Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Jeigu atvirai, 991 pastebėtas penktadienį 1G maršrute /\
    Jo žinau, bet šiandien 6G.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
      Jo žinau, bet šiandien 6G.
      Atidžiau skaityk: 991 parke, o 6G 992
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Apie 13.50 iš AP į 1G išvažiavo Neoplanas, vietoje kažkokio volvo.

Comment

Šiandien apie 11:40 Trakų st link Stoties 1G maršrute pastebetas 3 Neoplanas.
          Valst.nr HHC 471, gar.nr 990

Comment

Šiandien apie 11:40 Trakų st link Stoties 1G maršrute pastebetas 3 Neoplanas.
            Valst.nr HHC 471, gar.nr 990
            991 ir 992 irgi dirba.

Comment

Šiandien Neoplan 992 - 2G
              My Flickr
              My Trainpix

Comment

Šiandien:
                2G 890.
                57 722;
                87 midibusas Noge 191 . (Nuo rugsėjo 1d. šiam maršrute dirbo tik 12m autobusai, o štai šiandien midis. Išimtys savaitgaliai, nes jų metu nemačiau kas dirba šiam maršrute).
                Paskutinis taisė Mantas95; 2014.10.10, 16:59.

Comment

Pridėsiu:
                  55 910
                  Paskutinis taisė Arelis; 2014.10.11, 08:16.
                  My Flickr
                  My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                    Pridėsiu:
                    2G 910
                    910 buvo ne 2G, o 55 (mačiau ryte), dabar jau ilsisi parke .

Comment

19-o ir 82-o maršruto autobusai yra sustoję tarp stotelių Sakalaičių ir Salininkų sodai, kadangi taksistas partrenkė moteriškę. 19-as, kuris buvo paleistas į Salininkus, į Stotį grįžta per Avinėlių gatvę, Katiliškes, Lydos plentą
                      Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.10.10, 21:08.

Comment

Šiandien pirmą (?) savo darbo dieną 19-am maršrute 1 grafiku pradėjo ketvirtasis (priešpaskutinis pirmo poskyrio) Neoplanas, pažymėtas #993 numeriu

Comment

Šiandien pirmą (?) savo darbo dieną 19-am maršrute 1 grafiku pradėjo ketvirtasis (priešpaskutinis pirmo poskyrio) Neoplanas, pažymėtas #993 numeriu
                          Šiandien 2G dirba šis autobusas ir dar kažkuris Neoplanas.
                          My Flickr
                          My Trainpix

Comment

Diena pries jis dirbo 42 marsrutu.

Comment

Šiandien 2G dirba šis autobusas ir dar kažkuris Neoplanas.
                              993 ir 992 šiandien 2G .Ryte važiavau 993, tai matosi jau labai paskubom jį išleido, nes viduj yra nemažai dalių kur atsilupę kažkas arba atšokę.
                              Neoplanų įspūdis - geras

Comment

http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=66114050
                                PIKO METAS , 1-asis kamštis
                                Susidarė didžiulė spūstis T. Narbuto g. link Pilaitės pr. pylna 4G ir kitų troleibusų kamštyje...
                                Kamštis didelis net Kęstučio g., ten pylna trūlikų, ypač 7 , 17:53 duomenimis net 15 šio maršruto troleibusų įstrigę... Miestai laikinai liko be šio maršruto...
                                ~17:09 paleido po 1 49 69 ir 1 greituką, troleibusai judinasi irgi.
                                ~17:23 transportas priekyje labai lėtai pradėjo judėti.
                                Iš Pilaitės ~17:50 pajudėjo trigubas 4G traukinukas.
                                Miestas paralyžiuotas ir Ukmergės g. ir G. Vilko g. (iki žiedo, savaime aišku).
                                Paskutinis taisė Mantas95; 2014.10.14, 18:34.

Comment

Tai jau antras atvejis per pastarąją savaitę, kai dėl žuvusio žmogaus stabdomas VT eismas

Comment

Pagal realaus laiko sistemą kamštis ilgėja. Transporto priemonių apie 30-40.
                                    My Flickr
                                    My Trainpix

Comment

Pagal realaus laiko sistemą kamštis ilgėja. Transporto priemonių apie 30-40.
                                      Daugiau tikrai daugiau, apie ~50-60 iš visų gatvių skaičiuok .
                                      2-asis kamštis Taip pat užkimšta kažkodėl ir Kalvarijų g., ten irgi nemažai TP, apie 30 ir vis daugėja. Ir ten kažkoks įvykis turbūt ties ozo, kalvarijų g. sankryža.....
                                      Nė vieno 1G nuo Santariškių iki žalgirio st. (18:36 duomenimis), visi kamštyje...
                                      Paskutinis taisė Mantas95; 2014.10.14, 18:36.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                        Daugiau tikrai daugiau, apie ~50-60 iš visų gatvių skaičiuok .
                                        2-asis kamštis Taip pat užkimšta kažkodėl ir Kalvarijų g., ten irgi nemažai TP, apie 30 ir vis daugėja. Ir ten kažkoks įvykis turbūt ties ozo, kalvarijų g. sankryža.....
                                        Nė vieno 1G nuo Santariškių iki žalgirio st. (18:36 duomenimis), visi kamštyje...
                                        Štai kaip atrodo dar vienas kamštis per realaus laiko sistemą:

Kažkodėl yra sustoje tik autobusai. Galima spėti, kad eismo įvykis įvyko Kalvarijų gatvės sankryžoje važiuojant į Santariškes
                                        Paskutinis taisė Arelis; 2014.10.14, 18:47.
                                        My Flickr
                                        My Trainpix

Comment

Ką 3G veikia Kalvarijų gatvėje prie Turgaus???

Comment

Working...
                                          X