Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
    Šiandien № 066 dirba 87 maršrute
    O #067 - 21-am
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiandien 17 val iš autobuso parko buvo nuvaryti Mercedes-Benz O530 Citaro autobusai į antrąjį troleibusų parką. Gar. numeriai: 151, 157, 158
      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė rat
        Per 10 minučių užmačiau tris sugedusius autobusus - 87, traukiamą 48 ir dar vieną nenustatytą taipogi traukiamą. O sako troleibusai atgyvenę.
        Kokie garažiniai numeriai?

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
          Šiandien 17 val iš autobuso parko buvo nuvaryti Mercedes-Benz O530 Citaro autobusai į antrąjį troleibusų parką. Gar. numeriai: 151, 157, 158
          150-as iš Šiaurės miestelio važiavo į 2-ąjį troleibusų parką.

Comment

Be šių MB Citaro dar apie 19 val. atvarytas vienas MB O405G Castrosua. Beje, 2 parke kaunietišku stiliumi stovi net 39 "konservai" iš 1 ir 2 parko Škodų 14Tr.
            Kaunietiškas stilius - pakelti "ragai", kad spyruoklės nebūtų visą laiką įtemptos.
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
              Be šių MB Citaro dar apie 19 val. atvarytas vienas MB O405G Castrosua. Beje, 2 parke kaunietišku stiliumi stovi net 39 "konservai" iš 1 ir 2 parko Škodų 14Tr.
              Kaunietiškas stilius - pakelti "ragai", kad spyruoklės nebūtų visą laiką įtemptos.
              545-as Justiniškėse stovės.
              Jeigu jau 39 "konservai" iš pirmo ir antro parko stovi "kaunietiškai" pakėlę ragus, reiškia, kad jie ir bus siunčiami į Kauną (reik taip manyt)

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                Į Skaidiškes darbo dieną tikrai per mažai laiko buvo duota.. Galėjo vietoj 33min padaryti 36min.. Analogiškai ir į Stoties pusę. Pats esu važiavęs šiuo maršrutu ir puikiai žinau visą situaciją..
                Turiu įrodymą, jog 33 minutės tikrai nėra per mažai trasos įveikimui. Šiandien, naudodamasis eismo realiu laiku žemėlapiu pastebėjau, jog kryptimi Stotis - Skaidiškės važiavęs autobusas, kuris Skaidiškių žiede turėjo būti 11:38, atvyko 11:36, o autobusas, važiavęs į Stotį ir turėjęs ten atvykti 11:46, atvyko 11:43 (t.y. vietoj pagal naują tvarkaraštį skiriamų 33 minučių užteko 30). Beje, tarpinėse stotelėse pastarasis autobusas kartais vėlavo.
                Taigi, paneigiu mitą, kurį kažkur esi minėjęs (o gal tai minėjo kas nors kitas), jog darbo dienomis iš Stoties į Skaidiškes vėluojama visais reisais.

Comment

Taigi, kokios naujienos dėl 2600 troleibuso? Nurašė?

Comment

Šianden abu 54 maršruto pamaininiai autobusai yra MB Citaro 154 ir 157 su nedirbančia švieslente.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                      Šianden abu 54 maršruto pamaininiai autobusai yra MB Citaro 154 ir 157 su nedirbančia švieslente.
                      Švieslentės puikiai veikia, tik ne visi moka jomis naudotis.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                        Taigi, kokios naujienos dėl 2600 troleibuso? Nurašė?
                        Kolkas dar neaišku, koks šio troleibuso likimas bus iki rugsėjo.
                        Šiaip rvr'o klausk, jis tau gali informaciją pateikti apie šį troleibusą

Comment

Kas su 788 autobusu?
                          Maciau siandien apie 09:30 si autobusą su švieslentėje degusiu 49 maršrutu, ir vaziavo be keleivių nesustodamas per Karoliniškes, vėliau užsukęs už Mados (kaip 7nr vaziuoja) kažkurtai nuvažiavo, ir įtartinai "nusėdęs" autobuso galas, vos zemęs neliete..... ?

Comment

Parašė UrbanCity Rodyti pranešimą
                            Kas su 788 autobusu?
                            Maciau siandien apie 09:30 si autobusą su švieslentėje degusiu 49 maršrutu, ir vaziavo be keleivių nesustodamas per Karoliniškes, vėliau užsukęs už Mados (kaip 7nr vaziuoja) kažkurtai nuvažiavo, ir įtartinai "nusėdęs" autobuso galas, vos zemęs neliete..... ?
                            Gali būt kažkas su važiuokle nutikę..
                            718 taip pat įtartinai buvo viena puse pakrypęs.

