Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vakar 1G tikrai dirbo Saffle, tik nežiūrėjau kuris.

Comment

O aš Saffle 1G mačiau pirmadienį... Nr. irgi nežinau. Nieko juk čia nuostabaus kad Saffle 1G maršrute... Tik man pikta, kad trumpi autobusai leidžiami :/

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
        Šiandien 1G maršrute pastebėtas Saffle, berods nr. 931 ar 937, tiksliai nepamenu.
        Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
        937 negalėjo būt, nes nr. 937 yra Man Lion's City, ne Saffle.
        Pirmadienį, jei atmintis dėl dienų neapgauna, dirbo 907
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
          937 negalėjo būt, nes nr. 937 yra Man Lion's City, ne Saffle.
          Atsiprašau, turėjau omeny 831 ar 837

Comment

Įspūdžiai iš pasivažinėjimo greitaisiais autobusais-tiek 1G, 2G ar 3G autobusai buvo "prikimšti" žmonių, stotelėse laukę žmonės tiesiog netilpo įlipti į autobusus ir liko laukti kito. 3G nr. 528 vos užvažiavo į Šeškinės kalną. Turbūt dažninti autobusų eismą dabar ir nėra galimybių, bet kažką galvoti dėl tokių keleivių srautų tikrai reikia.

Comment

Šiandien A53 dirba Mercedes benz 0405GN #268, išnuomotas iš Visagine esančio "Meteorit turo"

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                Šiandien A53 dirba Mercedes benz 0405GN #268, išnuomotas iš Visagine esančio "Meteorit turo"
                Tiksliau dirbo. Apie 10 min. vėlavo atvykti į Fabijoniškių žiedą (11:19 turėjo būti S. Stanevičiaus st., o jis tik 11:27 buvo Gelvonų st.) Po 12 val. jo jau neužtikau.
                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien elektrinis autobusas dirba 11 maršrutu.

Comment

Pastebėjau, kad Naujjojoje Vilnioje važinėja nelegalūs privatūs mikriukai. Ryte kai laukiu autobuso Naujosios Vilnios žiede prie to privažiuoja baltas be jokių lentelių mikriukas, bet matosi kad turėklai viduje yra. Žmonės jau laukia jo ir jį atpažįsta. Tada sulipa, sumoka ir nuvažiuoja. Tik įdomu kur jis juos veža. Manau, kad buvusio 44 maršrutu.

Comment

Parašė Edgarass Rodyti pranešimą
                      Pastebėjau, kad Naujjojoje Vilnioje važinėja nelegalūs privatūs mikriukai. Ryte kai laukiu autobuso Naujosios Vilnios žiede prie to privažiuoja baltas be jokių lentelių mikriukas, bet matosi kad turėklai viduje yra. Žmonės jau laukia jo ir jį atpažįsta. Tada sulipa, sumoka ir nuvažiuoja. Tik įdomu kur jis juos veža. Manau, kad buvusio 44 maršrutu.
                      Gal kokia įmonė darbuotojus pasiima?

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
                        Gal kokia įmonė darbuotojus pasiima?
                        Greiciausiai tai nelegali veikla, nes paprastai imones nemokamai vezioja savo darbuotojus.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                          Greiciausiai tai nelegali veikla, nes paprastai imones nemokamai vezioja savo darbuotojus.
                          Kaip įmanoma stovint gatvėje pamatyti, ką būtent daro įlipę žmonės? Ar tikrai jie sumoka už kelionę? O gal tiesiog rodo vairuotojui dokumentą, kad, pvz., tikrai dirba šioje įmonėje ir turi teisę važiuoti šiuo mikriuku.

Comment

Kaip įmanoma stovint gatvėje pamatyti, ką būtent daro įlipę žmonės? Ar tikrai jie sumoka už kelionę? O gal tiesiog rodo vairuotojui dokumentą, kad, pvz., tikrai dirba šioje įmonėje ir turi teisę važiuoti šiuo mikriuku.
                            Bent jau iš pirmo žvilgsnio taip atrodė. Kitą kartą geriau įsižiūrėsiu.

Comment

Šiandien bent keli triašiai autobusai (526 ir 772) 1G maršrute dirba visą dieną, 2G taip pat visą dieną dirba 268. 3G šiandien net 4 Volvo- 709, 748, 749, 779. Galbūt kai kurie iš šių autobusų taip pat šiame maršrute dirba visą dieną

Comment

O šiaip kuriam poskyriui priskirtas 1G maršrutas? Nes dabar dažnai jame matau autobusus iš abiejų poskyrių (pvz. iš pirmo - 526, 527; iš antro - 528, 773).
                                Beje, šiandien A19 dirba 2 dviašiai (784 ir Saffle) bei vienas triašis (Karosa) autobusai. Važiavau 784 apie 18 val. iš Stoties - jis buvo sausakimšas.
                                Paskutinis taisė Marius555; 2013.09.09, 20:03.

Comment

1G, 2G ir 6G priklauso 1-am poskyriui, 3G ir 5G 2-am poskyriui, o 4G - 3-am poskyriui

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                    1G, 2G ir 6G priklauso 1-am poskyriui, 3G ir 5G 2-am poskyriui, o 4G - 3-am poskyriui
                                    O iš kur 3 poskyris atsirado? Gal antro poskyrio antrai brigadai 4G priklauso?
                                    Kiek žinau yra tik 2 poskyriai ir 5 brigados.

1 Poskyris:
                                    1 brigada, 2 brigada, 3 brigada.

2 Poskyris:
                                    1 brigada, 2 brigada.
                                    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                                      O iš kur 3 poskyris atsirado? Gal antro poskyrio antrai brigadai 4G priklauso?
                                      Kiek žinau yra tik 2 poskyriai ir 5 brigados.

1 Poskyris:
                                      1 brigada, 2 brigada, 3 brigada.

2 Poskyris:
                                      1 brigada, 2 brigada.
                                      O rinktinai Justiniškių autobusai ir maršrutai? Pirmo ir antro poskyrio mišinys ir yra trečias

Šiandien saffle 907 dirbo 19 maršruto 3 grafiku

Comment

Šiandien 26 maršrute dirbo abu midibusai (Noge).

Comment

Šiandien 26 maršrute dirbo abu midibusai (Noge).
                                          Užtat 82 maršrute šiandien dirbo abu standartiniai dviašiai.

Comment

Working...
                                          X