Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

MAN Lion's City CNG #942 Dirbo be priekinės švieslentės , o tik su lentele.
    Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Į 41 sugrįžo 764.
      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
        Į 41 sugrįžo 764.
        Nereikia sakyt, kad sugrįžo. Vakar vietoj 971 buvo 813. Mayt yra šiek tiek sugedęs 971
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

2014-05-11 d. nuo 7:00 val. 35 maršrute dirba 189.
          Iš viso 35 maršrutu dirba 3 autobusai, o turėtų dirbti 2 autobusai. Ir šiandien turėtų dirbti 65 pagal SĮSP, pranešimą, bet jis nedirba.
          Dar 35 dirba 951 ir 754.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
            2014-05-11 d. nuo 7:00 val. 35 maršrute dirba 189.
            Iš viso 35 maršrutu dirba 3 autobusai, o turėtų dirbti 2 autobusai. Ir šiandien turėtų dirbti 65 pagal SĮSP, pranešimą, bet jis nedirba.
            Dar 35 dirba 951 ir 754.
            Spėju, kad stebite tuos "tris 35-uosius" realaus laiko sistemoje (kaip ir aš šiuo metu)?

Tai pasekite, kokia trasa tas, atseit, 35-as - 189 važiuoja savo kurį nors reisą.
            O dar geriau išeikite prie 65-ojo trasos (kad ir Balsiuose) ir jį nufotografuokite

Comment

Kai kurią nors dieną yra važiuojama pagal specialų laikiną grafiką, vairuotojų borto kompiuteris "nepriima" maršruto kodo. Sistema neleidžia net gudrauti - įvedinėti kitos dienos kodą, kad veiktų stotelių pranešimai ir e-bilieto sistema (pvz. darbo dienos kodą 65 maršrutui sekmadienį). Taigi, tenka jungti bet kokį maršrutą, kad bent e-bilietu galima būtų naudotis.
              Pernai kažkodėl nepriimdavo 8 maršruto poilsio dienų kodo, todėl ten jungdavo bet kokį maršrutą, pvz. 47.
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                Spėju, kad stebite tuos "tris 35-uosius" realaus laiko sistemoje (kaip ir aš šiuo metu)?

Tai pasekite, kokia trasa tas, atseit, 35-as - 189 važiuoja savo kurį nors reisą.
                O dar geriau išeikite prie 65-ojo trasos (kad ir Balsiuose) ir jį nufotografuokite
                Nuotrauka bus, nes važiuosiu balsuoti.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą

35/65 2014-05-11 d.
                  Attached Files

Comment

19 514
                    82 782, pakeitęs sugedusį 729
                    1G 713
                    Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.05.11, 19:15.

Comment

I gatves siandien isvaziavo 5-asis Castrosua City Versus, pazymetas 977-u numeriu. Dirba 82-am marsrute 1 grafiku

Comment

Nezinau ar sitoje temoje rasyti, ar temoje susijusioje su viesojo transporto prasizengimais, bet manau ir si tema yra susieta su tuo, nes daug dikutuota apie G marsrutu laiku vilkinima.
                        Pastebejau toki dalyka. Praeita savaite, susiziurejes per greiciausio marsruto paieska savo keliones tiksla, ilipau i 2G marsruto masina GN 473. Vairuotojas visa laika vaziavo kaip vezlys, tarsi specialiai stabdydamas pries sviesofora, laukdamas raudono signalo, zodziu visa laika krapstydamas savo smirdancia nosi. Ko pasekoje masina jau velavo, ir mano greiciausias marsrutas nepasiteisino. Islipes sulaukiau sekancios 2G masinos ir tesiau kelione jau kitu marsrutu.
                        Siandien, 75-uoju marsrutu dirba ta pati masina GN 473. Vairuotojas vel vaziuoja krapstydamas nosi (itariu tas pats), Gelvonu gatveje net visai sustojo vaziuojamoje dalyje pries mini kalneli nuo Jovaro link Gelvonu stot.
                        Ko pasekoje i man reikiama stotele atvyko veluodamas jau 8 min.
                        Kas cia per nesamones vyksta?? Vairuotojas turetu buti patyres, nes vairuoja prailginta masina ir jau toks vidutinio amziaus (su usais). Arba specialus laiko tempimas arba paranojiskas masinos saugojimas??

Comment

Piktybinis grafiko nesilaikymas. Rašykit skundą Susisiekimo paslaugoms arba tiesiai VVT. Daugiau čia nėra ko pridurti.
                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Man rodos, 87 maršrutas regi pirmą kartą Solarį, šiandien šiam maršrute - 957 .
                            65 866.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                              Man rodos, 87 maršrutas regi pirmą kartą Solarį, šiandien šiam maršrute - 957 .
                              65 866.
                              Greičiausiai parke kažkoks sugedo tai dėl to išleido 866 į 65. Nes 187 vairuotojas sakė, kad mechnanikai liepia imti bet kurį, koks dar važiuoja, nes didžioji dalis autobusų negali važiuoti.

Comment

Logiškai mastant Vilniaus parkas turetu nurašyti seniausius autobusus o ne 2000metu dujinius ar kokius turi. Tai rodo kad prastai dirba remonto zona ir vairuotojei nepriziuri savo transporto.

Comment

Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimą
                                  Logiškai mastant Vilniaus parkas turetu nurašyti seniausius autobusus o ne 2000metu dujinius ar kokius turi. Tai rodo kad prastai dirba remonto zona ir vairuotojei nepriziuri savo transporto.
                                  Kad visi dujiniai yra 97-99 metų gamybos, t.y. iki 2000-ųjų metų

Comment

Tai taip, Kaune tokių metų Den ir DAF atrodo kurkas geresnės buklės autobusai, Tad manau VAP dirbtuvės arba labai prastai dirba arba vairuootojei labai greit sulaužo autobusus. Kad ir VAP turi 93-96metų dyzelinių MB , juos tikrai galima būtų nurašyti pagal amžių.
                                    Paskutinis taisė Gintaras663; 2014.05.12, 16:22.

Comment

14 766
                                      18 506, įprastai dirbantis 68-am
                                      31 137
                                      34 543
                                      36 796
                                      41 793
                                      42 952; 374
                                      75 455

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                        I gatves siandien isvaziavo 5-asis Castrosua City Versus, pazymetas 977-u numeriu. Dirba 82-am marsrute 1 grafiku
                                        Šis autobusas realaus laiko sistemoje rodomas kaip 176. Tai gaunasi, kad Berkhof'as nr. 176 grąžinamas BGS'ui?

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                                          Šis autobusas realaus laiko sistemoje rodomas kaip 176. Tai gaunasi, kad Berkhof'as nr. 176 grąžinamas BGS'ui?
                                          Taip, tikrasis 176 grąžintas atgal į BGS. Tai jau trečias Castrosua su jutikliu iš Berkhofo

Comment

Working...
                                          X