Čia autobusas važiuoja po maršruto į parką. Taip pat kaip ir Kaune bei kituose Lietuvos miestuose /\
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąČia autobusas važiuoja po maršruto į parką. Taip pat kaip ir Kaune bei kituose Lietuvos miestuose /\Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąKonfliktas kilo kažkur nuo "Rudens" stotelės, bet buvo tiesiog žodinis, todėl vairuotojas važiavo toliau. "Ginkluotas" konfliktas kilo jau artėjant prie "Pučkorių" stotelės, taip kad sunku pasakyti kaip reaguotų vairuotojas, jei tai būtų, pvz., 6G. Kilus konfliktui su peiliais, greitai sureagavo pagyvenęs keleivis, kuris vos tik atsidarius durims, atsistojo ir išstūmė vieną iš chuliganų į lauką. Su kitu jau susitvarkė stovėjusios moterys prie durų (irgi išstūmė). Vairuotojas iškart uždarė duris ir tęsė kelionę.
Gal ir gerai, kad isstume is autobuso, gal ir nelabai, gal reikejo nutraukti marsruta ir nedelsiant kviesti policijos patruli.
Comment
-
Parašė UrbanCity Rodyti pranešimąSoriukas, gal kažką pramiegojau, bet kas per 69 maršrutas? Ar jis laikinas kažkoks ar kaip ?
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąŠiandien 55 maršrute dirba Castrosua nr.976
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimą55 856
Šiandien 34 981.
Comment
-
Šiandien 14:50 į Rygos st. (link stotis) atvyko 2G 476 pilnut pilnutėlis, pastovėjo stotelėj kelias minutes, ir poto išlaipino didžiulę armiją žmonių (apie 80), dar pastovėjęs 1-2min. nuvažiavo tuščias tęsti maršruto............. O armija laukė kito antruko, kuris mačiau važiavo jau taip pat pilnut pilnutėlis, tai kur tie visi žmonės tilpo aš neįsivazduoju, nemačiau, nes jau pats įlipau kitoj pusėj kelio į 2G.
Comment
Comment