Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Hibridas 969 šiandien buvo 24 pertraukiamu grafiku.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
      Labai blogai, jog stops.lt sistemoje, transporto atvaizdavime realiu laiku neberodo garaziniu numeriu.
      Gal kas galetu pakomentuoti, del ko taip padaryta?? Juk ne vien maksimalu greiti turetu rodyti, o reikalinga informacija ir kokia masina vaziuoja tuo metu, keleiviai turi ta zinoti (incidentai, pamesti daiktai ir t.t.)
      Drisciau ta zmogu, kurio iniciatyva nera rodomi GN pavadinti bukagalviu.
      Matyt jis nezino, sio forumo ir entuziastu, kaip pagal GN ir jutikliu kodus Jus gerbiamieji fiksavote masinas. Tiek kodu suvesta, issifruota, o dabar...
      Visiska nepagarba VT forumieciams, kuri prilygsta smugiui slapiu skuduru per veida.
      Galėtų tai būti programinė klaida arba kaip tu sakei kažkoks žmogus nuėmė. Galėjo nuimti pats stops.lt tvarkytojas.
      My Flickr
      My Trainpix

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
        Labai blogai, jog stops.lt sistemoje, transporto atvaizdavime realiu laiku neberodo garaziniu numeriu.
        Gal kas galetu pakomentuoti, del ko taip padaryta?? Juk ne vien maksimalu greiti turetu rodyti, o reikalinga informacija ir kokia masina vaziuoja tuo metu, keleiviai turi ta zinoti (incidentai, pamesti daiktai ir t.t.)
        Drisciau ta zmogu, kurio iniciatyva nera rodomi GN pavadinti bukagalviu.
        Matyt jis nezino, sio forumo ir entuziastu, kaip pagal GN ir jutikliu kodus Jus gerbiamieji fiksavote masinas. Tiek kodu suvesta, issifruota, o dabar...
        Visiska nepagarba VT forumieciams, kuri prilygsta smugiui slapiu skuduru per veida.
        Manau jiems mes nerūpime, o gal ir jie mus laiko kažkokiais ... dėl tokio mūsų hobio
        Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Kiek teko girdeti, greitai vietoj garaziniu numeriu bus rodomi transporto priemoniu velavimai / vaziavimai per anksti. Dabar visi gales matyti, kaip SISP kartais "kokybiskai" padaro tvarkarascius. Beje, net ir naudojantys naujausius plansetinius kompiuterius ir ismaniuosius negales gauti jokios informacijos apie velavimus, nes per minetus irenginius matoma tik TP buvimo vieta (patikrinta). Keleiviams is to jokios tiesiogines naudos nebus.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            Hibridas 969 šiandien buvo 24 pertraukiamu grafiku.
            Turbūt, vakar taip pat, nes ir vakar ir šiandien dienos metu stovėjo Kaimelio žiede.

Comment

Šįryt 1G dirba 079. Ir labai panašu, kad išvažiavo rezervu vietoje 979 (pastarasis iš Santariškių "pasišalino" nestodamas stotelėse).

================
              Papildymas: versija dėl 979 pakeitimo buvo klaidinga. Jis normaliai dirba, tačiau su žymiai didesniu "atotrūkiu" nuo 079.
              Paskutinis taisė aRa; 2014.06.13, 07:40. Priežastis: Papildymas

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                Turbūt, vakar taip pat, nes ir vakar ir šiandien dienos metu stovėjo Kaimelio žiede.
                Pirmadienį ir antradienį jis buvo 49-u.

Comment

Šiandien 2G maršrute, pertraukiamu grafiku dirba 954.

Comment

Parašė hydrex Rodyti pranešimą
                    ????? Tai ???

Comment

2G Trumpi autobusai darbo dienomis jau įprasta
                      Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                        ????? Tai ???
                        Tu čia mažiau šakokis su savo klaustukais, nes anksčiau pats kaip nuprotėjęs, rašydavai tai, kas neaktualu, tad siūlyčiau išvis patylėt ir neprimesti "pasaulio bambos".

