Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien dar vienas atvejis - 939 dirba 73 maršrutu.
    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
    Marsrutai.lt tinklaraštis!
    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Siandien:

943 A61
      831 1G
      889 1G
      207, dirbes 2G, stovejo Stotyje sugedes A12 stoteleje, kur ilaipina keleivius
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiandien 10 maršrutu dirba 155... Visiška mėsmalė tarp maršrutų, dirba tas, kas neturėtų.

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
          Šiandien 10 maršrutu dirba 155... Visiška mėsmalė tarp maršrutų, dirba tas, kas neturėtų.
          Pastarosiom dienom tikrai betvarkė - į maršrutus kur reikia ilgų leidžia trumpus... (čia aš ne apie 10 maršrutą, o pvz.: 1G...)

Comment

P.S. 26 maršrutu dirba MAN.

Comment

Papildau ankstesnį pranešimą:

621 A58
              938 A74 (panašu į pertrauktą grafiką)
              Ryte 8:45 1553 troleibusas, dirbęs 2 maršrutu, stovėjo Stotyje nuleidęs ūsus

Comment

Prisidėsiu prie betvarkės įspūdžio kūrimo - troleibusų parko 621 58-u .
                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

O as maciau 154 23

Comment

Dabartinis vaizdelis Pylimo gatvėje.
                    20-o maršruto troleibusas Pylimo - Basanavičiaus sankryžoje pametė "ūsą" ir virvė, kuri laiko tą ūsą, užsikabino už iešmo ir sustabdė visą troleibusų eismą. 6 maršruto troleibusas nuo J. Basanavičiaus gatvės važiavo per V. Kudirkos, o kažkaip sugebėjęs praslysti 2-as troleibusas nuo Basanavičiaus gatvės važiuoja iki Gerosios Vilties žiedo, paskui į Stotį važiuos kaip 16-as troleibusas. Nuotrauka iš stops.lt realaus laiko sistemos.

Jau viskas susitvarkė toje vietoje

Comment

719- 2G maršrute.

Comment

o dar geresnis autobusas šiandien dirba 65 tai yra 087.
                        Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                          o dar geresnis autobusas šiandien dirba 65 tai yra 087.
                          Mokiniams kaip tik - daug sėdimų vietų.
                          26 maršrutu vėl dirba standartinis 12 metrų autobusas (bent vienas).

Comment

Mokiniams kaip tik - daug sėdimų vietų.
                            26 maršrutu vėl dirba standartinis 12 metrų autobusas (bent vienas).
                            795 ir kazkoks dujinis.

Comment

Siandien vaziavau 6g nuo Zaliojo tilto tai tas per raudona sviesoforo signala praleke (uz uzsidegus/pesciuju pereja buvo). automobiliai sustojo, o tas priesingai "angliu" dave. Pries Seimyniskiu stotele netoliese.
                              Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D

Comment

Parašė kaskas Rodyti pranešimą
                                Siandien vaziavau 6g nuo Zaliojo tilto tai tas per raudona sviesoforo signala praleke (uz uzsidegus/pesciuju pereja buvo). automobiliai sustojo, o tas priesingai "angliu" dave. Pries Seimyniskiu stotele netoliese.
                                Turbūt vėlavo. Bet vis tiek, 5G ir 6G, turbūt, lėčiausi G maršrutai.

Comment

Turbūt vėlavo. Bet vis tiek, 5G ir 6G, turbūt, lėčiausi G maršrutai.
                                  6G tikrai nera letas.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                                    6G tikrai nera letas.
                                    44 maršrutas važiavo 30 minučių, 6G - 25 minutes (į Žaliąjį tiltą). Čia nėra lėtas? Jus pravažiuokite šituo maršrutu - net S. Batoro gatve važiuoja vos vos.

Comment

44 maršrutas važiavo 30 minučių, 6G - 25 minutes (į Žaliąjį tiltą). Čia nėra lėtas? Jus pravažiuokite šituo maršrutu - net S. Batoro gatve važiuoja vos vos.
                                      As vaziavau. Ir galiu pasakyt, jog jus snekate nesamones. Jisai link NV skrenda kaip raketa. O i kalna naturalu, kad vaziuos siektiek leciau. Cia nera lengvoji masina, kuri visur vaziuoja vienodai, bei svoris kitoks. Beje, del kelio dangos ten greitis turi buti ribojamas iki 50km/h (sunkiasvoriam).

Comment

Kelio danga tokia bloga, kad ten greitai niekaip negalima važiuoti. Tas pats galioja ir 5G Pašilaičiuose Justiniškių g., todėl visai be reikalo jis ten nestoja, nes vis tiek greitai važiuoti negali.

Comment

Solaris Nr. 2692 tapo 1692 ir šiandien jau dirba 19 troleibusų maršrute.
                                          61 autobusų maršrute šiandien dirba Saffle Nr. 825.

Comment

Working...
                                          X