Parašė Naujaneriai
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąKaskart sakai, kad trumpi autobusai nesutalpina keleivius. Tai ką gi daro likę stotelėse keleiviai? Rašo skundus? O gal tiesiog turi omenyje, kad trumpi autobusai važinėja sausakimši (visi norintieji važiuot būna sutalpinti). Čia jau du skirtingi dalykai.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąGerai gyvena Pagiriai ir Salininkai. Šiandien 78-am ir vėl Solariai dirba. 957 ir 951. 42-am darbuojasi 950 ir dar kažkoks Solaris berods.
19-am 1 grafiku dirbo 706, 3-am 775, 2-am (vienpamaininiu) 770.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKad Salininkai gerai gyvena, tai čia faktas:
19-am 1 grafiku dirbo 706, 3-am 775, 2-am (vienpamaininiu) 770.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąKaskart sakai, kad trumpi autobusai nesutalpina keleivius. Tai ką gi daro likę stotelėse keleiviai? Rašo skundus? O gal tiesiog turi omenyje, kad trumpi autobusai važinėja sausakimši (visi norintieji važiuot būna sutalpinti). Čia jau du skirtingi dalykai.
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąGerai gyvena Pagiriai ir Salininkai. Šiandien 78-am ir vėl Solariai dirba. 957 ir 951. 42-am darbuojasi 950 ir dar kažkoks Solaris berods.Paskutinis taisė aRa; 2014.10.20, 14:33.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNekreipkit dėmesio. Ne pirmas kartas, kai suįžulėję Žalieji ežerai nori išskirtinių sąlygų.
Čia išskirtinęs sąlygas turi tik Salininkai, nes ten visais metų laikais visomis savaitės dienomis važiuoja tik ilgi autobusai.Paskutinis taisė Naujaneriai; 2014.10.20, 06:39.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąAntrasis Solaris 42-ame buvo 934.
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąDėl avarijos Laisvės pr. ir T. Narbuto sankryžoje, sustojo visas autobusų ir troleibusų eismas link Justiniskių/Pašilaičių. Eismas visiškai užblokuotas, milžiniški kamščiai.Paskutinis taisė Mantas95; 2014.10.20, 15:36.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠiandien dirba dar 2 Neoplanai - 997 5G bei 999 53.
Beje, kažkoks kataklizmas buvo atsitikęs 24 maršrute: maždaug nuo 16:35 iki mažiausiai 17:10 nebuvo nė vieno autobuso Gedimino pr. stotelėje Fabijoniškių kryptimi. Retas vaizdas, kai šioje stotelėje autobuso laukia minia žmonių.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąArba užpildis "tarpus" arba tes toliau numeraciją. Tolimesnė numeracija gali būti arba pvz: 1000, 1001 arba 1-001.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment