Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Jonas8 Rodyti pranešimą
    Vakar, 114 192
    Kokiu laiku matėte ir įdomu kiek maždaug buvo keleivių? Įdomu ar pasiteisins šis maršrutas
    Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
      Kokiu laiku matėte ir įdomu kiek maždaug buvo keleivių? Įdomu ar pasiteisins šis maršrutas
      Važiavau vakar 12:59 iš Saulėtekio (Senosios Plytinės). Atvažiavo tuščias, be manęs įlipo 3-4 keleiviai. Tie įlipę keleiviai galvojo, kad važiuos kaip 38-as (užvažiuos į Žemosios Veržuvos stotelę). Tačiau pamatę, kad važiuoja į kairę pusę, puolė prašyt vairuotojo, kad išleistų tiesiog sankryžoje. Vairuotojas bandė atsikirtinėti, kad negali išleist, bet pagyvenusi keleivė sugebėjo įkalbinti vairuotoją išleisti. Vinciūniškėse įlipo 2 keleivės.
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiandien anksti ryte buvo pastebėtas sausakimšas ilgas 55 autobusas, kartu su juo dirbo 3 trumpi.
        Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
        Šiandien 3G trumpas 790.
        O 1G visi ilgi (įsitikinęs 90%).
        1G tikrai yra trumpų, 794 man atrodo (arba 784)
        5G du trumpi pertraukiami, volvo ir solaris
        114 593

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
        2-ajam troleibusu parke pastebeti 504, 505, 506 Mercedesai. Neaisku del 500, 501, 502 ir 507
        500 ir 501 stovėjo Antakalnio žiede, jie nėra perduoti.

Comment

Troleibuso 16 maršrute dirba 2622
          Autobuso 55 maršrute dirba kažkoks Mercedes 0405.
          My Flickr
          My Trainpix

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
            Šiandien anksti ryte buvo pastebėtas sausakimšas ilgas 55 autobusas, kartu su juo dirbo 3 trumpi.

1G tikrai yra trumpų, 794 man atrodo (arba 784)
            Na ir šiandien ryte važiuodamas mačiau 55 (871) visiškai pylną link Santariškių kryptimi, gerai , kad tai nebuvo trumpas autobusas.
            O dėl 1G tai minėjau, kad ,,įsitikinęs 90%'' tai, reiškia, kad ne 100, nes važiavau ryte iki V.C.a. tai mačiau tik ilgus, o stoties juk nemačiau, dėl to.... IR šiandien kažkuris Solaris dirba...

Comment

<...> IR šiandien kažkuris Solaris dirba...
              Be Solario dar mačiau 907.

Šiandien 19-am autobusų maršrute dirba 2 trumpi autobusai paprastaisiais grafikais - 978 ir 761. Ar stabiliai du trumpi dirbs šiame maršrute darbo dienomis, lieka neaišku. Ne tik man, bet ir kitiems entuziastams bus įprastas vaizdas matyti šiame maršrute trumpą autobuse, o kartais netgi ir du

Beje, nuo rugsėjo 1-osios Melioratorių stotelėje (Salininkuose) 42-o maršruto autobusai išleidžia keleivius ten, kur 19-as įlaipina važiuojančius į miestą. Įlaipinimas vyksta stotelėje, kur 19-as atveža keleivius iš miesto.
              Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.09.03, 19:08.

Comment

Be Solario dar mačiau 907.

Šiandien 19-am autobusų maršrute dirba 2 trumpi autobusai paprastaisiais grafikais - 978 ir 761. Ar stabiliai du trumpi dirbs šiame maršrute darbo dienomis, lieka neaišku. Ne tik man, bet ir kitiems entuziastams bus įprastas vaizdas matyti šiame maršrute trumpą autobuse, o kartais netgi ir du

Beje, nuo rugsėjo 1-osios Melioratorių stotelėje (Salininkuose) 42-o maršruto autobusai išleidžia keleivius ten, kur 19-as įlaipina važiuojančius į miestą. Įlaipinimas vyksta stotelėje, kur 19-as atveža keleivius iš miesto.
                Turėsite pakentėti, kol išvažiuos neoplanai. Beje, lyginant su praėjusiais metais, šiemet su srautais susitvarkoma geriau, pergrūstų autobusų beveik nėra, išškyrus tuos atvejus, kur vietoje ilgo važiuoja trumpas.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                  Turėsite pakentėti, kol išvažiuos neoplanai. Beje, lyginant su praėjusiais metais, šiemet su srautais susitvarkoma geriau, pergrūstų autobusų beveik nėra, išškyrus tuos atvejus, kur vietoje ilgo važiuoja trumpas.
                  Nežinau kaip paprastais grafikais ryte susitvarko trumpi, bet 7:12 iš Melioratorių link Stoties veža pakankamą kiekį stovinčių. Jeigu šiuo laiku būtų trumpas, keleiviai vargu ar tilptų.

