Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimą
    Kiek galima ta patį per tapatį rašyti...
    Tas pats per ta patį yra tada, kai kasdien, pvz. 1G dirba 4-6 trumpi, ir kasdien tie autobusai yra vardijami. O čia tikrai nedažnas atvejis, kai trumpų tiek nedaug.

Beje, 1G trumpų yra bent 3 - 934 pakeistas kitu arba pietauja (žr. prisegtą failą)
    Attached Files
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimą
      Kiek galima ta patį per tapatį rašyti...
      Kaunietis lankosi Vilniaus temose ir nepatenkintas dar reiškia pretenzijas, tiesiog tobula

Comment

Ką tik realaus laiko sistemoje pastebėjau 12 maršrutu dirbantį 914, pasiekusį 79 km/h greitį tarp Prekybos bei Lydos stotelių. Retas atvejis.[/QUOTE]
        Gal prieš porą savaičių 932, dirbęs 2G maršrute, Laisvės pr. važiuodamas link Stoties taip pat buvo pasiekęs 79 km/h.

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
          Ką tik realaus laiko sistemoje pastebėjau 12 maršrutu dirbantį 914, pasiekusį 79 km/h greitį tarp Prekybos bei Lydos stotelių. Retas atvejis.

Pries savaite 59-ojo marsruto masina GN 156 netoli Gariunu vaziuojant i Grigiskiu puse buvo pasiekusi 81 km/h greiti.

Comment

/\
            Dar paminėsiu, kad 914 ir dar keletas tokių pačių autobusų, kaip buvo minėta šiame forume, silpnai "traukia" (t.y. turi mažokai galios). Todėl man pasirodė labai neįprasta, kad jis pasiekė tokį greitį, galingesnių autobusų vairuotojai dažniausiai tiek nespaudžia.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
              /\
              Dar paminėsiu, kad 914 ir dar keletas tokių pačių autobusų, kaip buvo minėta šiame forume, silpnai "traukia" (t.y. turi mažokai galios). Todėl man pasirodė labai neįprasta, kad jis pasiekė tokį greitį, galingesnių autobusų vairuotojai dažniausiai tiek nespaudžia.
              Iš vietos juda silpnai, paskui kai įsibėgėja tai pakankamai normaliai važiuoja. Į kalną ir taip ne per geriausiai važiuoja, o pilnas keleivių tai velkasi vėžlio greičiu /\
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
                Gal prieš porą savaičių 932, dirbęs 2G maršrute, Laisvės pr. važiuodamas link Stoties taip pat buvo pasiekęs 79 km/h.
                Keista, negi MAN`uose ribotuvų nėra? Paprastai Vilniaus autobusuose (pvz: Volvo) įrengti ribotuvai riboja greitį iki 70 km/h.
                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                  Keista, negi MAN`uose ribotuvų nėra?
                  MAN traukia 85 su viršum.

Comment

Neperseniausiai mačiau Savanorių pr netoli Gariunų, Saffle važiavo 95km/h

Comment

Nu kad žinok ne. Net žiurint per langą gretis atrodė apie 100km/h.

Comment

2G šiandien - 788
                        Hybridas 969 šiandien dirbo 2-am maršrute pamaininiu grafiku. Vietoje jo - 792, hybridas Iveco servise Dariaus ir Girėno gatvėje
                        Daugiau mano nuotraukų >>
                        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Mettal dar vasarį įkelė naujo keturdurio dvigubo MB nuotrauką 2-ajame parke. Kur jis dingo? Fotobuse apie tai ne žodžio.
                          -----
                          Noriu paklausti, kas per autobusas buvo 098? Kodėl jį nurašė? Apie jį informacijos irgi mažai.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                            Noriu paklausti, kas per autobusas buvo 098? Kodėl jį nurašė? Apie jį informacijos irgi mažai.
                            Tai buvo midi klasės autobusas, tačiau jį nurašė todėl, kad tuo metu nebuvo daug jam skirtų maršrutų. Dabar jis tikrai pasitarnautų, bet tada nebuvo reikalingas.

Comment

Mettal dar vasarį įkelė naujo keturdurio dvigubo MB nuotrauką 2-ajame parke. Kur jis dingo? Fotobuse apie tai ne žodžio.
                              Šitas
                              http://fotobus.msk.ru/vehicle/657597/#n765125

Comment

Taigi, jei gerai supratau, jis ''pasisvečiavo'' šalia 2-ojo parko tvoros, o vėliau nuvyko pas Meteorit Turą į Visaginą? Keista...
                                P.S. Kitoks_Brolis, ačiū. Gaila, jog nurašė, palyginus jaunas buvo...

Comment

Taigi, jei gerai supratau, jis ''pasisvečiavo'' šalia 2-ojo parko tvoros, o vėliau nuvyko pas Meteorit Turą į Visaginą? Keista...
                                  Ne šalia tvoros, o pačiame parke. Jam ten kažkokį remontą atliko. Bet tikrai - keista.

Comment

Siandien ryte Vilniaus oro uoste maciau dirbanti Berkhof valst. Nr. EON 229, buves garazinis VVT 179, tai galima daryt isvada, kad i gatves pa kol kas jis nebeisvaziuos.

Comment

Airike maciau du buve VVT baltieji autobusai. Viduj dar kabo iskabos apie parduodamus bilietus

Comment

169 ir 179.

Comment

2014-04-23 d. 881 iš rezervo dirba 36 nuo 8:45 val.
                                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Working...
                                          X