Šiandien Stotyje, kažkur 16:30, į 1675-ą troleibusą įsirėžė lengvasis automobilis (maždaug prie 1, 2 ir 4-o autobusų stotelės, kur įlaipina keleivius). 2685, bandęs pravažiuoti tą troleibusą, pametė ūsą. Bandė uždėti, bet nesėkmingai. Tai sustabdė troleibusų eismą maždaug valandai.. Pora troleibusų apsisuko Gėlių - sodų sankryžoje, kur yra atsarginė linija.

Galiausiai atvažiavo dvi techninės pagalbos mašinos, tai abu troleibusus nutempė nuo važiuojamosios dalies. 2685 tęsė kelionę, o 1675 stovėjo prie "Maximos", kur mikrobai stovėdavo

Comment

Apie vieną kazusą. Į 68-ą maršrutas kartais siunčiami vairuotojai nežinantis maršruto.
                              Prieš porą saviačių, man važiuojant nuo pervažos iki Grigiškių, vairotojas klausė keleivių, kur Kilimų stotelė. O šią savaitę, kai žmona važiavo namo iš Panerių, tai klausė kur sukti į Grigiškes.

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                                Apie vieną kazusą. Į 68-ą maršrutas kartais siunčiami vairuotojai nežinantis maršruto.
                                Prieš porą saviačių, man važiuojant nuo pervažos iki Grigiškių, vairotojas klausė keleivių, kur Kilimų stotelė. O šią savaitę, kai žmona važiavo namo iš Panerių, tai klausė kur sukti į Grigiškes.
                                Žmogus galbūt pirmą kartą šiose vietovėse. Geriau pasiklausti žmonių, nei pasiklysti be galimybės apsisukti . Visų profesijų atstovai kartais prašo pagalbos, tai yra normalu.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                                  Žmogus galbūt pirmą kartą šiose vietovėse. Geriau pasiklausti žmonių, nei pasiklysti be galimybės apsisukti . Visų profesijų atstovai kartais prašo pagalbos, tai yra normalu.
                                  Tai tikrai nėra normalu. Parodo VVT neprofesionalumą. Čia labai tinka posakis "dėjau ant Jūsų, mieli klientai, bet pinigus mums vis tiek sumokėkit". Parodyk tokią situaciją kur nors Europoje.

Comment

O jeigu keleivių nebūtų tuo metu, ar būtų tik ne vietiniai? Kur vairuotojas nugrybautų?

Comment

O jeigu keleivių nebūtų tuo metu, ar būtų tik ne vietiniai? Kur vairuotojas nugrybautų?
                                      Yra masė priemonių, kuriomis galima pasinaudoti ieškant kelio. Nepamirškite, jog šis maršrutas yra naujas, todėl naturalu, jog kolkas ne visi žino kur važiuoti. Juolab, čia ne miesto centras. Būkite supratingi, galų gale.

Comment

Nepamirškite, jog šis maršrutas yra naujas,
                                        Po liepos 1 daug naujų. Kaip vairuotojas supažindinamas su nauju maršrutu?

Comment

Po liepos 1 daug naujų. Kaip vairuotojas supažindinamas su nauju maršrutu?
                                          Jis turi būti pravežtas su "instruktoriumi" nauja trasa.

Yra masė priemonių, kuriomis galima pasinaudoti ieškant kelio. Nepamirškite, jog šis maršrutas yra naujas, todėl naturalu, jog kolkas ne visi žino kur važiuoti. Juolab, čia ne miesto centras. Būkite supratingi, galų gale.
                                          Maršrutas jau nėra naujas, praėjo 35 dienos. Su tokia logika, tu ir chirurgui pasakyk "Nieko tokio, kad amputavai man koją netyčia, aš supratingas". Gal laikas susipažinti su rinkos taisyklėmis? Klientas moka už paslaugą ir tikisi sulaukti gero ir kokybiško aptarnavimo. Kiek galima būti supratingiems VVT atžvilgiu: važinėjam grabais; vasarą pirtyje, turbūt, šalčiau; važinėjam lėtai; dėl TP stokos važinėjam kaip silkės statinėje; vairuotojai pamiršta arba nežino kur kelias ir t.t. Vis dar mažas supratingumas VVT atžvilgiu? Suprasčiau, jei paslauga būtų nemokama, bet taip nėra. Ir nereikia jau taip ginti VVT ir užsimerkiant nematyti jos klaidų.

Comment

Working...
                                          X