Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vakar 75 maršrute dirbo trumpas autobusas - 620...

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
      Na va, dar ne ruduo, o jau dėl visokių šalutinių priežasčių (gedimai, TP stoka ir t.t.) į GRA išleidžiami "antrarūšiai" autobusai - 203, 454 (tikrai neturiu nieko prieš šitas TP).
      O ko dar norėti? Kažkas lyg tyčia sudarinėja tokius tvarkaraščius:
      pvz: Antakalnis - Sąjūdžio kelias 19 laimi 1 minute, nors 4G nestoja 4 stotelėse...

---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----

Comment

O svarbiausia, kad SĮSP neklauso paprastų keleivių. Net neįsivaizduoju kaip priversti juos pakeisti šitą jovalą. Su tokiais grafikais ir troleibusai, ir autobusai, ir tramvajus pasirodys keleiviui kaip antrarūšė neeuropietiška transporto priemonė. Gal mitinguoti būtent šiuo aspektu, gal peticiją kurti. Bet vis tiek gi neklausys niekas, jie gi labiau kabinėtuose supranta už keleivius, kurie kasdien važinėja VT.

Comment

Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
          O svarbiausia, kad SĮSP neklauso paprastų keleivių. Net neįsivaizduoju kaip priversti juos pakeisti šitą jovalą. Su tokiais grafikais ir troleibusai, ir autobusai, ir tramvajus pasirodys keleiviui kaip antrarūšė neeuropietiška transporto priemonė. Gal mitinguoti būtent šiuo aspektu, gal peticiją kurti. Bet vis tiek gi neklausys niekas, jie gi labiau kabinėtuose supranta už keleivius, kurie kasdien važinėja VT.
          Manau reiktų imtis atitinkamų veiksmų jei šis jovalas nebus ištaisytas rudens tvarkaraščiuose...
          ---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----

Comment

Parašė Maxas Rodyti pranešimą
            Manau reiktų imtis atitinkamų veiksmų jei šis jovalas nebus ištaisytas rudens tvarkaraščiuose...
            Tarp keleivių sklinda kalbos ir mitai. Žinote kodėl taip lėtai važinėja VT (keleivių nuomone)? Nes jis techniškai netvarkingas ir jeigu važiuos greičiau - subyrės. Ar tai pritraukia potencialių keleivių? Ne.

Comment

Šiandien buvo ilga karosa 63.

Comment

Esu didžiausias Heuliezų (gx417) gerbėjas, ir šiandien ryte mačiau net 4/5 Heuliezų (ilgų) Jeruzalėj. Iškart jie visi nevažiavo, bet tarpais. 3 mačiau 1G ir 1 heuliezą 2G. Nemačiau tik nr. 872, gal žinot kuriam maršrute jis dirbo/a?

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                  Esu didžiausias Heuliezų (gx417) gerbėjas, ir šiandien ryte mačiau net 4/5 Heuliezų (ilgų) Jeruzalėj. Iškart jie visi nevažiavo, bet tarpais. 3 mačiau 1G ir 1 heuliezą 2G. Nemačiau tik nr. 872, gal žinot kuriam maršrute jis dirbo/a?
                  Iki pertvarkos jis būdavo 6, 24 maršrutuose (dažniausiai ten). Dabar gali būt 3G arba 5G, o gali ir stovėt parke sugedęs
                  Daugiau mano nuotraukų >>
                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

872 7 maršrute, pamaina.

Comment

Galėtų VVT įsigyt dar bent 5 Heuliezus - jau būtų 10. Tikrai gan geri autobusai. Beje, kodėl Heuliezų švieslentės neveikia ?

