Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Arba iš parko pradės reisą 992 arba kitas neoplanas.
    My Flickr
    My Trainpix

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
      Šiandien 14:50 į Rygos st. (link stotis) atvyko 2G 476 pilnut pilnutėlis, pastovėjo stotelėj kelias minutes, ir poto išlaipino didžiulę armiją žmonių (apie 80), dar pastovėjęs 1-2min. nuvažiavo tuščias tęsti maršruto............. O armija laukė kito antruko, kuris mačiau važiavo jau taip pat pilnut pilnutėlis, tai kur tie visi žmonės tilpo aš neįsivazduoju, nemačiau, nes jau pats įlipau kitoj pusėj kelio į 2G.
      Kvaili žmonės, kitaip nepavadinsi... Užtat gerai protingiems keleiviams, nes T16 važiuoja tuščias.

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
        Arba iš parko pradės reisą 992 arba kitas neoplanas.
        Gali būti, kad važiavo iš regitros
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

T18 - 2712 (dirbo ryte). Nelabai suprantu kodėl į 18 troleibuso maršrutą leidžia Solarį.
          My Flickr
          My Trainpix

Comment

Tai buvo nedažnas atvejis, kuomet 18+7 grafiku dirbo Solaris.
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien 2G 862

Comment

Vakar 3G maršrute dirbo 059

Comment

Važiavau 115 maršrutu iš Naujosios Vilnios 16:12 reisu. Nuo Tremtinių stotelės važiavo su šešiais stovinčiais keleiviais. Į Antakalnį atvyko 16:43 (turėjo atvykti 16:47).
                  Namo važiavau 22:14 reisu iš Antakalnio. Važiavau vienas visą kelią. Važiavo monotoniškai ir lėtai. Tačiau likau labai nustebęs, kai į A. Kojelavičiaus stotelę jis atvyko 22:34, nors turėjo atvykti 22:44. Taigi kam reikia dėkoti už tvarkaraščių ištempimus? Tiems kas netiki: jis tikrai važiavo neviršijęs greičio, nes tose vietovėse lekiant galima greitai įvažiuoti tamsoje į medį, krūmus ar sodybos tvorą. Taip pat pristabdydavo prie kiekvienos stotelės (net įvažiavo prie stotelės Rokantiškės, o ne pravažiavo neužvažiuodamas).

Comment

Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
                    Taigi kam reikia dėkoti už tvarkaraščių ištempimus?
                    Pas mus egzistuoja tik viena įstaiga, kurios tikslas - maksimaliai tempti grafikus, tačiau viešai reklamuotis - "autobusu susisiekti - patogu".
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Dar viena įdomybė. Pasirodo, kad 11 maršruto atkarpai Subačiaus - Misionierių st. duodama net 3 minutės. Pėsčiomis per tiek laiko galima nueiti.

Comment

991 neoplanas jau linijoje, pastebetas pries 5min 1g marsrute link Santariskiu. Valstybinis nr jo hhk 024

Comment

Mane tai glumina tai, kad Neoplanų švieslentės netinkamos greitujų maršrutų atvaizdavimui. Gal dar bus suprogramuota?
                          Beje, ar Trollino švieslentės irgi tinkamos šiam atvaizdavimui?

Comment

Su laiku priprasim + geriau žiūrisi, negu žaliam fone. Nepamiršk, kad skandinaviškuose dujokuose (Carrus, Saffle iki 858 ir 907) irgi taip pat atvaizduojama, kaip Neoplanuose.

Comment

31 maršrute dabar dažnai dirba trijų trumpų ir dviejų ilgų autobusų derinys.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                991 neoplanas jau linijoje, pastebetas pries 5min 1g marsrute link Santariskiu. Valstybinis nr jo hhk 024
                                Mhm, vakar 21:15 Minties stotelėje buvo traukiamas link parko technikinės pagalbos už kaklaraiščio.

Comment

Šiandien 2G - MAN NL273 Lion's City CNG #949

Comment

Neoplan 991 - 6G
                                    My Flickr
                                    My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                                      Neoplan 991 - 6G
                                      Gal sumaišei su 992? Nes 991 stovėjo parke prie nurašytų/nevažiuojančių autobusų

---

7-am 527
                                      2-am 1642, 1706
                                      4-am 1675

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                        Gal sumaišei su 992? Nes 991 stovėjo parke prie nurašytų/nevažiuojančių autobusų
                                        Paskaityk >>> http://ebus.lt/autobusu-pasaulio-nau...autobusas.html

Comment

Jeigu atvirai, 991 pastebėtas penktadienį 1G maršrute /\

Comment

Working...
                                          X