (?).
          My Flickr
          My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
            2G mano pastebėjimu dirba 4 Neoplanai (gali būti ir daugiau). 994 jei neklystu pirma darbo diena (?).
            Aš mačiau tik 990 ir 994 šiam maršrute šiandien

Comment

Pastebėjau, kad 994 ekipažas nemoka naudotis švieslente. Ant jos buvo užrašyta: betriebsfhart .
              My Flickr
              My Trainpix

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                Aš mačiau tik 990 ir 994 šiam maršrute šiandien
                Man teko matyti ir netgi važiuoti 992 šiandien 2G.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                  Man teko matyti ir netgi važiuoti 992 šiandien 2G.
                  Man taipat teko ir matyti, ir važiuoti. Autobuso viduje dar yra šiektiek trūkumų.
                  My Flickr
                  My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                    Pastebėjau, kad 994 ekipažas nemoka naudotis švieslente. Ant jos buvo užrašyta: betriebsfhart .
                    Švieslentė gi dar nesuprogramuota...

Comment

994 vakar 4G dirbo.

Comment

Šiandien, maždaug 18:00 valandą Stotyje sugedo Volvo 7700, GN 721, dirbęs 19 maršrute.

Comment

Tai jau antras šiandien sugedęs autobusas šiame maršrute. Sugedusį 501, dirbusį tame pačiame maršrute 1 grafiku, pakeitė 873
                          Daugiau mano nuotraukų >>
                          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Iš rezervo į 53 išriedėjo 821.

Comment

Vakar 3G-999

Comment

Jau antras mano draugas klausė, kas per autobusai išvažiavo su numeriais 4002 ir 4001? Gal naujai nuomojami Meteorito mercedesai?

Comment

Jau antras mano draugas klausė, kas per autobusai išvažiavo su numeriais 4002 ir 4001? Gal naujai nuomojami Meteorito mercedesai?
                                  O kokiais maršrutais ar bent kokioje miesto dalyje važiavo, nesakė?

Comment

Vienas draugas sakė, kad 4001 pastebėtas 5G.
                                    Iš kito gavau informaciją, kad 4002 pastebėtas 6G
                                    Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.10.24, 17:20.

Comment

Šiandien mačiau 4001 5G maršrute, tai jis buvo labai panašus į tuos, kurių nuotraukos yra fotogalerijoje. Reiškia, ko gero, tai ir bus nuomojami Meteorito autobusai.
                                      Paskutinis taisė Marius555; 2014.10.25, 17:24.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                                        Šiandien mačiau 4001 5G maršrute, tai jis buvo labai panašus į tuos, kurių nuotraukos yra fotogalerijoje (jei gerai pamenu, 4001 yra MB O405GN2 modelio). Reiškia, ko gero, tai ir bus nuomojami Meteorito autobusai.
                                        O numeriai 4001/4002? Čia tokie duoti parko , ar iš seno tokie uždėti ?
                                        Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
                                          O numeriai 4001/4002? Čia tokie duoti parko , ar iš seno tokie uždėti ?
                                          Mūsiškiai. Būtų keista, jeigu iš užsienio atvarytas autobusas iškart važinėtų su originaliais garažo numeriais

Comment

Working...
                                          X