Parašė Mettal
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąŠiandien lija dėl to jie yra tuštesni, o kai buna geras oras tada net netelpa į ilgus autobusus.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNa taip, ilgas autobusas "reikalingesnis" dabar į visokius sodus darbo dieną lietaus metu...Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąJuk jie tvarkosi ir namelių vidų, o po to vakarais važiuoja namo sodininkams lietus nemaišo jie gali dirbti ir per lietų. O vat vakare nuo 20 val., laisvai gali važiuoti net midibusiniai į miesto pusę, o iš miesto pusės 12 metrų.
Tu kaip tas valdininkas, tik savo naudos ziuri, kad tik tavo kieme butu kas geriausia, o salia taves nors ir tvanas.
Is tikro VT entuziastas turi dometis, reikstis ir ginti ne tik savo rajono interesus.
p.s. o is tamstos sita islendanti daugumos valdininku bruoza, jau seniai pastebejau.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąAutobusas36, jau vien pats nikas pasako jog daugiausia kalbama ir diskutuojama del Balsiu sodu marsrutu.
Tu kaip tas valdininkas, tik savo naudos ziuri, kad tik tavo kieme butu kas geriausia, o salia taves nors ir tvanas.
Is tikro VT entuziastas turi dometis, reikstis ir ginti ne tik savo rajono interesus.
p.s. o is tamstos sita islendanti daugumos valdininku bruoza, jau seniai pastebejau.
Mano Nikas mažai ką pasako. Kurie manęs paprašo pagalbos aš juos pakonsultuoju ir padedu jiems. AŠ NETURIU VALDIŠKO POŽIŪRIO IR JUO NESU.Paskutinis taisė Naujaneriai; 2014.05.08, 14:33.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąBuss fanas ei juokdarys prajuokinai mane.
Mano Nikas mažai ką pasako. Kurie manęs paprašo pagalbos aš juos pakonsultuoju ir padedu jiems. AŠ NETURI VALDIŠKO POŽIŪRIO IR JUO NESU.
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąVisų pirma, tai reikėtų taisyklingiau rašyti. Kitas dalykas, ką tu konsultuoji? Ir šiaip kokią tu teisę turi įžeidinėti kitus? Siūlau slėptis po lapais su savo tokiom kalbom, nes nemanau, kad subrendai rimtoms diskusijoms. Metas suaugti ir visažinio nevaidinti. Ir dar toks pastebėjimas - jeigu nežinai kitų rajonų situacijos, tai prašyčiau ir nieko nesakyt apie juos, nes tik kvailio vietoje liksi.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąŠiandien lija dėl to jie yra tuštesni, o kai buna geras oras tada net netelpa į ilgus autobusus.
Parašė hydrex Rodyti pranešimąVisų pirma, tai reikėtų taisyklingiau rašyti.Parašė hydrex Rodyti pranešimąKą tu nusišneki? Bent kartą esi važiavęs šiais autobusais skirtingais laikais? Manau, kad ne. Koks 78 dažnai apytuštis važiuoja ir vasarą ir bet kuriuo kitu metų laiku. Ten užtektų 2 trumpų pamaininiais ir 1ilgo pamaininiu grafiku. Savaitgaliais ilgame autobuse daug tuščių vietų, tad prašyčiau nenusišnekėčiau.
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąAutobusas36, jau vien pats nikas pasako jog daugiausia kalbama ir diskutuojama del Balsiu sodu marsrutu.
2) Atsiliepė tas, kuris taip pat nusišneka, kaip ir Autobusas36.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąŠiandien jau ne taip tragiška 1G 5 trumpi autobusai, o vakar primenu buvo 11.
66 mano manymu visada turi dirbti trumpi autobusai, net ir vasarą. Nebent kokia 1 išimtis: kai lauke kokie +30 ir visi plūstą prie ežerų...
66 dirba patys blogiausi autobusai, kurie nuo š. m. liepos mėn. bus nurašyti, nes jie nepraeina techninkinės apžiūros.Paskutinis taisė Naujaneriai; 2014.05.08, 16:42.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąNa aš vis koregavau trumpų skaičių, bet 8-o vistiek neradau. Ai tiekto.
O kiek maždaug autobusų nurašys? Šiandien 66 444 ir 914. 444 tai turbūt nurašys ane? O dėl 914 jokiais būdais ne tikiuosi.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
11 maršrutu dirba 817 ir 837, 15 maršrutu - 948, 26 maršrutu - 823 ir 848, 57 maršrutu - 858.
Gali būti, kad trumpi autobusai dirba todėl, kad midibusai atlieka techninę apžiūrą ar yra sugedę? Taip pat manau, kad verčiau 65 maršrutu dirbtų trumpi autobusai, o ne 26 ir 57.
Dujinius trumpus autobusus vertėtų nurašyti, bet Karosas nėra kuo pakeisti.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą11 maršrutu dirba 817 ir 837, 15 maršrutu - 948, 26 maršrutu - 823 ir 848, 57 maršrutu - 858.
Gali būti, kad trumpi autobusai dirba todėl, kad midibusai atlieka techninę apžiūrą ar yra sugedę? Taip pat manau, kad verčiau 65 maršrutu dirbtų trumpi autobusai, o ne 26 ir 57.
Dujinius trumpus autobusus vertėtų nurašyti, bet Karosas nėra kuo pakeisti.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąO 65 pastoviai jau net 4 savaites iš eilės dirba 187 ir 186. Ir niekam pozicijų jie neužleidžia.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąPatys midibusų vairuotojai prašo dirbti 65 maršrute?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąPatys midibusų vairuotojai prašo dirbti 65 maršrute?
Comment
Comment