Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
    Jos į tą dalyką neįeina, nes jos yra panašios į IKarusus, o šis MB yra net neįprastas, kaip įprasta būna MB yra tik 3 arba 2 durys.
    Ką? Karosos panašios į Ikarusą, o Mercedes ne, nes durų skaičius skirtingas? O tai dėl ko dar Karosos yra Ikarusų giminės?

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
      Ką? Karosos panašios į Ikarusą, o Mercedes ne, nes durų skaičius skirtingas? O tai dėl ko dar Karosos yra Ikarusų giminės?
      Ir dėl stačių bei aukštų laiptų.
      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Beje, ar pastebėjote, jog pradedant nuo vidurinių durų link galo visos durys išsitraukiamojo-čiuožiamojo tipo?

Comment

2014-02-20:
          53 784;
          26 943.
          Paskutinis taisė Mantas95; 2014.02.20, 16:12.

Comment

Ganėtinai įdomus derinys: 1 maršrutu dirba 951, o 2 maršrutu - 959 ir 967.
            17 maršrutu - 203.
            26 maršrutu - 189 ir 943. 188, spėju, lūžo.
            63 maršrutu jau dirba standartinio dydžio autobusas 727.
            65 maršrutu - 066.

Comment

O cia is tikruju vilnius pirko Mercedes-Benz O405G is Connexxion AP?
              Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                Jos į tą dalyką neįeina, nes jos yra panašios į IKarusus, o šis MB yra net neįprastas, kaip įprasta būna MB yra tik 3 arba 2 durys.
                Miesto Karosos visada turėjo 2+2+2+2 durų schemą, išsskyrus priemestinius kur durys visos siauros ir schema 2+2+2. Apie priesmestines Karosas paėmiau pavyzdį, kurie eksploatuojami Čekijoje.

Nereikia pamiršti, kad ir Mercedesai yra įvairių modifikacijų. Iš egzotiškų trumpų - Mercedes benz 0405N2 su 2+2+2 durų schema. Tokį egzempliorių eksploatuoja Klaipėda >>
                Daugiau mano nuotraukų >>
                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                  O cia is tikruju vilnius pirko Mercedes-Benz O405G is Connexxion AP?
                  Taip. Kodėl abejoji, kad tai yra tiesa?
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

2014-02-21 d. 820 dirbęs 36 sugedo apie 11:09 val., neišvyko į maršrutą. Vakar šis autobusas dirbęs A50 irgi sugedo apie 22 val.

Rezervinis dar į A36 maršrutą neišvyko. Du reisai 2 grafiko neįvyko tai yra link Pagubės ir iš Pagubės link Žalgirio st.

821 išvykęs iš rezervo į A36 maršrutą ties Jeruzalės st., apsisuko ir grįžo į parką.

Vietoje jų dirba 766.
                    Paskutinis taisė Naujaneriai; 2014.02.21, 14:21.
                    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Norėjau paklausti: Nematėte, ar 2G maršruto autobusai šiandien važiavo prigrūsti? Ar daug žmonių išlipo prie LITEXPO?

Comment

Dar kartą tokia pati situacija, kad ir 1, ir 2 maršrutu dirba Solariai (950 a1; 959 ir 965 a2).
                        16 maršrutu dirba 765.
                        26 maršrutu - 066.
                        27 maršrutu - 203.
                        31 maršrutu nedirba standartiniai autobusai 356 ir 381. Šiandien čia galima pamatyti ir 170, ir 824. Na o 526, dirbęs šiame maršrute, buvo pakeistas kažkuriuo kitu autobusu.
                        48 maršrutu MAN Lion's City kariauna - 946, 948 ir 949.
                        74 maršrutu jau nepamenu kada dirbo 4 ilgi, visada 2-3 daugiausiai. Šiandien iš ilgų čia tik 129 ir 230.
                        115 maršrute šiandien pabuvojo 029, 192, 193, 196, 921.

147 yra "greitasis" autobusas, iki reformos dirbęs 74 maršrutu, dabar migruojantis tarp G maršrutų (šiandien 2G).
                        6G šalia etatinių 276, 277, 530, 511 (jau pusiau etatinis), 057 (salyginai persikraustęs iš 74 maršruto) dirba dar ir 869.
                        Paskutinis taisė KitoksBrolis; 2014.02.21, 17:04.

Comment

Šiandien pirmą kartą po 10 metų pertraukos man teko važiuosi karosa (į stotį).... 1G lemtingoji 405.
                          Grįžau 597

Comment

#945 46 Maršrute , Vienintelis MAN Su Signataru
                            Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
                              #945 46 Maršrute , Vienintelis MAN Su Signataru
                              Matėm, žinom, yra ir fotografija.

Comment

Šiandien pagal realaus laiko sistemą 68-am maršrute dirba #937 Manas ir #957 Solaris

Comment

Kažkas klausė, ar daug žmonių buvo Parodų rūmų stotelėje, laukiančio 2G autobuso. Buvo daug. 13:50 atvažiavęs 2G link Lazdynų susirinko beveik visus keleivius. Link Stoties važiavęs #743 ir nemažą dalį keleivių pasiėmė.

Tad visai neblogas laikinas variantas

Comment

Šiandien 15 maršrutu dirba 727.
                                    19 maršrute netikėtai pastebėtas 087.
                                    41 maršrutu - 864.
                                    57 maršrutu - 066 (įdomu, kodėl net savaitgalį jį išleidžia į trasą).
                                    63 maršrutu net savaitgalį dirba standartinis autobusas (943). Pasiteisina? Keleivių yra pakankamai?

Comment

Na, 63 dažnai dabar būna keleivių vienu metu. Juk juo gali nuvažiuoti iki Vaivadiškių su Vilniečio kortele, plius dabar nėra sniego ir yra nedidelis srautas į kapines.

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
                                        Šiandien 15 maršrutu dirba 727.
                                        63 maršrutu net savaitgalį dirba standartinis autobusas (943). Pasiteisina? Keleivių yra pakankamai?
                                        15 maršrutu prieš tai dirbo 590 Neoplanas, tačiau dėl smulkios avarijos Antakalnio st. jį pakeitė 727.
                                        63 ir 68 greičiausiai skaičiuojami keleiviai, nes ten dirba MAN ir Solaris autobusai.
                                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien 41-am maršrute dirba #856 Mercedes

Comment

Working...
                                          X