Parašė Marius555
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąNoriu paklausti, ar Amberiai dabar važinėja? Nes šį mėnesį kiekvieną darbo dieną važiuoju pro visą Antakalnį į Saulėtekį ir nė karto neteko jų matyti. Nei 14, nei 21 maršrutuose.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąVažiuoja jie, mačiau juos daug kartų, tik kaip tu važiuoji, tai gali jie tuo laiku nevažiuoja.
Dabar daug būnu tuose rajonuose ir vis nepagaunu...
Comment
-
Parašė Edgarass Rodyti pranešimą31 maršrute pastarosiom dienom pasitaiko trumpi autobusai.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąVažiuoja jie, mačiau juos daug kartų, tik kaip tu važiuoji, tai gali jie tuo laiku nevažiuoja.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąKažkaip aš nematau po gatves važiuojančių autobusų MB Citaro. Gal jau yra nurašyti?
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąKažkaip aš nematau po gatves važiuojančių autobusų MB Citaro. Gal jau yra nurašyti?
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąPraktiškai kasdien matau juos 4G maršrute, nes ten dauguma jų ir dirba. Jeigu neklystu, šiomis dienomis esu matęs autobusus Nr. 154, 156, 157.Paskutinis taisė denisas; 2013.09.13, 07:16.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąBet kyla klausimas: kodėl MB Citaro dirba vieninteliame 4G? Šie autobusai turi va-iuoti visais greitaisiais maršrutais bei kai kuriais paprastaisiais.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTai kad aš kasdien būnu centre ir nematau 1719 14-am maršrute.. Reiškia rimtai yra sugedęs
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGal kam bus įdomu...
Šiandien per ~15 min. mačiau tris tuos išnuomotus baltus triašius oro uosto autobusus 2G maršrute. 167, 170 ir dar kažkoks (nepastebėjau numerio).
171, 169 ir 167. Tokia tvarka ir mačiau juos. Ketvirtasis Berkhofas #176 šiandien dirba 19-am maršrute
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPataisa:
171, 169 ir 167. Tokia tvarka ir mačiau juos. Ketvirtasis Berkhofas #176 šiandien dirba 19-am maršrute
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGalėčiau prisiekti, kad mano matytas vienas buvo 170 nr.
Comment
Comment