Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
    klausykit ar buvo vilniuje toks autobusas MAN EM192?
    Parašė Zorro Rodyti pranešimą
    Bet tie SM 182, o klausimas buvo apie EM 192.
    EM192 Vilniuje niekada nebuvo - šis modelis Vilniaus autobusams atėjo iš lenkų phototrans.eu, kuomet tai buvo kone vienintelis nuotraukų iš Vilniaus šaltinis.
    Dabar akivaizdu, kad tuomet modelis buvo nustatytas neteisingai.

Pranešimai iš fotogalerijos atkelti į labiau tam tinkančią temą. Prašyčiau ateityje atidžiau žiūrėti į temos pavadinimą, nes gali būti skiriamos nuobaudos už piktybinį rašymą bet kur.
    Ir galų gale, šiais laikais per Google galima rasti viską.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
      ...
      Man vienam nusibodo klausytis apie Balsius ir jų mokyklą? Forumieti, būtų neblogai išgirsti įdomios informacijos ir apie kitus mikrorajonus.

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
        Troleibusai, pastebėti ne savo maršrutuose: 1654- 6, 1662- 17, 1674- 4, 1698- 2.
        Pagal transphoto.ru duomenis, 1698 yra prirašytas 2-am maršrutui.

Vakar 6-am maršrute dirbo šie:

1680
        1634
        1654

Šiandien:

1676 T4
        1699 T6

Rezervinių saujelė šiame maršrute: 1421, 1430, 1457 (sistemoje jis yra pažymėtas kaip 1650)
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kad nekiltu kvailu klausimu, iskart parasysiu, kad 267 realaus laiko sistemoje tai privatininku mikroautobusas ( 13 marsrutas)

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
            Kad nekiltu kvailu klausimu, iskart parasysiu, kad 267 realaus laiko sistemoje tai privatininku mikroautobusas ( 13 marsrutas)
            Kvailų klausimų? Nors ko norėt, visi entuziastai pernelyg gerai apie save galvoja. Kas tada aptarnauja žemagrindžius reisus?

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
              Kvailų klausimų? Nors ko norėt, visi entuziastai pernelyg gerai apie save galvoja. Kas tada aptarnauja žemagrindžius reisus?
              Aš šiandien Stotyje mačiau baltąjį Sprinterį 13-am maršrute žemagrindžio grafiku (16:48 Stotyje, link Vilkpėdės). Ar Transrevis bus nusipirkęs žemagrindžių mikroautobusų, lieka neaišku.

Beje, iš viso suskaičiavau reisuose važinėjančius 7 Sprinterius (po du 13-am, 61-am ir 82-am bei vienas 58-am). Ar Transrevis turi pakankamai rezervo, kad galėtų pakeisti sugedusį autobusą?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                Aš šiandien Stotyje mačiau baltąjį Sprinterį 13-am maršrute žemagrindžio grafiku (16:48 Stotyje, link Vilkpėdės). Ar Transrevis bus nusipirkęs žemagrindžių mikroautobusų, lieka neaišku.

Beje, iš viso suskaičiavau reisuose važinėjančius 7 Sprinterius (po du 13-am, 61-am ir 82-am bei vienas 58-am). Ar Transrevis turi pakankamai rezervo, kad galėtų pakeisti sugedusį autobusą?
                Gal žinote koks buvo jų užpildymas; ar buvo stovinčių keleivių? Beje, kur bazuojasi "Transrevio" mikroautobusai?

Comment

"Transrevio" mikroautobusai pagal viską turi bazuotis Stotyje prie autobusų stoties pastato. Į keleivių užpildymą nekreipiau dėmesio. Šią savaitę panagrinėsiu keleivių srautus "Transrevio" maršrutuose.

Beje, klausimas: ar dabar gali baltieji sprinteriai vežti stovinčius keleivius?

Comment

Kvailų klausimų? Nors ko norėt, visi entuziastai pernelyg gerai apie save galvoja.
                    Yra čia bent 1 asmuo36, kuris viską priima už gryną pinigą. O replika apie entuziastus labai tinka jums pačiam.

Kas tada aptarnauja žemagrindžius reisus?
                    Nežemagrindis mikroautobusas. Ne pirmas SĮSPo "fail'as" - 88/89 maršrutai pirma buvo skelbiami kaip aptarnaujami išskirtinai žemagrindžių transporto priemonių, nors tai buvo visiškas melas - nė vienas Fiat Ducato nepritaikytas vežti vežimėlius.

Beje, kur bazuojasi "Transrevio" mikroautobusai?
                    Transrevio bazė yra Eišiškių pl., šalia Eišiškių pl. ir Metalo g. sankryžos ir Maximos.

