Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
    Užtat 82 maršrute šiandien dirbo abu standartiniai dviašiai.
    Tai čia jau pastoviai bus standartiniai autobusai 82-am maršrute ir du trumpi 19-am maršrute
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Noriu paklausti, ar Amberiai dabar važinėja? Nes šį mėnesį kiekvieną darbo dieną važiuoju pro visą Antakalnį į Saulėtekį ir nė karto neteko jų matyti. Nei 14, nei 21 maršrutuose.

Comment

Noriu paklausti, ar Amberiai dabar važinėja? Nes šį mėnesį kiekvieną darbo dieną važiuoju pro visą Antakalnį į Saulėtekį ir nė karto neteko jų matyti. Nei 14, nei 21 maršrutuose.
        Važiuoja jie, mačiau juos daug kartų, tik kaip tu važiuoji, tai gali jie tuo laiku nevažiuoja.
        My Flickr
        My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
          Važiuoja jie, mačiau juos daug kartų, tik kaip tu važiuoji, tai gali jie tuo laiku nevažiuoja.
          Reiškia nesiseka man
          Dabar daug būnu tuose rajonuose ir vis nepagaunu...

Comment

31 maršrute pastarosiom dienom pasitaiko trumpi autobusai.

Comment

Parašė Edgarass Rodyti pranešimą
              31 maršrute pastarosiom dienom pasitaiko trumpi autobusai.
              Spėju taip bus jau visą laiką. Gal žinote koks buvo trumpų autobusų užpildymas?

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                Tai kad aš kasdien būnu centre ir nematau 1719 14-am maršrute.. Reiškia rimtai yra sugedęs

Comment

Kažkaip aš nematau po gatves važiuojančių autobusų MB Citaro. Gal jau yra nurašyti?

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                    Kažkaip aš nematau po gatves važiuojančių autobusų MB Citaro. Gal jau yra nurašyti?
                    MB Citaro yra perduoti į 2-ąjį troleibusų parką Justiniškėse. Kai kurie iš jų yra sugedę, o važinėja kol kas vienetai (mačiau 159 šioj savaitėj, o šiandien mačiau 151)

Comment

Ar yra tikimybe jog i Vilniaus miesto marsrutus atkeliaus "Kautra"? Kokie gandai?

Comment

Praktiškai kasdien matau juos 4G maršrute, nes ten dauguma jų ir dirba. Jeigu neklystu, šiomis dienomis esu matęs autobusus Nr. 154, 156, 157.

Comment

Praktiškai kasdien matau juos 4G maršrute, nes ten dauguma jų ir dirba. Jeigu neklystu, šiomis dienomis esu matęs autobusus Nr. 154, 156, 157.
                          Bet kyla klausimas: kodėl MB Citaro dirba vieninteliame 4G? Šie autobusai turi važiuoti visais greitaisiais maršrutais bei kai kuriais paprastaisiais.
                          Paskutinis taisė denisas; 2013.09.13, 07:16.

Comment

Bet kyla klausimas: kodėl MB Citaro dirba vieninteliame 4G? Šie autobusai turi va-iuoti visais greitaisiais maršrutais bei kai kuriais paprastaisiais.
                            Jie nevažinėja vien 4G maršrutu. Važiuoja ir 75 ir 54 ir 73, ir 43 buvau užmatęs. Kodėl tik šiuose maršrutuose? Nes jie priklauso 3 poskyriui (Justiniškės), kaip ir Citaro. Na esmę, supratai

Comment

Aha aš irgi šiandien norėjau klaust, kad jau gal mėnesį nematau Citaro ir kur jie dingo

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                Tai kad aš kasdien būnu centre ir nematau 1719 14-am maršrute.. Reiškia rimtai yra sugedęs
                                Pasikalbėjau telefonu su savo giminaičiu (jis dirba troleibusų vairuotoju) tai sakė, kad 1719 kažkas su varikliu yra blogai, tai jį bando "atgaivint", o nežinot kaip su 1720 troleibusu reikalai?
                                My Flickr
                                My Trainpix

Comment

Na šiandien pagaliau pamačiau vieną Amberį (1720 21 maršrute). Ir ramiau ant dūšios pasidarė

Comment

Gal kam bus įdomu...

Šiandien per ~15 min. mačiau tris tuos išnuomotus baltus triašius oro uosto autobusus 2G maršrute. 167, 170 ir dar kažkoks (nepastebėjau numerio).

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                      Gal kam bus įdomu...

Šiandien per ~15 min. mačiau tris tuos išnuomotus baltus triašius oro uosto autobusus 2G maršrute. 167, 170 ir dar kažkoks (nepastebėjau numerio).
                                      Pataisa:

171, 169 ir 167. Tokia tvarka ir mačiau juos. Ketvirtasis Berkhofas #176 šiandien dirba 19-am maršrute

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                        Pataisa:

171, 169 ir 167. Tokia tvarka ir mačiau juos. Ketvirtasis Berkhofas #176 šiandien dirba 19-am maršrute
                                        Galėčiau prisiekti, kad mano matytas vienas buvo 170 nr.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                          Galėčiau prisiekti, kad mano matytas vienas buvo 170 nr.
                                          Gali būti, kad ir pastarasis dirbo Vistiek visų nesugebėjau sužiūrėti. Parašiau tik tuos, kuriuos mačiau

Comment

Working...
                                          X