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
                        2G Trumpi autobusai darbo dienomis jau įprasta
                        Aš atkreipiau dėmesį į tai, kad toks naujas autobusas ir pertraukiamam dirba. Kad 2G trumpi autobusai jau įprasta, tai aš tą suprantu kuo puikiausiai. Tiesiog mano nuomonę, tokius naujus autobusus reikėtų kišti į pamaininius grafikus. Bet vasaros sezonui matyt vis daugiau tokių atveju pasitaikys.
                        Paskutinis taisė hydrex; 2014.06.13, 19:09.

Comment

Man tai nieko ypatingo tas Solaris. Priežasčių yra įvairiausių: rezervas, remontas (dienos metu atstova parke arba tiesiog reikia grįžti į parką anksčiau). Be to, dabar jau yra bent 2 Volvo 7700, kurie priskirti pertraukiamais grafikais dirbantiems vairuotojams.

Comment

<...> Be to, dabar jau yra bent 2 Volvo 7700, kurie priskirti pertraukiamais grafikais dirbantiems vairuotojams.
                            Kurie priskirti pertraukiamiems grafikams, jeigu ne paslaptis?
                            Šiandien 1G pertraukiamu grafiku dirbo 940, įprastai dirbantis pamaininiais grafikais Žemųjų Panerių krypties maršrutuose
                            Daugiau mano nuotraukų >>
                            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Man tai nieko ypatingo tas Solaris. Priežasčių yra įvairiausių: rezervas, remontas (dienos metu atstova parke arba tiesiog reikia grįžti į parką anksčiau). Be to, dabar jau yra bent 2 Volvo 7700, kurie priskirti pertraukiamais grafikais dirbantiems vairuotojams.
                              Ar negeriau būtų, kad bent kelis VOLVO 7700 atiduotų 2- am troleibusų parkui? Juk naujausiems autobusams ten jau 11 metų...

Comment

Aš manau, kad reikėtų gražinti kelis Citaro į autobusų parką, o tuo tarpu 2-ajam parkui atiduoti kelis Volvo 7700 modelius ir po vieną Man Lion's City ir Solaris autobusus. Taip būtų užtikrinta, kad visi mėgausis naujausiais autobusų modeliais, nes dabar yra taip, kad apart Citaro, daugiau nieko gero ten nėra. Keleiviai vežiojami senais kledarais.

Comment

Aš manau, kad reikėtų gražinti kelis Citaro į autobusų parką, o tuo tarpu 2-ajam parkui atiduoti kelis Volvo 7700 modelius ir po vieną Man Lion's City ir Solaris autobusus. Taip būtų užtikrinta, kad visi mėgausis naujausiais autobusų modeliais, nes dabar yra taip, kad apart Citaro, daugiau nieko gero ten nėra. Keleiviai vežiojami senais kledarais.
                                  Suprask, ten įrengti dujų užpildymo kolonėlę brangu.. Kokius 10 pirmos partijos Volvo galima atiduoti į 2-ąjį TP
                                  Daugiau mano nuotraukų >>
                                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                    Suprask, ten įrengti dujų užpildymo kolonėlę brangu.. Kokius 10 pirmos partijos Volvo galima atiduoti į 2-ąjį TP
                                    Visai pamiršau apie dujų kolonėlę. Išskrido iš galvos kažkaip. Tada šitų neatiduosi ten, gaila.

Comment

Visai pamiršau apie dujų kolonėlę. Išskrido iš galvos kažkaip. Tada šitų neatiduosi ten, gaila.
                                      Juk šiandien 13 penktadienis ir dar pilnatis.
                                      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Aš manau, kad reikėtų gražinti kelis Citaro į autobusų parką, o tuo tarpu 2-ajam parkui atiduoti kelis Volvo 7700 modelius ir po vieną Man Lion's City ir Solaris autobusus.
                                        Ir po kelių mėnesių naujausi autobusai stovės remonte.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                          Kurie priskirti pertraukiamiems grafikams, jeigu ne paslaptis?
                                          Paslaptis . Manau bus įdomiau patiems patyrinėti.

Comment

Working...
                                          X