Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

T16 #2684 įvažiuojant į ŽemaitėsŒ-Savanorių-Pietario sankryžą sudalyvavo eismo įvykyje.

Comment

2014-01-22:
      1G 824,754;
      3g 830;
      2G 809;
      31 498.
      Paskutinis taisė Mantas95; 2014.01.22, 16:46.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
        2014-01-22:
        1G 824,754;
        3g 830;
        2G 809;
        31 498.
        Va dėl šito ir reikia džiaugtis - kad ir trumpi, bet išvis atvažiavo. O štai 46 į vakarinę pamainos dalį neišvažiavo net 2 autobusai (tame tarpe ryte buvęs 067). Apie 17 val. Pašilaičiuose turėjo prasilenkti 2 pertraukiamo grafiko autobusai, tačiau nė vienas iš jų neatvažiavo. Užtat po jų turėję būti autobusai atvažiavo. Realaus laiko sistemoje iš 7 autobusų rodomi buvo tik 4 (nerodė 791, bet jis tikrai dirba).
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Nežinau dėl kokių priežasčių (sakykim dėl kamščio) vakar 17:37 į Sodų st. neatvažiavo 82-o maršruto autobusas link Stoties.
          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.01.22, 19:50.
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Turiu pastebėjimą dėl trumpo autobuso 31-am maršrute: darbo dienomis (nežinau kokiu grafiku) 31-am maršrute stabiliai dirba trumpas autobusas

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
              Turiu pastebėjimą dėl trumpo autobuso 31-am maršrute: darbo dienomis (nežinau kokiu grafiku) 31-am maršrute stabiliai dirba trumpas autobusas
              Ne, yra dienų, kai dirba visi ilgi autobusai. Visgi kol kas šiame maršrute sunku prognozuoti kada dirbs trumpa (trumpos) mašina.

Comment

68 203;
                1G 716;893;
                2G 907,803,795;
                3G 891;
                ir kažkodėl 48 052 ilga karosa, bet tikiuosi vėl aš čia nesusimaunu, kaip praitą kartą 61 nurašytos 360.
                Paskutinis taisė Mantas95; 2014.01.23, 15:35. Priežastis: Papildymas.

Comment

Šiandien dėl autobuso gedimo Kareivių-Žirmūnų sankryžoje trumpam buvo sutrikęs troleibusų eismas.

Comment

Šiandien dėl lengvojo automobilio gedimo Gedimino pr - Vilniaus g. sankryžoje kažkur 12:30 buvo trumpam susidaręs kamštis. Solaris troleibusas, apvažiavęs kliūtį, pametė ūsus. 057 Mercedes visaip bandė įvažiuoti į trumpą Gedimino pr. atkarpą. Bandymas pasukti pavyko

Comment

<...>
                      ir kažkodėl 48 052 ilga karosa, bet tikiuosi vėl aš čia nesusimaunu, kaip praitą kartą 61 nurašytos 360.
                      Šįkart dėl ilgos Karosos 48-am maršrute tikrai nesusimauni. Buvo atvejis (berods vasarą), kai 48-am dirbo 141 Karosa. Fotobuse gerai paieškojus galima atrasti būtent tą nuotrauką

Comment

11:40 Jogailos stoteleje maciau link Uzupio vaziuojanti elektrini autobusa (11 marsrute). Jei kas spesit pagauti ir prasivaziuoti, prasau, pasidalinkite ispudziais

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                          Šįkart dėl ilgos Karosos 48-am maršrute tikrai nesusimauni. Buvo atvejis (berods vasarą), kai 48-am dirbo 141 Karosa. Fotobuse gerai paieškojus galima atrasti būtent tą nuotrauką
                          Kad nereiktų gaišti laiko paieškoms – 2013 m. rugsėjo mėn. 227-ojo nuotrauka.

Tarp 141-ojo nuotraukų 48-ame maršrute yra dvi 2012 m. gruodžio 10 d.nuotraukos.