Comment

12 maršrute 3 dienas iš eilės (nuo rugsėjo 1) dirba vienas trumpas autobusas vis tuo pačiu grafiku, tad galbūt tai dabar bus įprasta. Trumpu važiavau tik kartą, 11:05 iš Stoties, tai užpildymas buvo normalus (visos sėdimos vietos užimtos). Dar porą kartų važiavau ilgais autobusais - jų užpildymas buvo toks, kad trumpi būtų sausakimši.

Comment

Na ir šiandien ryte važiuodamas mačiau 55 (871) visiškai pylną link Santariškių kryptimi, gerai , kad tai nebuvo trumpas autobusas.
                      O dėl 1G tai minėjau, kad ,,įsitikinęs 90%'' tai, reiškia, kad ne 100, nes važiavau ryte iki V.C.a. tai mačiau tik ilgus, o stoties juk nemačiau, dėl to.... IR šiandien kažkuris Solaris dirba...
                      55 šiandien mačiau šias mašinas: 871, 7** (ilga Volvo), 651, 938. Pastarasis apie 20 val. sugedo ir buvo nutemptas į parką techninės pagalbos DAF nr. 140. Vietoje jo išvažiavo 862.

Kas dar keista, tai 542 4G priekyje buvo nauja maršruto lentelė - ne mėlyno fono, o standartinė naujo dizaino su "vilniečio" juosta viršuje. Rugsėjo 1 d. keli troleibusų parko autobusai važinėjo su lentelėm, ant kurių numeris ir trasa buvo parašyti ranka.

P.S. nuo rugsėjo prasidėjo naujas "maras" - dvigubi ar net trigubi pietūs autobusų maršrutuose. Tarkim 49 maršrute visi pamaininiai autobusai, važiuojantys iki Bukčių, popiet ir iš ryto turi po 2 pietų pertraukas. Peršasi toks variantas - stengiamasi maksimaliai ilginti transporto darbo laiką, bet kaip įmanoma mažiau mokėti vairuotojams. Šitaip tie skelbimai "Ieškome vairuotojų" skamba kaip pasityčiojimas - "Ateikite dirbti pas mus - čia maži atlyginimai ir prastos darbo sąlygos".
                      Paskutinis taisė Mettal; 2014.09.03, 21:59.
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Na šiandien kolkas 55 mačiau ilgą tik 516, kiti trumpi. Aišku visų autų nemačiau.

Comment

55 dar dirba Volvo 7700.
                          My Flickr
                          My Trainpix

Comment

Na šiandien kolkas 55 mačiau ilgą tik 516, kiti trumpi. Aišku visų autų nemačiau.
                            516 del vieno itakingo vairuotojo vel dirbs tik 55 marsrute

Comment

2G šiandien užfiksavau 2 trumpus - 784 bei 936.

Comment

Ir dar dirba kažkuri trumpa Volvo 7700 53-am maršrute.

Comment

Parašė hydrex Rodyti pranešimą
                                  ir dar dirba kažkuri trumpa volvo 7700 53-am maršrute.
                                  788

Comment

2014-09-05 d.10:01 val. iš 851 dirbusio 36 maršrute išsiliejo aušinimo skystis Ragučio st., techninės pagalbos neatsiuntė, o liepė važiuoti į parką atvėsūs varikliui.
                                    Attached Files

Comment

Šiandien 07.30 prie Pašilačių žiedo nuleistais "ūsais" stovėjo ilga Škoda 15Tr nr.2604 .

Vairuotojas laukė atvykstančios tech. pagalbos.
                                      My Flickr
                                      My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                                        Šiandien 07.30 prie Pašilačių žiedo nuleistais "ūsais" stovėjo ilga Škoda 15Tr nr.2604 .

Vairuotojas laukė atvykstančios tech. pagalbos.
                                        Pirma diena po techninės apžiūros, todėl nenuostabu, kad stovėjo su nuleistais ūsais

Comment

Pirma diena po techninės apžiūros, todėl nenuostabu, kad stovėjo su nuleistais ūsais
                                          Jisai berods stovėjo su atidarytu variklio kapotu.
                                          My Flickr
                                          My Trainpix

Comment

Working...
                                          X