Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

3g- 949.

Comment

1G Ryte pastebėjau deją trumpą 784, paskui jį vilkosi karosa...

Comment

2g - 812; 6g - 760

Comment

A12 maršrute ryte dirbusį Volvo 7700A Nr. 743 vėliau pakeitė MB O405 Nr. 653.

Comment

59 siandien buvo VISI 3 LION CITY.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
              A12 maršrute ryte dirbusį Volvo 7700A Nr. 743 vėliau pakeitė MB O405 Nr. 653.
              Šiandien A12 maršrute ryte dirbusį Volvo Nr. 775 vėliau pakeitė Karosa Nr. 240. Kas čia darosi su tais Volvo autobusais?..

Comment

Šiandien A12 maršrute ryte dirbusį Volvo Nr. 775 vėliau pakeitė Karosa Nr. 240. Kas čia darosi su tais Volvo autobusais?..
                Volvo - vieni geresnių Vilniaus autobusų tiek patogumu, tiek ir dizainu. Gaila, kad ir jie jau "nuvaryti".

Comment

Darosi ne vien su Volvo, o su visais, išskyrus naujausius MAN Lion's city. Pinigų remontui nėra, o į maršrutus kažkas važiuoti turi.

Šiandien, kaip ir vakar, 59 maršrutu dirba vien tik MAN Lion's city, užtat 3 2-ojo TP autobusai šiandien 46-u.
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                    Darosi ne vien su Volvo, o su visais, išskyrus naujausius MAN Lion's city. Pinigų remontui nėra, o į maršrutus kažkas važiuoti turi.

Šiandien, kaip ir vakar, 59 maršrutu dirba vien tik MAN Lion's city, užtat 3 2-ojo TP autobusai šiandien 46-u.
                    Tai jeigu tokios nesąmonės vyksta, kodėl visi prieštarauja tam, kad VVT atiduoti privatininkams? Dėl kažkieno ambicijų kenčia keleiviai.

Comment

Ką tik realaus laiko sistemoje pastebėjau 46-o maršruto autobusą, stovintį 2 troleibusų parke. Ar tik nebus šis maršrutas į 2TP perduotas?
                      Daugiau mano nuotraukų >>
                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                        Ką tik realaus laiko sistemoje pastebėjau 46-o maršruto autobusą, stovintį 2 troleibusų parke. Ar tik nebus šis maršrutas į 2TP perduotas?
                        Tikėtina. Bet taip pat tikėtina, kad jį aptarnaus tiek 2 troleibusų parkas, tiek autobusų parkas (kaip 4G).

Comment

Šiandien 1G vėl ketvirta diena važiuoja trumpi autobusai. Šįkart - Volvo 7700 794. Norėjau paklausti: kodėl į greituosius maršrutus (pvz.: 1G, 2G ir t.t.) važiuoja daugiausiai 12m autobusai?

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                            Šiandien 1G vėl ketvirta diena važiuoja trumpi autobusai. Šįkart - Volvo 7700 794. Norėjau paklausti: kodėl į greituosius maršrutus (pvz.: 1G, 2G ir t.t.) važiuoja daugiausiai 12m autobusai?
                            Pacituosiu SĮ "Susisiekimo paslaugos" atsakymą:

"Atsižvelgiant, kad dauguma ilgų autobusų genda, geriau leisti trumpus autobusus, negu neleisti išvis".

Šiandien 2G maršrute mačiau #854.

Comment

Atsakymą parašiau 2 pranešimais aukščiau prieš taviškį.

Comment

Šiandien 2-ojo parko 59 maršrutu dirba 2 autobusų parko MAN Lion's City - skaičiuoja keleivių srautus. O va pats 2-asis parkas eilinį kartą spjovė keleiviams į veidą ir į 43 išleido vien tik nežemagrindžius autobusus: Mercedes-Benz O405 nr. 456, 454, 622 bei ilgą Mercedes-Benz O405G / Castrosua nr. 550 žemagrindžio grafiku. Ir tai vyksta savaitgalį, kuomet pilna laisvų žemagrindžių autobusų!

Comment

Šiandien 22-am maršrute žemagrindžio grafiku dirba Karosa B832 #302

Comment

Šiandien 22-am maršrute žemagrindžio grafiku dirba Karosa B832 #302
                                    Tragedija..
                                    beje, www.stops.lt sistemoje pastebejau siandien A75 marsrutu dirbancia masina su GN 2-2411. Kas tai per masina ir kas tai per numeris? Kaip ji issifruoti?

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                                      Tragedija..
                                      beje, www.stops.lt sistemoje pastebejau siandien A75 marsrutu dirbancia masina su GN 2-2411. Kas tai per masina ir kas tai per numeris? Kaip ji issifruoti?
                                      Viskas logiška: 75 maršrutas priklauso 2 troleibusų parkui. Kadangi visur TP stoka, jie pasiskolino 1 troleibuso parko Škodą troleibusą 1411 ir suteikė jam garažinį nr 2411. Taigi 75 maršrutu šiandien dirba troleibusas!

Comment

Kad nekiltų daugiau klausimų:
                                        2-2411 - 273,
                                        2-2745 - 282,
                                        27 - 800 (daviklis iš 027 MB Cito),
                                        2-3063 - kažkoks neidentifikuotas Ridvijos mikroautobusas.

2-XXXX (autobusai) ir 3-XXXX (troleibusai) yra GPS daviklių kodai. Jeigu rodo juos, o ne garažinius, reiškia duomenų bazėje duomenys apie garažinį nėra priskirti.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                          Kad nekiltų daugiau klausimų:
                                          2-2411 - 273,
                                          2-2745 - 282,
                                          27 - 800 (daviklis iš 027 MB Cito),
                                          2-3063 - kažkoks neidentifikuotas Ridvijos mikroautobusas.

2-XXXX (autobusai) ir 3-XXXX (troleibusai) yra GPS daviklių kodai. Jeigu rodo juos, o ne garažinius, reiškia duomenų bazėje duomenys apie garažinį nėra priskirti.
                                          Galetu ir visose masinose sutvarkyti sia garaziniu numeriu sistema, kad rodytu "tikraji" GN.
                                          Nejaugi sunku 800, pervadinti i toki koks jis ir turetu buti. 273 ir 282 galetu taip pat pavadinti pagal ju GN arba bent jau pagal "Meteorit Turo" GN 90XX.
                                          Nes taip issidarkys ir nieko gero nebus is tos realaus laiko sistemos.
                                          Ir prie ko cia 2-autobusai, 3-troleibusai?
                                          Juk GN labai gerai yra suzymeti ir dabar. Autobusu numeriai 1-999, troleibusai 1001-2718, privatininkai 9001-9022.

Comment

Working...
                                          X