Ir paskutinė (4-oji) Fotobuse esanti ilgos Karosos nuotrauka 48-ame maršrute – 145-ojo 2010 m. vasarį.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                            Kad nereiktų gaišti laiko paieškoms – 2013 m. rugsėjo mėn. 227-ojo nuotrauka.

Tarp 141-ojo nuotraukų 48-ame maršrute yra dvi 2012 m. gruodžio 10 d.nuotraukos.

Ir paskutinė (4-oji) Fotobuse esanti ilgos Karosos nuotrauka 48-ame maršrute – 145-ojo 2010 m. vasarį.
                            As dar maciau 48 748, irgi vasara

Comment

2014-01-24:
                              1G 797 (beje, šis trumpas volvo man labiausiai patinka iš visų kitų trumpų volvo autobusų),723,761,859;
                              2G 719,789,809;
                              3G 858;
                              26 tinkamas 192 ir 067.
                              Paskutinis taisė Mantas95; 2014.01.24, 16:01. Priežastis: Papildymas.

Comment

68 203;
                                1G 716;893;
                                2G 907,803,795;
                                3G 891;
                                Vakar aš važiavau 1G autobusu nuo Rūdninkų st. iki Santariškių (t.y. iki ligoninės, ne iki galo), dirbo Volvo 7700, gar. nr. 716. TRAGEDIJŲ TRAGEDIJA! Kiek daug žmonių prilipo Trakų ir V.Kudirkos aikštės stotelėse, tai man sunku pasakoti. Centrinėje stotelėje tiek daug žmonių sulipo, kad visi norintys į šį trumpą autobusą sutilpo. Toks scenarijus kartojosi iki Žaliojo tilto, kai daugelis ten išlipo, o įlipo tik keli žmonės. Važiuoju toliau. Stotelėje prie Maximos bei 35, 36, 66 autobusų žiedo išlipo daug žmonių. Tas pats buvo ir Baltupiuose bei Jeruzalėje. Santariškėse, stotelėje prie ligoninės išlipo tik keletas žmonių. Vargais negalais, namo parvažiavau puikiai ir be problemų.
                                Dabar noriu jūsų paklausti: Kodėl daug žmonių į 1G
                                , šiam važiuojant iš Stoties į Santariškes, prilipa Trakų ir V.Kudirkos aikštės stotelėse ir daug išlipa Broniaus Laurinavičiaus skvero, Baltupių ir Jeruzalės stotelėse?

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                                  Dabar noriu jūsų paklausti: Kodėl daug žmonių į 1G
                                  , šiam važiuojant iš Stoties į Santariškes, prilipa Trakų ir V.Kudirkos aikštės stotelėse ir daug išlipa Broniaus Laurinavičiaus skvero, Baltupių ir Jeruzalės stotelėse?
                                  Keistas klausimas, gal todėl, kad daug žmonių iš Senamiesčio važiuoja į Centrą, Baltupius ir Jeruzalę???

Comment

Taip sutinku, Baltupių ir Jeruzalės st. išlipa daugiausiai keleivių iš 1G,na, bet daugiau Jeruzalėj.

Comment

Taip sutinku, Baltupių ir Jeruzalės st. išlipa daugiausiai keleivių iš 1G,na, bet daugiau Jeruzalėj.
                                      Bet klausimo esmė yra ši: Kodėl daug žmonių prilipa į 1G Trakų ir V.Kudirkos aikštės stotelėse?

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                                        Bet klausimo esmė yra ši: Kodėl daug žmonių prilipa į 1G Trakų ir V.Kudirkos aikštės stotelėse?
                                        O kur dar Senamiestyje į 1G įlipti? Kas per nesąmonės?

Comment

Iš tikrųjų, kai po reformos numarino 5 maršruto troleibusą, tai visas srautas persikėlė į greitąjį. Keleiviai jau tarpinėse stotelėse prisipildo autobuse ir važiuoja iki akropolio bei Jovaro stotelių

Comment

Working...
                                          X