Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
    2014-04-23 d. 881 iš rezervo dirba 36 nuo 8:45 val.
    Kad sistema 36-am marsrute rodo 799, 907, 837, 794 /\
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Peizazas
      Lenkams nebereikia Berkhof'ų tai dalį atidavė Vilniui (Pats mačiau tuos kurių VVT neturėjo) ir dalį išnuomojo VVT.
      Čia kurie tokie Berkhofai, kurių VVT neturėjo?

Beje, VVT perka 10 ilgų dyzelinių autobusų. Sprendžiant iš http://www.vilniausviesasistransport...elbti-pirkimai paskelbtos informacijos, per tas 12 dienų, kada galima teikti siūlymus, bus nupirkti tie patys Berkhofai.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Keleiviai nepatenkinti Berkhofais, tačiau VVT juos vis tiek perka, nice. Nejaugi rinkoje nėra kitų naudotų ilgų autobusų.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
          Kad sistema 36-am marsrute rodo 799, 907, 837, 794 /\
          Tai jau pataisė sugedusį autobusą ir 881 grįžo į parką.
          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
            Keleiviai nepatenkinti Berkhofais, tačiau VVT juos vis tiek perka, nice. Nejaugi rinkoje nėra kitų naudotų ilgų autobusų.
            Kuom keleiviai nepatenkinti Berkhofais? Šie autobusai yra žemagrindžiai ir turi būti keleiviams patogūs.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
              Kuom keleiviai nepatenkinti Berkhofais? Šie autobusai yra žemagrindžiai ir turi būti keleiviams patogūs.
              Transporto priemonės patogumas skaičiuojamas ne vien dėl to ar ji yra žemagrindė ar ne. Interjeras, eksterjeras, patogios sėdynės, sėdynių kiekis, patogios erdvės stovintiems keleiviams, turėklų kiekis ir jų patogumas, pakabos minkštumas, garso izoliacija ir t.t.
              Berkhof autobusai statistiškam keleiviui gražūs tik eksterjeru. Tačiau visi kiti niuansai varo keleivius iš proto ypač GRA maršrutuose. Netikite, įlipkite į autobusą ir paklausinėkite keleivių, padarykite apklausą ir pasidalinkite rezultatais.

Comment

Šiandien 970 34.
                Kada išleis visus likusius ispaniškus autobusus į gatves?

Comment

Transporto priemonės patogumas skaičiuojamas ne vien dėl to ar ji yra žemagrindė ar ne. Interjeras, eksterjeras, patogios sėdynės, sėdynių kiekis, patogios erdvės stovintiems keleiviams, turėklų kiekis ir jų patogumas, pakabos minkštumas, garso izoliacija ir t.t.
                  Berkhof autobusai statistiškam keleiviui gražūs tik eksterjeru. Tačiau visi kiti niuansai varo keleivius iš proto ypač GRA maršrutuose. Netikite, įlipkite į autobusą ir paklausinėkite keleivių, padarykite apklausą ir pasidalinkite rezultatais.
                  Man kaip tik labai patogus pasirode, gal tik sedimu vietu mazai, bet uztat patogus praejimai, talpaus autobuso ispudi daro.

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                    Man kaip tik labai patogus pasirode, gal tik sedimu vietu mazai, bet uztat patogus praejimai, talpaus autobuso ispudi daro.
                    Kauno Berkhof Europa skiriasi nuo Vilniaus Berkhof Jonckheer-G, ir, kaip nekeista, Kauno autobusai patogesni.
                    Lyginant su Kauno trumpais Berkhof Jonckheer, Kauno autobusų salono išplanavimas irgi patogesnis. Jau nekalbu apie sėdynių kokybę. Na o turėklų kiekis mažas ir ten, ir ten.
                    Paskutinis taisė KitoksBrolis; 2014.04.23, 16:56.

Comment

Kauno Berkhof Europa skiriasi nuo Vilniaus Berkhof Jonckheer-G, ir, kaip nekeista, Kauno autobusai patogesni.
                      Lyginant su Kauno trumpais Berkhof Jonckheer, Kauno autobusų salono išplanavimas irgi patogesnis. Jau nekalbu apie sėdynių kokybę. Na o turėklų kiekis mažas ir ten, ir ten.
                      As kalbėjau apie vilnietiskus

Comment

Aš kai pirmakart važiavau Berkhofu, tai nepatiko kad labai mažai sėdimų vietų ir variklio agregatai salone. Gal dar interjeras. Bet patiko, jog turėklai ''anti-slidūs''.

Comment

Pagal realaus laiko sistemą šiandien 115-am maršrute dirbo Citroen Jumper #930
                          53-am #597, #870
                          24-am piko metu dirbo #771
                          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.04.23, 20:49. Priežastis: Papildymas

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                            Čia kurie tokie Berkhofai, kurių VVT neturėjo?

Beje, VVT perka 10 ilgų dyzelinių autobusų. Sprendžiant iš http://www.vilniausviesasistransport...elbti-pirkimai paskelbtos informacijos, per tas 12 dienų, kada galima teikti siūlymus, bus nupirkti tie patys Berkhofai.
                            Specifikacijose radau porą reikalavimų, kurių VVT nuomojami Berkhofai neatitinka:
                            - sėdimų vietų turi būti ne mažiau kaip 50, tuo tarpu VVT nuomojami Berkhofai jų tikrai tiek neturi;
                            - durys turi būti atsidarančios į vidų, tuo tarpu nuomojamuose Berkhofuose jos atsidaro į išorę.

Man asmeniškai VVT nuomojami Berkhofai visai patinka, tik pastebėjau, kad šiuose autobusuose vairuotojai dažniausiai staigiau stabdo, negu kituose (matyt stabdžiai jautresni), na ir galinių durų išsidėstymas nelabai geras.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                              tik pastebėjau, kad šiuose autobusuose vairuotojai dažniausiai staigiau stabdo, negu kituose (matyt stabdžiai jautresni), na ir galinių durų išsidėstymas nelabai geras.
                              Iš esmės Berkhofai yra tos pačios Volvo 7700A, tik be 70 km/val. greičio ribotuvo. O galinės durys - tikrai yra problema, nes vairuotojas jas mato labai prastai.
                              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien 4 maršrute dirba 1720.

Realaus laiko sistemoje 1G rodo 2-1370. Koks tai autobusas?
                                Paskutinis taisė Marius555; 2014.04.24, 15:28.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                                  Šiandien 4 maršrute dirba 1720.

Realaus laiko sistemoje 1G rodo 2-1370. Koks tai autobusas?
                                  Jau yra minėta, tai 595.

Comment

2014-04-24:
                                    17 ilgas autobusas - 356;
                                    35 203;
                                    53 962.
                                    87 821.
                                    1G 16:31 duomenimis 1 trumpas - 823.
                                    Paskutinis taisė Mantas95; 2014.04.24, 16:37. Priežastis: 53

Comment

Šiandien 19-am maršrute žemagrindžio grafiku dirba 412 Karosa

Comment

2014-04-25:
                                        26 765 ir 866.

Comment

2014.04.26 12:30 duomenimis, 53 dirba 546

Comment

Working...
                                          X