Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Vakar 82-am maršrute dirbo 302 Karosa.
    Išorinėje švieslentėje rodė kryptį "Spaudos rūmai", o vidinėje - "Juodšiliai"
    Naujas marsrutas nr.82. Spaudos rumai-Juodsiliai o jei rimtai, tai taip ir buna kai po kurio laiko naujam marsrutui suteikia pries tai buvusio, visai net napanasaus marsruto nr.

Comment

Panašu, kad 53 grąžintas į 2-ą poskyrį. Kiek teko matyt autobusų, visi iš antro poskyrio- 748, 779, 477, 912, 886. 16 maršrute mačiau 706 iš 1 poskyrio. Įdomu, kaip su 12 ir 55 maršrutais. Gal jie taip pat grįžo į ankstesnius poskyrius?

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
        <...> Įdomu, kaip su 12 ir 55 maršrutais. Gal jie taip pat grįžo į ankstesnius poskyrius?
        Taip, šie maršrutai irgi grįžo į 1-ą poskyrį. Po naujų metų vėl 1-am poskyriui atiteks 53 maršrutas. O kokie maršrutai bus porai mėnesių perduoti antram poskyriui, kai 53 aptarnaus 1-as poskyris, dar lieka neaišku.
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kažkada kažkas klausė ar dirba 3G Berkhoff. Taip, šiandien dirbo 266.

Comment

Taip, šie maršrutai irgi grįžo į 1-ą poskyrį. Po naujų metų vėl 1-am poskyriui atiteks 53 maršrutas. O kokie maršrutai bus porai mėnesių perduoti antram poskyriui, kai 53 aptarnaus 1-as poskyris, dar lieka neaišku.
            O kodėl tada yra keičiami poskyriai, jeigu tai daroma laikinai?

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
              Kažkada kažkas klausė ar dirba 3G Berkhoff. Taip, šiandien dirbo 266.
              Bet kiek supratau, Berkhofai rečiau dirba 3G, negu, pvz, 2G, 1G, 6G.

Comment

Bet kiek supratau, Berkhofai rečiau dirba 3G, negu, pvz, 2G, 1G, 6G.
                Bent jau aš, šiandien tik pirmą kartą pamačiau 3G Berkhofą

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                  O kodėl tada yra keičiami poskyriai, jeigu tai daroma laikinai?
                  Dėl pelningo 53 maršruto ir kai kurių aplinkybių, kurių skelbti nederėtų (atsiprašau, bet kitaip atsakyti negaliu).
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Ko gero vienas netiketesniu dalyku, siandien A3 dirba ILGAS autobusas.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                      Ir kaip jis vaidatose apsisuko ?

Comment

7 maršrute šiandien- 908.

Comment

Šiandien mačiau "Ridvijos" sprinterius, važiuojančius pro Žemuosius Panerius link Grigiškių/Lazdynų. Matyt bandė susipažinti su naujais maršrutais

Comment

Parašė Tanana Rodyti pranešimą
                            Ir kaip jis vaidatose apsisuko ?
                            Kažkaip apsisuko, jeigu atvyko į kitus reisus.

Šiandien mačiau "Ridvijos" sprinterius, važiuojančius pro Žemuosius Panerius link Grigiškių/Lazdynų. Matyt bandė susipažinti su naujais maršrutais
                            Vieną jų mačiau ir aš Lazdynuose. Važiavo 20 maršruto trasa.

Iš fotogalerijos:
                            Nuo rytojaus į šį išvažiuos įmonės "Ridvija" mikroautobusai, kurių bus trys (du pamaininiai bei vienas pertraukias darbo dieną, savaitgalį - vienas pamaininis ir vienas vienpamaininis).
                            Taip pat ir 20-am maršrute dirbs nebe 2, o 4 autobusai darbo dieną (2 pamaininiai ir 2 pertraukiami)
                            20 maršrutu d.d. dirbs 3 pamaininiai + 1 pertraukiamas.
                            28 maršrutu d.d. - po vieną pamaininį ir pertraukiamą.
                            Savaitgaliai abiem maršrutais važiuos po pamaininį ir vienpamaininį.
                            Paskutinis taisė Mettal; 2013.11.07, 08:09.

Comment

Šiandien 2 troleibusų maršrute jau dirba Solaris Nr. 1709, kuris porai savaičių buvo dingęs iš šio maršruto (tikriausiai buvo remontuojamas). Amberis 1719 jau dirba 14 maršrute. Solaris Nr. 1700 jau be reklamos. Solaris Nr. 2718, paprastai dirbantis 16 maršrutu, šiandien dirba 19 maršrutu.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                                <..> Amberis 1719 jau dirba 14 maršrute. Solaris Nr. 1700 jau be reklamos. <..>
                                Amberiui jau pašalinta ta klaida, kuri priversdavo duris atidaryt priekines, net jei jos nebūdavo atidarytos. Tai ir 1681 jau kelios dienos be reklamos važinėja. Greit nulups visas serveriai.lt reklamas. Berods vienintelis 2685 liko su ta reklama

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                                  Koks ilgas? Pasakyk bent modelį ir garažinį numerį.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                                    Koks ilgas? Pasakyk bent modelį ir garažinį numerį.
                                    878. Vilniaus autobusų fotogalerijoje yra nuotrauka.

Comment

Šiandien ryte apie 7:32 Jeruzalėj (link Santariškės) maičiau 1G trumpa autobusą! Saffle, bet pamiršau gar. nr.....

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                        Šiandien ryte apie 7:32 Jeruzalėj (link Santariškės) maičiau 1G trumpa autobusą! Saffle, bet pamiršau gar. nr.....
                                        Ne tik saffle, bet ir Volvo 762.

O kur bazuojasi 9-o maršruto autobusas, kai privatas perėmė? Nes Stotyje šiandien jo nemačiau..

Comment

Ne tik saffle, bet ir Volvo 762.

O kur bazuojasi 9-o maršruto autobusas, kai privatas perėmė? Nes Stotyje šiandien jo nemačiau..
                                          Taigi nuimtas reisas į stotį, tiktais liko pagrindinis ,,Zuikių-Agrastų''.

Comment

Working...
                                          X