Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien 65-me autobusų maršrute dirba Citroen Jumper 931 (dirba 65-o antru grafiku), visi keleiviai į jį netilpo didžioji dalis ėjo pėstute iki Balsių mokyklos nuo Ožkinių.
    O kitas yra Volvo 7700 754 arba 764, arba 784, arba 794 (dirba 65-o pirmu grafiku).
    Paskutinis taisė Naujaneriai; 2013.11.15, 17:06.
    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
      Šiandien 65-me autobusų maršrute dirba Citroen Jumper 931 arba 932 (dirba 65-o antru grafiku)
      Čia bus 931, nes 932 jau yra didelis MAN.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien 87 maršrute nr. 756 autobusas.

Comment

Šiandien 1G važiavo trys trumpi autobusai: Volvo 7700, Mercedes Benz O405 ir Saffle 5000. Garažinių numerių nepastebėjau.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
            Šiandien 1G važiavo trys trumpi autobusai: Volvo 7700, Mercedes Benz O405 ir Saffle 5000. Garažinių numerių nepastebėjau.
            Volvo 7700 Nr. 796.

Comment

Šiandien, kažkur prieš 15 val. Laisvės pr. stotelėje (į Pilaitę, Žvėryną) sugedo MB Citaro, berods dirbo 54 arba 59 maršrutu. Garažinio numerio nepastebėjau, nes aš važiavau 16 į Naujamiestį, taip kad troleibusas įvykio vietą pravažiavo labai greitai.
              P.S. Šiandien 55 dirbo MAN Lion's City. Garažinio numerio nepastebėjau.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                Šiandien ši Karosa - 87.
                Be to, mano mama važiavo iš PC Ozas kažkur apie pietus, tai sakė, kad vidurinės durys neatsidarė, tai visi keleiviai įlipo pro vieninteles galines duris ir visi atsisėdo pačiame gale, kad būtų patogiau išlipti.

Comment

Šiandien 2G važiavo Saffle 5000 833

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                    Be to, mano mama važiavo iš PC Ozas kažkur apie pietus, tai sakė, kad vidurinės durys neatsidarė, tai visi keleiviai įlipo pro vieninteles galines duris ir visi atsisėdo pačiame gale, kad būtų patogiau išlipti.
                    Viskas aišku, kodėl 12:55 mačiau Saffle 5000 #850 87 maršrute
                    O pagal sugedusias duris galėjo būti #302, nes mačiau, kad problemų buvo su vidurinėmis durimis
                    Daugiau mano nuotraukų >>
                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kas penktadienį po pietų fotografavote 187 57 maršrute Ateities st., (žiede)? Parašykite į AŽ, nes 187 vairuotojų komanda norėtų pamatyti nuotraukas ant foto popieriaus.

Dėkoju.

Comment

2013-11-18 ~16:30 A54 #622 moteriškė važinėjasi sau be šviesų/gabaritų… Kolegos prie progos linkėjimus ar kažką tais perduokit.

Comment

Laikinai sugedus troleibusų kontaktiniam tinklui, nevažiavo kai kurie viešojo transporto maršrutai

Comment

Parašė arte Rodyti pranešimą
                            2013-11-18 ~16:30 A54 #622 moteriškė važinėjasi sau be šviesų/gabaritų… Kolegos prie progos linkėjimus ar kažką tais perduokit.
                            Čia policijos darbas - žiūrėti, ar vairuotojas laikosi KET. Ypač kai tai toks pažeidimas, kuris neturi tiesioginės įtakos keleivių saugumui.
                            Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                            Marsrutai.lt tinklaraštis!
                            SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                              Čia policijos darbas - žiūrėti, ar vairuotojas laikosi KET. Ypač kai tai toks pažeidimas, kuris neturi tiesioginės įtakos keleivių saugumui.
                              Važiavimas be šviesų neturi tiesioginės įtakos keleivių saugumui? Ar tikrai taip įsitikinęs?

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
                                Važiavimas be šviesų neturi tiesioginės įtakos keleivių saugumui? Ar tikrai taip įsitikinęs?
                                Na turi, bet gal ne tiek, kiek pavojingas chuliganiškas vairavimas, vairavimas girtam ar kalbėjimas telefonu be laisvų rankų įrangos. Bet kuriuo atveju, VVT visų vairuotojų pažeidimų nesužiūrės, tai policijos darbas bausti. Todėl skundus geriausia siųsti į polciją, dar su filmuota medžiaga. Nes VVT vargu ar galės kaip nors nubausti vairuotoją už šį pažeidimą. Na, dar ir VVT informuoti reikėtų nebent dėl pirmajame sakinyje išvardytų pažeidimų.
                                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Šiandien 2 troleibusų maršrute dirba Solaris Nr. 1710 (įdomu, gal jau ten dirbs pastoviai, nes tokią versiją girdėjau).
                                  4G maršrute dirba Carrus City Nr. 853.
                                  MB O405N2 Nr. 507 dirba 13 maršrute. Apie 16 valandą mačiau jį Stotyje - priekinėje švieslentėje buvo parašyta "13 LIEPKALNIS"
                                  2G maršrute dirba Volvo 7700 Nr. 797.

Comment

2013-11-19 d. 17:30 val., 833 dirbęs 65 pateko į eismo įvykį Ragučio g.

Comment

Šiandien 19 maršrute žemagrindžiu grafiku dirbo 949. Gal žinote ar jis nuo ryto dirbo, ar vėliau kažkurį kitą autobusą pakeitė, kuris sugedo šiame maršrute?

Edit: Šiandien 1G maršrute mačiau 497. Švielentėje rašė senąjį 1A maršrutą
                                      Paskutinis taisė ssnaiperis; 2013.11.19, 19:39.
                                      Daugiau mano nuotraukų >>
                                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Man va kas įdomiausia: SĮSP teigia, kad VVT perspėja juos dėl išleidžiamų trumpų autobusų į maršrutus ten, kur turi dirbti ilgas autobusas. Paaiškinimas - trumpi autobusai pakeičia sugedusius ilgus. Norite pasakyti, kad kai 1G maršrutu dirba net trys trumpi autobusai (taip pat ir kituose G maršrutuose), tądien iškrenta 3 ilgi autobusai? Per pusdienį viename maršrute sugenda tiek autobusų? Ir kasdien? Kažkas čia nesiriša... Arba SĮSP meluoja keleiviams, arba VVT mulkina SĮSP. Arba... velniškai prasta visų autobusų "savijauta".

Comment

203 - a38.

Comment

Working...
                                          X