Comment

Heuliezai yra vieni prasčiausių autobusų technine prasme - apie jų pirkimą negali būti nė kalbos. Ilguosius ne veltui pervedė į pertraukiamų režimą, nes jie pernelyg dažnai genda ir negali atidirbti pilnas 2 pamainas. Jei perkant 100 dujinių autobusų lemiamas būtų buvęs parko valdžios žodis, šių autobusų pas mus nebūtų.
                        Norint suprogramuoti švieslentes, reikalinga speciali įranga, kurios VVT neturi. Jau ir taip daug įvairiausių švieslenčių yra, kurių kiekviena su savo užgaidomis: Mobitec'as dažnai rodo hieroglifus, Kriugeris - išvis neveikia (kažkas ten perdega), Buse - kažkaip per daug vairuotojų nemoka juo naudotis. O čia dar įvairiaspalvė prancūziška švieslentė...
                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                          Heuliezai yra vieni prasčiausių autobusų technine prasme - apie jų pirkimą negali būti nė kalbos. Ilguosius ne veltui pervedė į pertraukiamų režimą, nes jie pernelyg dažnai genda ir negali atidirbti pilnas 2 pamainas. Jei perkant 100 dujinių autobusų lemiamas būtų buvęs parko valdžios žodis, šių autobusų pas mus nebūtų.
                          Norint suprogramuoti švieslentes, reikalinga speciali įranga, kurios VVT neturi. Jau ir taip daug įvairiausių švieslenčių yra, kurių kiekviena su savo užgaidomis: Mobitec'as dažnai rodo hieroglifus, Kriugeris - išvis neveikia (kažkas ten perdega), Buse - kažkaip per daug vairuotojų nemoka juo naudotis. O čia dar įvairiaspalvė prancūziška švieslentė...
                          Nuliūdinai, bet ačiū už informaciją.

Comment

Beje, kodėl pagaliau šiandien 1G dirba visi ilgi autobusai visos d. metu? (mačiau 10 ilgų autobusų, turbūt kiti likę irgi), turbūt atsilaisvino ilgų autobusų, nes ir šiandien 34 maršrutu jau ir trumpi dirba, tik man rodos 1-a Karosa ilga.

Comment

Beje, kodėl pagaliau šiandien 1G dirba visi ilgi autobusai visos d. metu? (mačiau 10 ilgų autobusų, turbūt kiti likę irgi), turbūt atsilaisvino ilgų autobusų, nes ir šiandien 34 maršrutu jau ir trumpi dirba, tik man rodos 1-a Karosa ilga.
                              Todėl, kad į trumpus nevisada gali tilpti visi norintys važiuoti. Tai buvo sakoma iš pat pradžių. Dar trumpi autobusai 34,42,5. Ilgi 1G,3G.

Comment

O 1G jau visada važiuos (darbo d.) ilgi autobusai?

Comment

O 1G jau visada važiuos (darbo d.) ilgi autobusai?
                                  Taip, visad
                                  Kažkur nuo rugsėjo-spalio mėnesio atsilaisvins ilgi autobusai iš 17, 36, 39, 66 maršrutų (1+3+1+2). Iš viso 7 ilgi autobusai

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                    Taip, visad
                                    Kažkur nuo rugsėjo-spalio mėnesio atsilaisvins ilgi autobusai iš 17, 36, 39, 66 maršrutų (1+3+1+2). Iš viso 7 ilgi autobusai
                                    Visi ilgi autobusai dirbę vasaros sezonu nuo rugsėjo mėn. pereis į kitus maršrutus, o į kitus maršrutus grįš trumpi autobusai su mažintu kursavimo dažniu. Ilgas piko valandomis išliks tik A17, kaip buvo 2012-2013 rudens - žiemos sezono metu. O visur kitur važiuos trumpi suretintu eismo tvarkaraščiu. Nes nuo rugsėjo 1 d., parkui trūksta 6 autobusų. Nes nuo rugsėjo mėn. į gatves išvažiuos visi turimi autobusų parko autobusai tai yra visi 323 autobusai ir neliks jokio rezervinio autobuso.
                                    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Net ir A19 nebebus ilgų autobusų darbo dienomis??
                                      Ir iš kur informacija?

Comment

Šiandieną 78 maršrute, pamaininiais grafikais važiavo 2 trumpi autobusai (vienas Saffle, kitas Volvo), pertraukiamu grafiku važiavo dvi Karosos. 42 maršrute, abi Volvos dirbo, trumpos. Pertraukiamu grafiku važiavo ilga Karosa.

Comment

Parašė Nezzy Rodyti pranešimą
                                          Šiandieną 78 maršrute, pamaininiais grafikais važiavo 2 trumpi autobusai (vienas Saffle, kitas Volvo), pertraukiamu grafiku važiavo dvi Karosos. 42 maršrute, abi Volvos dirbo, trumpos. Pertraukiamu grafiku važiavo ilga Karosa.
                                          Taip padaryta dėl to, kad atiduot ilgus pamaininius autobusus į greituosius maršrutus (berods 1G). Rugsėjis parodys, ar užmiesčio maršrutai (12, 16, 19) liks su ilgais darbo dienomis

Comment

Working...
                                          X