Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė denisas Rodyti pranešimą
    Noriu paklausti: Ar 48 maršrutu buvo šią savaitę ilgi autobusai?
    Jau nuo praeitos savaitės jų ten nematyti.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

31 maršrute žinau, kad dabar kasdien bent po du trumpus dirba. Galbūt ir visi trumpi, tiksliai negaliu pasakyt.

Comment

Parašė Edgarass Rodyti pranešimą
        31 maršrute žinau, kad dabar kasdien bent po du trumpus dirba. Galbūt ir visi trumpi, tiksliai negaliu pasakyt.
        Greiciausiai tik gal du vazineja trumpi, dauguma matau ilgus 31 marsrute.
        Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D

Comment

Parašė Edgarass Rodyti pranešimą
          3 ilgi, 2 trumpi.

Comment

1G šiandien dirba 087. Turbūt vienpamaininiu grafiku.

Comment

Tiek vakar, tiek šiandien:

82-am dirba Mercedes benz 0520 Cito [vakar 029 1 grafiku, šiandien - 028 2 grafiku]
              68-am vienpamaininiu grafiku dirba Vanhool A580 #067
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiandien Liepkalnio ir Dunojaus gatvių sankryžoje A12 dirbęs Berkhof Nr. 184 pateko į avariją. Kiek mačiau pravažiuojant pro šalį, panašu, jog tai buvo nestiprus susidūrimas su lengvuoju automobiliu.
                Beje, kiek iš viso yra išnomuotų autobusų? Nes pagal numeraciją tai panašu, jog daugiau negu 15, o berods būtent tiek turėjo būti. Jeigu kas įketų jų sąrašą, tai būčiau labai dėkingas.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                  Beje, kiek iš viso yra išnomuotų autobusų? Nes pagal numeraciją tai panašu, jog daugiau negu 15, o berods būtent tiek turėjo būti. Jeigu kas įketų jų sąrašą, tai būčiau labai dėkingas.
                  11 Berkhofų ir 4 Meteorito autobusai.

Comment

Visas VVT naudojamų autobusų sąrašas: http://www.marsrutai.lt/tinklarastis...va_sarasas.xls Jeigu kada neveiks, reiškia įkelta nauja versija čia, puslapio apačioje: http://www.marsrutai.lt/tinklarastis/1386.aspx
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

1110 po kapitalinio remonto jau dirba 17 maršrute, 881 šiandien- 24 maršrute.

Comment

Sudomino autobuso 9-asis marsrutas. Pamenu ji dar nuo tu laiku kai jo ziedas buvo prie naujai statomu, paskutiniu namu Justiniskese, Taikos g. Marsutas vadinosi Justiniskes-Vilkpede.
                        Siuo metu jis kardinaliai pasikeites (Zuikiu g.-Agrastu g.). Yra trumpiausias autobuso marsrutas Vilniuje, jo ilgis tik 3km., trukme 10 min., vyrauja kelios stoteles, ir tik keli reisai per diena.
                        1) Klausimas kam jis is vis reikalingas?
                        2) Ar galima su tuo paciu, jau kadaise buvusiu marsruto nr. sudaryti visai nauja marsruta (analogiskas variantas pvz. su marsrutu nr. 82, vaziavo juk kita trasa)?;
                        3) Kokios transporto priemones si marsruta aptarnauja?

Comment

1. Pagrinde Zuikių gatvės gyventojų susisiekimui su geležinkelio stotimi ryte, važiuojant į darbus ir vakare, grįžtant iš jų

2. Naujai sukurto maršruto numeris 82 parinktas neatsitiktinai, kadangi jis važiuoja buvusio mikrobo trasa per Salininkus į Juodšilius (tik kad neužsuka į Pušų gatvėje esantį žiedą) - taip keleiviams lengviau susigaudyti koks tai maršrutas(taip pat ir su 115 maršrutu - kad gyventojai greitai prie jo adaptuotųsi, kadangi važiuoja ta pačia trasa)

3. Midibusai Neoplan N4407 Centroliner, Mercedes benz 0520 Cito, Vanhool A508 būna pasirodo, retsykiais ir Ernst Auwarter Clubstar. Ar būna Noge midibusai, nežinia.

Comment

Sveiki,
                            kaip reikalai su 1595 troleibusu nežinot? Kažkaip gatvėse nematau .
                            My Flickr
                            My Trainpix

Comment

Šiandien ~9:20 stotyje buvo techninės pagalbos vilkikas, kuris lyg tai ratą taisė 197 Noge mikroautobusui, kuris dirbo 61 maršrutu. O iš rezervo atvažiavo raudonasis Citroen Jumper #931, kuris ir pakeitė sugedusįjį 197

Comment

2013-10-09 yra pastebėtos Karosa B832.1662 Nr. 203 ir 302 dirba 65 autobusų maršrute.
                                Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Šiandien T2 maršrute dirbo Amberis Nr. 1719.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                                    Šiandien T2 maršrute dirbo Amberis Nr. 1719.
                                    Klausimas ar nepastoviai jis ten bus nuo šiol, išstūmęs kažkokį "chlamą"?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                      Būtų neblogai, nes aš pastoviai naudojuosi T2

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                        Jis po labai rimto remonto grįžo. Gali būti, kad 2-as maršrutas, tai tik bandomieji važiavimai. Nors sunku pasakyti, ar trečiame maršrute buvo tikrai reikalingas žemagrindis troleibusas.

Comment

Noriu paklausti: ar atidarius viaduką virš Žirnių gatvės, jau juo važiuoja 2 maršruto autobusai?

Comment

Working...
                                          X