Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
    Arba... velniškai prasta visų autobusų "savijauta".
    Būtent .
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
      Būtent .
      Tada viskas suprantama: VVT neturi techniškai tvarkingų autobusų (tik nauji MAN ir, galbūt, Volvo), neturi pinigų net remontui, VMS neturi tiek pinigų, kad galėtų skirti juo bent jau visų autobusų remontui. Tada logiška: VVT gauna naujus Solaris bei Castrosua, nurašo visą neveikiantį chlamą (virš 100 autobusų), VMS skelbia konkursus privatininkams. Išvada: mokėti privatininkams yra pigiau finansiškai, negu pirkti ar net tiesiog remontuoti senus autobusus.

Comment

Taip. Privatininkai patys sau perka autobusus ir patys juos remontuoja. O kad jie gali eiti į minusą - čia jau jų problema. Savivaldybė su jais pagal sutartis pilnai atsiskaito.

Comment

Pala, jeigu savivaldybė su dabartiniais privatininkais pilnai atsiskaito, tai kaip tuomet su buvusiais privatininkais (Kolegita bei Centvaliu)? Su jais irgi laiku būdavo atsiskaityta, ar nenoriai buvo atsiskaitoma?
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kaip čia išties yra - nežinau. Užtat galima suprasti, kad būtent toks modelis ir yra dabar taikomas.

Comment

4g-858.

Comment

Ant Šeškinės kalno į Šeškinės pusę apie 19:00 stovėjo sugedęs 56 maršruto Saffle 5000.
                3G - Volvo 7700 - 763.
                Bent 3 trumpi ir 1G.

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                  Ant Šeškinės kalno į Šeškinės pusę apie 19:00 stovėjo sugedęs 56 maršruto Saffle 5000.
                  3G - Volvo 7700 - 763.
                  Bent 3 trumpi ir 1G.
                  48 ir 50 maršrutuose ilgų autobusų nebuvo?

Comment

2013-11-22 d. sugedo MB Cito dirbęs 65 važiuojant iš Birelių link Ožkinių prieš (sankryžoje Krakiškių g., Žaliųjų ežerų g.). Liko dirbti tik vienas 807.

Neįvyko šie 65 reisai iš Balsių mokyklos 17:22 val., link Ožkinių, ir 18:00 val., link Pagubės, Birelių. Greičiausiai neįvyks reisas link Ožkinių ir 18:47 val., nes į 65 neatsiuntė jokio rezervinio autobuso.

žiūrėti į print screeną.
                    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Nežinau ar kas nors pastebėjo, kad realaus laiko sistemoje rodomi garažiniai numeriai užvedus pelytę ant pasirinkto maršruto

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                        Nežinau ar kas nors pastebėjo, kad realaus laiko sistemoje rodomi garažiniai numeriai užvedus pelytę ant pasirinkto maršruto
                        Tikėkimės, taip bus visada. Nors, bent jau man, tai nėra labai aktualu, tačiau, spėju, čia yra VT stebėtojų

Comment

2013-11-25 d. 8:30 val., St. Balsių mokykla sugedo 188 dirbęs 65 maršrutu. Ir šuo metu jis stovi stotelėje Balsių mokykla.
                          1 grafiku 65-me maršrute dirba 895

65 iš rezervo dirba 821
                          Paskutinis taisė Naujaneriai; 2013.11.25, 09:25. Priežastis: pridėtas rezervinis.
                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Vilniaus troleibusų greičiai bei jų palyginimai skirtingu paros metu:

http://z.samogitian.com/trol/

P.S. Duomenys 2013-04 mėn.

Comment

Šiandien iškritęs sniegas, manau daug kur sukėlė didesnes spūstis nei įprasta, greitieji autobusai vėlavo. Įdomu, kas bus žiemą, kai pvz.: naktį pridrebia daug sniego ir per rytinį piką vėlavimas maršrutų chaotiškas ypač G maršrutuose nes keliai snieguoti visi, štai (na šiek tiek nukrįpstu nuo temos atleiskit) >> http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=63369024 savaitgalį sniego užvertimas, o jei kokį penktadienį pridrėbtų tai ir būtų tikras chaosas keliuose Vilniaus
                              Paskutinis taisė Mantas95; 2013.11.25, 14:13.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                Šiandien iškritęs sniegas, manau daug kur sukėlė didesnes spūstis nei įprasta, greitieji autobusai vėlavo.
                                Ukmergės g. ryte buvo visai ramu, nesningant būdavo kur kas blogesnių atvejų.

Comment

Lydos plente irgi viskas ryte buvo normalu, jokio vėlavimo autobusai neturėjo

Comment

Karosa 444, 55 maršrutas. Sugedo Ryto st. 20:30. Kaip supratau sugedo vairo mechanizmas, nes visas galas autobuso pradėjo lipti ant šaligatvio. O vairuotojas kažka žiurėjo prie galinių ratų. Buvau kaip tik stotelėjė, bet neturėjau telefono.

Comment

Įtarčiau, jog lūžo rėmo lankstas, liaudyje vadinamas "maniežas". Kadangi karosa varoma III tiltu, todėl priekabą užmetinėjo ant šaligatvio. Nedažnai pasitaikanti bėda, ir dažniausiai taip nutinka, kai nėra padoraus tepimo taško lankstui tepti.

Comment

Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą
                                        Įtarčiau, jog lūžo rėmo lankstas, liaudyje vadinamas "maniežas". Kadangi karosa varoma III tiltu, todėl priekabą užmetinėjo ant šaligatvio. Nedažnai pasitaikanti bėda, ir dažniausiai taip nutinka, kai nėra padoraus tepimo taško lankstui tepti.

Galbūt, nes priekis sau, galas sau. Tech pagalba dabar irgi palindus po galiniu tiltu kažką žiūri.

Comment

2125 jau po kapitalinio remonto šiandien dirba 7 maršrute.

Comment

Working...
                                          X