Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Trumpas autobusas 2G maršrute- 724.

Comment

Šiandien MAN Nr. 888 dirba 53 maršrutu ir realaus laiko sistemoje šis autobusas rodomas. Matyt, daviklis grąžintas.

Comment

20 ir 28 maršrutuose VVT priklausančiais grafikais dirba standartiniai autobusai: 20 maršrute dirba 934, o 28 - 722.

Comment

a8 - 079; a31 - 895 ir 870

Comment

Nežinau, įprastas tai dalykas, ar ne, bet mane nustebino, jog 59 maršrute dirba vienas triašis autobusas: 597. Likę du - dviašiai: 155 ir 456.
            Ar šiame maršrute keleivių srautai dideli?

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
              Šiandien MAN Nr. 888 dirba 53 maršrutu ir realaus laiko sistemoje šis autobusas rodomas. Matyt, daviklis grąžintas.
              Greičiausiai yra šitaip: mieste važinėja 2 888-i. Mano teorija, kodėl taip galėjo atsitikti:
              1. 929 gavo seną 888 daviklį, o 888 buvo duotas naujas (dėl kažkokių priežasčių).
              2. Duomenų bazėje padaryta klaida priskiriant garažo numerį.

20 ir 28 maršrutuose VVT priklausančiais grafikais dirba standartiniai autobusai: 20 maršrute dirba 934, o 28 - 722.
              20 maršrute dideli autobusai turi dirbti pagal iš anksto suplanuotą grafiką, todėl čia jau neturėtų būti kažkas išskirtinio. 28-am neužtenka midibusų, todėl ten dažnai dirba dideli ir dar Volvo.

Nežinau, įprastas tai dalykas, ar ne, bet mane nustebino, jog 59 maršrute dirba vienas triašis autobusas: 597. Likę du - dviašiai: 155 ir 456.
              Ar šiame maršrute keleivių srautai dideli?
              a) Nebuvo laisvų trumpų mašinų.
              b) Rezervas.
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

3G (881) "užsilenkė" nuo pat ryto. Pastebėjau 5:18 "su avariniu" ant Taurakalnio, oro ousto kryptimi...

Comment

Šiandien teko važiuoti 1G nr. 893 nuo Baltupių kalnu (link Jeruzalė) labai labai letai spaudė greitį.
                  Gal kas žino, ar bus įrengta švieslentė Jeruzalės st. (aišku link centro)?
                  Paskutinis taisė Mantas95; 2013.12.21, 15:49.

Comment

Įdomybės:
                    a8 - 079;
                    a20 - 937;
                    a25 - 940 (galima suteikti statusą "Žemųjų Panerių autobusas");
                    a27 - 934;
                    a28 - 802;
                    a32 - 066;
                    a48 - 941, 942;
                    a51 - 087;
                    a59 - 425;
                    a73 - visi trumpi autobusai;
                    a87 - 067;
                    a115 - 028

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
                      Įdomybės:
                      a8 - 079;
                      a20 - 937;
                      a25 - 940 (galima suteikti statusą "Žemųjų Panerių autobusas");
                      a27 - 934;
                      a28 - 802;
                      a32 - 066;
                      a48 - 941, 942;
                      a51 - 087;
                      a59 - 425;
                      a73 - visi trumpi autobusai;
                      a87 - 067;
                      a115 - 028
                      Ne tiek jau daug tų "tikrųjų" įdomybių. 087, 940 dirba vietoje 455 ir 151 - jie visada buvo Ž. Panerių autobusai. 20 maršrutu dideli autobusai statomi pagal iš anksto mėnesiui suplanuotą grafiką - Volvo, MAN, Mercedes ir t.t.
                      Kadangi visi 3 48-i yra nauji MAN, tai reiškia, kad šiandien ten skaičiuoja keleivių srautus.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                        Ne tiek jau daug tų "tikrųjų" įdomybių.
                        Be abejo, mano pranešimas nėra skirtas visų galų meistrui Mettalui. Skirtas tiems, kurie yra paprasti mirtingieji

Comment

Šiandien A43 maršruto žemagrindžio grafiku dirbo 943.
                          Beje, o jeigu 2 TP priklausančiuose autobusų maršrutuose dirba autobusai iš autobusų parko, ar jie vakare atlieka reisus iki 2 TP, kaip pagal grafiką turėtų?

Comment

Tie autobusai, kurie dirba 2-ojo troleibusų parko maršrutuose, užvažiuoja atiduoti grafiką, trafaretus ir grįžta atgal į autobusų parką
                            Daugiau mano nuotraukų >>
                            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                              Tie autobusai, kurie dirba 2-ojo troleibusų parko maršrutuose, užvažiuoja atiduoti grafiką, trafaretus ir grįžta atgal į autobusų parką
                              Tikrai ne. Niekas niekur neuzvaziuoja, iskart vaziuojama i parka.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                                Tikrai ne. Niekas niekur neuzvaziuoja, iskart vaziuojama i parka.
                                Tikrai taip. Ryte važiuoja iš autobusų parko į troleibusų parką, paima grafiką ir kelionės lapą, vakare - priešinga tvarka - kaip rašė ssnaiperis.

Comment

Šiandien:
                                  57 066
                                  87 715

Comment

Šiandien 717-ą, kuris trečią dieną iš eilės dirba 82-am, pakeitė 828. Jau vakar važiuojant su 717 labai nešiojo autobusą į šonus

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                      Tikrai taip. Ryte važiuoja iš autobusų parko į troleibusų parką, paima grafiką ir kelionės lapą, vakare - priešinga tvarka - kaip rašė ssnaiperis.
                                      Matosi, kad transporto reforma pavyko puikiai, kaštai optimizuoti, sumažintos tuščių transporto priemonių ridos ir t.t.
                                      Gal kas nors pasakys kokia nauda iš tokios tvarkos. Ar autobusų parke nebėra vietos laikyti trafaretams, grafikams ir kelionės lapams, taigi jie sandėliuojami troleibusų parke?

Comment

Vietos laikyti yra, tačiau kitam parkui (šiuo atveju - 2-ajam troleibusų) reikalingi vairuotojų darbo grafikai bei trafaretai (ten kokie 44 iš 54 autobusų neturi švieslenčių)

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                          Šiandien:
                                          57 066
                                          87 715
                                          715 87 maršrute yra rezervinis autobusas, nes jis pakeitė ryte dirbusį ir sugedusi 846 autobusą.
                                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Working...
                                          X