Parašė 2120
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė rufas...tr Rodyti pranešimąO kas atsitiko troleibusui 1568? Aš jį beveik kasdien matau (šiandien, pavyzdžiui, 12-ame maršrute)
Comment
-
2011 02 02 d. 7:14 val., nuo St. Baltupiai Kalvarijų g., link Jeruzalės buvo pastebėtas pilkas dvigubas Volvo 7700 arba Volvo 7700A. Kokiu maršrutu dirbo nespėjau pastebėti.
2011 02 03 d. 7:10 val., St. Pušynas pastebėtas 546 autobusas link Stoties, kuris šiandien dirba 26 maršrutu.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Hm, sunku patikėti, kad šiandien dirbo būtent trumpoji Karosa. Kiek teko jas matyti parke (paskutinį kartą buvau pravažiavęs prieš 2 savaites), visos stovi nepritaikytos laipinimo tvarkai (t.y. su uždara vairuotojo kabina). Įdomu, ar technikai taip greitai spėjo perdaryti vieną iš trumpų Karosų, ar paleido ją taip, kaip yra?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąDėl didelio autobusų trūkumo (šalta - dujiniai ir seniausi autobusai sunkiai užsiveda/greitai sugenda) teko 36 maršrutu pertraukiamu grafiku leisti tai, kas dar gali važiuoti, o tai buvo Karosa nr. 302.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąIš kur žinai, kad dirbo 36 maršrutu?
Comment
-
he, siandien (laisvadieni, kai VT dirba sekmadienio grafiku!) 75 marsrutu dirbo ilgas autobusas (Volvo 7700A, garazinis numeris 779). Nu tiek to, gal ir truksta dabar trumpuju masinu. Bet man nesuprantama, kuo jie vadovaujasi, spresdami, i koki marsruta laisvaji ilga autobusa paskirti. 75- tikrai ne toks, kur poilsio dienomis ilgu reiketu.
Taip pat labai graziai atrodo autobusai su veliavelemis
PS: nepykit, kad rasau sveplai- rasau is telefono
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąO iš kur žinau, kad ten nr. 302 nedomina? Parašė vienas draugas, kuris jį matė maršrute.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąhe, siandien (laisvadieni, kai VT dirba sekmadienio grafiku!) 75 marsrutu dirbo ilgas autobusas (Volvo 7700A, garazinis numeris 779). Nu tiek to, gal ir truksta dabar trumpuju masinu. Bet man nesuprantama, kuo jie vadovaujasi, spresdami, i koki marsruta laisvaji ilga autobusa paskirti. 75- tikrai ne toks, kur poilsio dienomis ilgu reiketu.
Taip pat labai graziai atrodo autobusai su veliavelemis
PS: nepykit, kad rasau sveplai- rasau is telefono
Comment
-
Vilniečiams nebereikia svarstyti, ar vėluos autobusas
Maršrutai.lt komanda ištikimiems savo lankytojams siūlo naujovę - transporto priemonių atvaizdavimą realiu laiku.
Ši naujovė nežinau kodėl bet neveikia.Paskutinis taisė Edvard; 2011.02.22, 23:19."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
Comment