Comment

Pagal realaus laiko sistema 2014-01-07 d. apie 11 val.
                      784 43
                      067 49
                      710 dirbęs 49 sugedo, o jį iš rezervo pakeitė 837
                      653 53
                      058 dirbęs 55 sugedo, o jį iš rezervo pakeitė 883
                      arba 515
                      57 067
                      203 87
                      936 2G
                      720 2G
                      722 4G
                      831 6G
                      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Šiandien dar kas nebuvo paminėta pagal realaus laiko sistemą:
                        1G 719, 859, 830
                        82 ilga karosa 360!!! ir dar neprivatininkų 760.
                        Paskutinis taisė Mantas95; 2014.01.07, 16:05. Priežastis: Papildymas.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                          Yra čia bent 1 asmuo36, kuris viską priima už gryną pinigą.
                          Pasirodo tokių yra 2:

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                          82 ilga karosa 360!!!

Comment

Tai realaus laiko sistemą klysta? Nereikėjo čia jau taip išsireikšt jums.

Comment

Kam įdomu, tai 58-am maršrute dirbo #302.

Sakau visiems (ypatingai nariams autobusas36 ir Mantas95), kad jeigu pamatysite realaus laiko sistemoje 82-am maršrute autobusą su numeriu tokiu pačiu, kaip VVT, žinokite, kad ten bus Transrevio mikruškė su garažiniu numeriu sistemoje.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                Kam įdomu, tai 58-am maršrute dirbo #302.

Sakau visiems (ypatingai nariams autobusas36 ir Mantas95), kad jeigu pamatysite realaus laiko sistemoje 82-am maršrute autobusą su numeriu tokiu pačiu, kaip VVT, žinokite, kad ten bus Transrevio mikruškė su garažiniu numeriu sistemoje.
                                360 yra VVT KAROSA, O 267 VVT baltas volvo. Ir man, ir Mantas95 tai bus tik VVT, kiti tegul pasidaro kitus garažinius numerius.
                                Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Realaus laiko sistema neklysta. Buvo rašyta bent 2 kartus šioje temoje, kad garažinis numeris yra pririštas prie GPS daviklio. Ir štai tą daviklį gali uždėti ant bet kurio autobuso ir nekeisti garažinio numerio. Jeigu daviklis naujas - garažinis jam išvis nepriskiriamas ir sistema rodo tik kodą (tokių autobusų dabar apstu). Va juk tik vakar ssnaiperis rašė, kad 1457 turi 1650 daviklį.

Iš tamstos autobusas36 laukiu vaizdinių įrodymų (autobuso/troleibuso nuotraukos), kad visa tai yra netiesa:
                                  • 360 Karosa B741 yra seniausiai nurašyta, o daviklis perkeltas ant Transrevio mikroautobuso;
                                  • 267 nuomojamas MB O405G ilgą laiką nedirba (kažkoks labai rimtas gedimas), tik neaišku kodėl jo daviklis perkeltas ant kito Transrevio mikroautobuso;
                                  • 929 Peugeot Boxer turi seną 888 daviklį, todėl gali būti taip, kad po miestą važinės 2 888-i.
                                  • 800 Saffle 5000 po to, kai buvo prikeltas iš kapinyno, gavo seniai nevažiuojančios ir gerokai apardytos MB Cito nr.027 daviklį.
                                  • 1457 Škoda 14Tr gavo nuo kokių 2010 nedirbusio ir 2012 vasarą supjaustyto Jelcz nr. 1650 daviklį.

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                                  Ir man, ir Mantas95 tai bus tik VVT.
                                  Šit kaip! Įdomu tik ar pats Mantas95 žino, kad jam "tai bus tik VVT"?

Comment

Šiandien 20:35 Lydos stotelėje (link Stoties) pastebėtas sugedęs 760, dirbęs 82 maršrutu. Techninė pagalba jau ruošėsi jį vilkti.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                                      Šiandien 20:35 Lydos stotelėje (link Stoties) pastebėtas sugedęs 760, dirbęs 82 maršrutu. Techninė pagalba jau ruošėsi jį vilkti.
                                      Jisai 19:26 jau sugedo Lydos st. O į pagalbą atskubėjo 811. Pradžiai jisai atvažiavo į Stotį, o paskui važiavo per Eišiškių pl., Tūkstantmečio g. (?), Kirtimų g., paskui apsukęs "garbės ratą" prie Baltosios Vokės st. važiavo tiesiai į Juodšilius.

Comment

2g 830, 760
                                        1G 726, 932.
                                        34 869.
                                        Paskutinis taisė Mantas95; 2014.01.09, 16:57. Priežastis: Papildymas.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                          2g 830, 760
                                          1G 726, 932.
                                          34 869.
                                          Papildau dar:

Šiandien dieną dirbo du trumpi autobusai.
                                          302 A8
                                          203 A68

Šiandien 4 diena kai po variklio remonto išvažiavo #915

Comment

Working...
                                          X