Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

55 973

19 2671
    My Flickr
    My Trainpix

Comment

Vėl vakar dienos įdomybė apie 87, iki vakaro dirbo 189, o vakare jau dirbo Senamiesčio mikroautobusas 918, 18:19 reisu nuo Vanaginės važiavo link Jeruzalės mačiau pylnas.

Comment

Šiandien 14.15 prie stoties sugedo 880. Mačiau, kaip jį traukė techninė pagalba.
        My Flickr
        My Trainpix

Comment

Prieš 25 minutes Konstitucijos prospekte pastebėjau perdažytą 426-ą. Taip pat pirmasis NG272 su naujo šrifto garažiniu numeriu. Dirba 43-am.
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kad nebūtų diskusijų apie tą patį per kelias temas, pranešimai susiję su VT eismo sutrukdymo dėl avarijos Sietyno st. iškelti į temą Įvykiai, susiję su viešuoju transportu. Nuoroda į pirmą pranešimą apie šį įvykį: http://www.miestai.net/forumas/showt...308#post816308
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Nuo rugsėjo, matyt, vėl bus išnuomoti tie patys baltieji Berkhof, nes autobusų labai trūks. Šansų, kad sulauksime devėtų ilgų autobusų už tokią mažą kainą, iškart tokia didele partija ir dar vienodo modelio, yra nedaug.
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Vakar 36 pertraukiamu grafiku dirbo 910. VVT išprotėjo, lauke +32 - +35, o į 36 trumpą 1-ą paleido, kai visi iš ežerų arba į juos plūsta... Geriau jau vakar būtų 66 tas trumpas buvęs, nes tą 910 vakar mačiau 36 reisu iš Pagubės (19:19) Jeruzalės st.(19:47), tai visiška mėsmalė autobuse buvo, košmaras.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                  Vakar 36 pertraukiamu grafiku dirbo 910. VVT išprotėjo, lauke +32 - +35, o į 36 trumpą 1-ą paleido, kai visi iš ežerų arba į juos plūsta... Geriau jau vakar būtų 66 tas trumpas buvęs, nes tą 910 vakar mačiau 36 reisu iš Pagubės (19:19) Jeruzalės st.(19:47), tai visiška mėsmalė autobuse buvo, košmaras.
                  Trūksta ilgų autobusų. Trumpi autobusai 36 būdavo ir ankstesnių metų vasarose. O šiemet trumpus A36 leidžia dažniau, praktiškai galima kiekvieną dieną pastebėti trumpus tiek A36 ir A66.

Bet gal 910 buvo iš rezervo?
                  Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Ne, jis man rodos tikrai dirbo pertraukiamu. Tai, kad nekasdien, bet į savaitę kokius 3 kartus galima pamatyt arba tam arba tam maršrute trumpą.

Comment

746 24

Comment

Šopeno - Sodų sankryžoje prieš kelias dienas pastatytas nauja kryžmė, kuri pakeitė senąją
                        Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.07.29, 20:49.

Comment

Šiandien važiavau, tai mačiau ir gabaliukas linijos prieš iešmą nuo Sodų gatvės į Stoties gatvę pakeistas. Vakarykštė nuotrauka:

Comment

Matyt jau buvo avarinės būklės.
                            My Flickr
                            My Trainpix

Comment

Vakar (07-29) 1G dirbo 506. Pyktis ima, pylna dabar naujų trumpų autobusų, bet paleido 506-ą, gerai dar, kad ne kokį Carrus.
                              Paskutinis taisė Mantas95; 2014.07.30, 13:25.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                Vakar (07-29) 1G dirbo 506. Pyktis ima, pylna dabar naujų trumpų autobusų, bet paleido 506-ą, gerai, dar, kad ne kokį Carrus.
                                Buvo prieš savaitę/pusantros (per potvynį) dirbęs 805-as, kuris buvo šiek tiek užpiltas ir vos pajudėjęs pradėdavo gesti.

Comment

Vilniuje sutriko 4, 10, 17 troleibusų maršrutų eismas

http://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoj...arsrutu_eismas

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad A. Goštauto gatvėje dėl kontaktinio troleibusų tinklo gedimų nuo 13:35 val. sutriko 4, 10 ir 17 maršrutų troleibusų darbas. Galimi viešojo transporto nukrypimai nuo tvarkaraščių.
                                  Šaltinis: lrt.lt
                                  Dabar pagal realaus laiko sistemą bėda išsisprendė ir transporto eismas atlaisvintas.
                                  My Flickr
                                  My Trainpix

Comment

Maždaug 20:30 valandą į 7 autobuso maršrutą iš rezervo išvyko 863. Darbą pradėjo nuo Spaudos rūmų stotelės. Viena įdomybė kritus į akis, tai dar seno tipo trafaretai, kurie seniau buvo dedami dar ant Ikarusų. Gaila, nespėjau nufotografuoti, nes vos tik išlipus, jis išvyko.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                      Šiandien važiavau, tai mačiau ir gabaliukas linijos prieš iešmą nuo Sodų gatvės į Stoties gatvę pakeistas. Vakarykštė nuotrauka:
                                      Atvaizdas
                                      Čia jei neklystu yra greitaėgis iešmas, nemanau kad vairuotojei juo važiuos normaliu greičiu.

Comment

Gintarai, čia gi ne iešmas, o kryžmė!
                                        Hydrex, o kaip išvis tie trafaretai atrodo? Bent jau 2005 buvo tokie patys kaip dabar, tik be vilniečio juostos.

Comment

Atsiprašau, susipainiojau

Comment

Working...
                                          X