Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
    Padarys iš dviejų dalių vieną trumpą. Kaip anksčiau iš Ikarusų ilgų padarydavo trumpus Ikarusus tai ir čia tą patį padarys.
    Vargu ar įmanoma iš ilgo padaryti trumpą, nes variklis čia gale. O Ikarusuose varikliai būdavo priekinėje autobuso dalyje, tad paprasčiau būdavo galima padaryt
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Dar viena šiandienos "įdomybė" - 1 pamaina 275 dirbusio vairuotojo abejingumas. Turbūt po visą Antakalnį vilkosi su atitrūkusia apsaugine variklio skarda. Nemenčinės pl. stotelėje stovėjusio mikroautobuso vairuotojas bėga apie tai pranešti vairuotojui, tačiau pastarasis išklausęs ėmė ir toliau sau nuvažiavo lyg niekur nieko.

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Per realaus laiko sistemą nerodomi autobusų kodai, rodomas tik greitis.
        Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
          Per realaus laiko sistemą nerodomi autobusų kodai, rodomas tik greitis.
          Nuo šiol man rodos neberodys garažinių numerių. Turėtų artimiausiu metu rodyti vėlavimus ir skubėjimus. Tiesa, dėl garažinių numerių aš nesu įsitikinęs, bet man rodos jau nebeturėtų rodyti.

Comment

Kad bent šiandien būtų ką aptarinėti (o aptarinėti yra ką), pridedu nuorodą į ryte dar prieš garažinių atjungimą automatiškai sugeneruotą sąrašiuką:

http://ltautobusai.my1.ru/gps.htm

Nuo šiol teks stebėjimus atlikti patiems einant į gatves. Vasarą tai bus visiems į naudą

Comment

Apie 08:50 ir 09:10
              A34 dirbo 814 poto nutempė į parką.
              Nuo 09:15 dirbo 302

Poto 814 pradėjo dirbti A50

Comment

Man kilo klausimas: kodėl 2-ojo parko Škoda 14trM neperprogramavo maršrutų? Mačiau prieš kokias 2-3 savaites 3-am dirbantį 2669 ir švieslentėje puikavosi užrašas "Antakalnis - Žvėrynas - Karoliniškės"

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                  Man kilo klausimas: kodėl 2-ojo parko Škoda 14trM neperprogramavo maršrutų? Mačiau prieš kokias 2-3 savaites 3-am dirbantį 2669 ir švieslentėje puikavosi užrašas "Antakalnis - Žvėrynas - Karoliniškės"
                  Oaš mačiau užrašą 3 Saulėtekis - Naujininkai 1-jo parko troleibuse.

Comment

Teisybė. Jei ne realaus laiko stebėjimo sistema, ilgai būtume užtrukę sugaudę visus naujus autobusus linijoje.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                      Oaš mačiau užrašą 3 Saulėtekis - Naujininkai 1-jo parko troleibuse.
                      Buse švieslentėse maršruto numeris ir maršruto kryptis nustatomi atskirai, todėl galimos visokiausios kosminės kombinacijos. Dar vienas pavyzdys: http://transphoto.ru/photo/621752/

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                      Teisybė. Jei ne realaus laiko stebėjimo sistema, ilgai būtume užtrukę sugaudę visus naujus autobusus linijoje.
                      Visi taip ir nesugaudyti - 982 ir 983 kol kas dar niekas nematė.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                        Buse švieslentėse maršruto numeris ir maršruto kryptis nustatomi atskirai, todėl galimos visokiausios kosminės kombinacijos. Dar vienas pavyzdys: http://transphoto.ru/photo/621752/

Visi taip ir nesugaudyti - 982 ir 983 kol kas dar niekas nematė.
                        304 yra kodas įvesti 4G, nes fonas yra žalias, o raidės juodos. Čia rodo 304 įvedimo kodą. Tas pats yra ir su kitais G maršrutų kodais.
                        Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                          304 yra kodas įvesti 4G, nes fonas yra žalias, o raidės juodos. Čia rodo 304 įvedimo kodą. Tas pats yra ir su kitais G maršrutų kodais.
                          Ne tame esmė. Net jei kodas būtų suveikęs kaip turėtų (o nesuveikia labai dažnai ir ne vien pas Citaro; ir kartais tik atskirose švieslentėse (pvz. gale)), vis tiek vaizdelis būtų 4G VISORIAI. Čia gali įvesti bet ką, kad ir 666 VALAKAMPIAI.

Comment

Kaip gaila, kad nerodo garažinių per sistemą , net nėra noro dabar ten žiūrėt... O kodėl čia taip padarė?
                            Gal kas žino kas atsitikę 871? Nes jau senokai buvo matytas.
                            Paskutinis taisė Mantas95; 2014.06.06, 15:30.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                              Kaip gaila, kad nerodo garažinių per sistemą , net nėra noro dabar ten žiūrėt...
                              Užtat dabar turi atsirasti noras eiti į lauką ir pačiam ieškoti įdomybių

Vakar po labai ilgo remonto (ko gero pusmečio trukmės) į maršrutus išvažiavo 2-ojo troleibusų parko MB O405 nr. 088. Šiandien jis dirba 75 maršrutu ... žemagrindžio grafiku.

Comment

Užtat dabar turi atsirasti noras eiti į lauką ir pačiam ieškoti įdomybių
                                Nereikia pamiršti, kad ne visi entuziastai yra mokiniai/studentai/bedarbiai, taip kad nuolatinis transporto stebėjimas mieste yra neįmanomas.

Comment

Be abejo. Kalbu apie daugumą, kuri ir yra moksleiviai / studentai.

Comment

Be abejo. Kalbu apie daugumą, kuri ir yra moksleiviai / studentai.
                                    Kas nores, visada ras laiko paieskoti

Comment

132 A42 pagal ratus galimą spręsti kas ilgai stovėjo prie tvoros.

Comment

Šiandien nesėkminga diena Vilniaus troleibusams. Per valandą pastebėti net du gedimai.
                                        Sugedo:
                                        2622 dirbęs 19 troleibuso maršrutu.
                                        2452 dirbęs 7 troleibuso maršrutu.
                                        My Flickr
                                        My Trainpix

Comment

3 2566
                                          My Flickr
                                          My Trainpix

Comment

Working...
                                          X