MAN Lion's City CNG #942 Dirbo be priekinės švieslentės , o tik su lentele.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąĮ 41 sugrįžo 764.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą2014-05-11 d. nuo 7:00 val. 35 maršrute dirba 189.
Iš viso 35 maršrutu dirba 3 autobusai, o turėtų dirbti 2 autobusai. Ir šiandien turėtų dirbti 65 pagal SĮSP, pranešimą, bet jis nedirba.
Dar 35 dirba 951 ir 754.
Tai pasekite, kokia trasa tas, atseit, 35-as - 189 važiuoja savo kurį nors reisą.
O dar geriau išeikite prie 65-ojo trasos (kad ir Balsiuose) ir jį nufotografuokite
Comment
-
Kai kurią nors dieną yra važiuojama pagal specialų laikiną grafiką, vairuotojų borto kompiuteris "nepriima" maršruto kodo. Sistema neleidžia net gudrauti - įvedinėti kitos dienos kodą, kad veiktų stotelių pranešimai ir e-bilieto sistema (pvz. darbo dienos kodą 65 maršrutui sekmadienį). Taigi, tenka jungti bet kokį maršrutą, kad bent e-bilietu galima būtų naudotis.
Pernai kažkodėl nepriimdavo 8 maršruto poilsio dienų kodo, todėl ten jungdavo bet kokį maršrutą, pvz. 47.
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąSpėju, kad stebite tuos "tris 35-uosius" realaus laiko sistemoje (kaip ir aš šiuo metu)?
Tai pasekite, kokia trasa tas, atseit, 35-as - 189 važiuoja savo kurį nors reisą.
O dar geriau išeikite prie 65-ojo trasos (kad ir Balsiuose) ir jį nufotografuokiteGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąSpėju, kad stebite tuos "tris 35-uosius" realaus laiko sistemoje (kaip ir aš šiuo metu)?
O dar geriau išeikite prie 65-ojo trasos (kad ir Balsiuose) ir jį nufotografuokiteGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
-
Nezinau ar sitoje temoje rasyti, ar temoje susijusioje su viesojo transporto prasizengimais, bet manau ir si tema yra susieta su tuo, nes daug dikutuota apie G marsrutu laiku vilkinima.
Pastebejau toki dalyka. Praeita savaite, susiziurejes per greiciausio marsruto paieska savo keliones tiksla, ilipau i 2G marsruto masina GN 473. Vairuotojas visa laika vaziavo kaip vezlys, tarsi specialiai stabdydamas pries sviesofora, laukdamas raudono signalo, zodziu visa laika krapstydamas savo smirdancia nosi. Ko pasekoje masina jau velavo, ir mano greiciausias marsrutas nepasiteisino. Islipes sulaukiau sekancios 2G masinos ir tesiau kelione jau kitu marsrutu.
Siandien, 75-uoju marsrutu dirba ta pati masina GN 473. Vairuotojas vel vaziuoja krapstydamas nosi (itariu tas pats), Gelvonu gatveje net visai sustojo vaziuojamoje dalyje pries mini kalneli nuo Jovaro link Gelvonu stot.
Ko pasekoje i man reikiama stotele atvyko veluodamas jau 8 min.
Kas cia per nesamones vyksta?? Vairuotojas turetu buti patyres, nes vairuoja prailginta masina ir jau toks vidutinio amziaus (su usais). Arba specialus laiko tempimas arba paranojiskas masinos saugojimas??
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąMan rodos, 87 maršrutas regi pirmą kartą Solarį, šiandien šiam maršrute - 957 .
65 866.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąLogiškai mastant Vilniaus parkas turetu nurašyti seniausius autobusus o ne 2000metu dujinius ar kokius turi. Tai rodo kad prastai dirba remonto zona ir vairuotojei nepriziuri savo transporto.
Comment
-
Tai taip, Kaune tokių metų Den ir DAF atrodo kurkas geresnės buklės autobusai, Tad manau VAP dirbtuvės arba labai prastai dirba arba vairuootojei labai greit sulaužo autobusus. Kad ir VAP turi 93-96metų dyzelinių MB , juos tikrai galima būtų nurašyti pagal amžių.Paskutinis taisė Gintaras663; 2014.05.12, 16:22.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąI gatves siandien isvaziavo 5-asis Castrosua City Versus, pazymetas 977-u numeriu. Dirba 82-am marsrute 1 grafiku
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąŠis autobusas realaus laiko sistemoje rodomas kaip 176. Tai gaunasi, kad Berkhof'as nr. 176 grąžinamas BGS'ui?
Comment
Comment