Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
    Taigi nuimtas reisas į stotį, tiktais liko pagrindinis ,,Zuikių-Agrastų''.
    Nejaugi Agrastų gatvėj stovi? ?
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
      Nejaugi Agrastų gatvėj stovi? ?
      Pagal viska jie gali vaziuoti kur nori i atstova. Nors ir namo. Cia priklauso nuo tos imones vadovu.

Comment

Įdomus komentaras po šia naujiena http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...-383575?cf=df:

o algu tai negaunam o naujiena vakar isgirdom kad zolyno truliku ir autobusu parkas iskeliami bus uz miesto nes uzstatyti buvo vieno mero bankui o dar kur tir keleiviai rasantys skundus tai ne taip paziurejai tai ne taip padavei taloneli.turbut taloneli pardavinejo ir gavosi Cenzūra .uzuojauta stiklo kaina vien tik 5000lt o dirbam su materialine atsalomyne.nu negrazu is pacio ryto man dirbt pooiet.mielieji o kodel jums gerai seni autobusai blogi keliai ir siaip betvarke vilniuje?
        Gal kas gali plačiau pakomentuoti?
        Paskutinis taisė Mettal; 2013.11.10, 08:57. Priežastis: Pridėta nuoroda į straipsnį, perkėlus kitą pranešimą.

Comment

Net ir tai Mercedes benz 0405G #267 - #269 bei #271 perdavė į Justiniškių 2TP
          Šiandien pirma diena kaip perdavė 2-am TP.

Comment

2013-11-09 d. Man Lion's city CNG 936 dirba 57.
            Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Nuo šiandien 16, 17, 19, 36, 37, 39 42, 78 maršrute žiemos metu savaitgalį dirba trumpos mašinos.
              12 maršrute šiandien ilga Volvo 770, kadangi daug Rudaminos gyventojų važiuoja į Halės turgų.
              16 maršrute šiandien dirbo 915 (vienpamaininis).

Comment

Nuo šiandien 16, 17, 19, 36, 37, 39 42, 78 maršrute žiemos metu savaitgalį dirba trumpos mašinos.
                12 maršrute šiandien ilga Volvo 770, kadangi daug Rudaminos gyventojų važiuoja į Halės turgų.
                16 maršrute šiandien dirbo 915 (vienpamaininis).
                36 trumpos dirbti savaitgaliais pradėjo nuo 2013-10-19 d., nes ilgų autobusų reikėjo 37 ir 63 autobusų maršrutams, nes jų eismo tvarkaraštis buvo kitoks.

Comment

2685 šviežiai nudažytas po reklamos

Comment

Na, ne tik. Pačioje Rudaminoje yra turgus, į kurį važiuoja žmonės iš miesto.
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                      2013-11-09 d. Man Lion's city CNG 936 dirba 57.
                      Šiandien 57 nr. 941, nieko ypatingo, savaitgaliais dažni atvėjai šiam maršrute, kad tokie geri autobusai vėžioja orą

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                        Šiandien 57 nr. 941, nieko ypatingo, savaitgaliais dažni atvėjai šiam maršrute, kad tokie geri autobusai vėžioja orą
                        Tiesiog keleivius skaičiuoja (tikėtina).

Comment

Mano žiniomis, keleiviai buvo skaičiuojami iki 10-27.
                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                            Mano žiniomis, keleiviai buvo skaičiuojami iki 10-27.
                            Skaičiuoja kiekvieną mėnesį.

Comment

Vakar: 948 A34
                              Šiandien: 932 A41, o 764 1G

Comment

Šiandien 1G maršrute- 652, 831, 889. 54- 940.

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
                                  Šiandien 1G maršrute- 652, 831, 889. 54- 940.
                                  652? Ar čia tas, kur yra dvejos durys (vairuotojo ir vidurinės)? Tai vadinasi šitą šiandien ryte išbandžiau - keleiviai vieni kitiems lipo ant galvų. Nežinau kur VVT galvos, bet tokį siųsti greituoju piko valandomis.. pypt..... prieš jį iš panosės nuvažiavo ir kažkoks kitas 1G dujinis šlamštas, tai nesuprantu kas ten autobusų parke vyksta

Comment

Sekmadienį 32 maršrutu vėl dirbo MAN`as iš autobusų parko. Deja, numerio nemačiau. Penktadienį dirbo 943
                                    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                    Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Rijikas Rodyti pranešimą
                                      652? Ar čia tas, kur yra dvejos durys (vairuotojo ir vidurinės)? Tai vadinasi šitą šiandien ryte išbandžiau - keleiviai vieni kitiems lipo ant galvų. Nežinau kur VVT galvos, bet tokį siųsti greituoju piko valandomis.. pypt..... prieš jį iš panosės nuvažiavo ir kažkoks kitas 1G dujinis šlamštas, tai nesuprantu kas ten autobusų parke vyksta
                                      Ką turi ta leidžia

Comment

Nuo šiandien atlaisvėjo 10 trumpų iš 40 maršruto, kurį perėmė Meteorit turas. Po kelių mėnesių atkeliaus dar 40 trumpų. Kur juos dės? Manau, kad grįš dar trumpieji į greituosius maršrutus.

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                                          Nuo šiandien atlaisvėjo 10 trumpų iš 40 maršruto, kurį perėmė Meteorit turas. Po kelių mėnesių atkeliaus dar 40 trumpų. Kur juos dės? Manau, kad grįš dar trumpieji į greituosius maršrutus.
                                          Manau būtų neblogai. Tik galėtų jie grįžti ne pakeičiant ilgus, o dažninant važiavimą. Ko gero nereikėtų atmesti ir senų autobusų nurašymo.

Comment

Working...
                                          X