Teko važiuoti Soliariu Urbino 12 (garažinis 653). Aš specialiai atkreipiau dėmesį, kad logotipas ne Kauno Autobusų, o Kautros. Taip pat važiavo Temsa Opalin (priemiestiniu maršrutu). Mano manymu, Druskininkuose turėtų būti apie 5 Solaris autobusai. Garažiniais numeriukais pasidomėsiu, bet autobuso viduje yra kažkokie užrašai susiję su Kauno viešuoju transportu. Man irgi iškilo klausimas kas bus daroma su Druskininku autobusais. Greičiausiai parduos. Beje A|1 ir Raikkonen teisūs. Kautra laimejo konkursą aptarnauti tik miesto ir priemiesčio maršrutus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[DRU] Druskininkų viešasis transportas
Collapse
X
-
Va, šitas autobusas tikrai važinėja Druskininkuose. Tik jo logotipas ne Kauno Autobusų, o Kautros.
Šaltinis: http://www.15min.lt/images/photos/61...9autobusas.jpg
Comment
-
Parašė Eris Rodyti pranešimąVa, šitas autobusas tikrai važinėja Druskininkuose. Tik jo logotipas ne Kauno Autobusų, o Kautros.
Atvaizdas
Šaltinis: http://www.15min.lt/images/photos/61...9autobusas.jpg
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąkaip tai nusipirko? Gal issinuomavo. Ir siaip kas cia per aferos? ES lesomis pirkti autobusai, o juos jau ispardavineja... Kas gali apsviesti, kas vyksta "Kauno autobusuose"? Ar tai del krizes - milziniskos skolos, kad pradedami ispardavineti naujausi autobusai...
Comment
-
Parašė Eris Rodyti pranešimąDėl tų Soliarių galiu patikslint:
Druskininkuose važinėja - 627 (ANA 106), 653 (AOC 553), 655 (AOC 594). Manau dar bent vienas ar du Druskininkuose tikrai yra, tačiau dar jų neteko matyti. O be Solaris, dar važinėja du VW Crafter bei Iveco Daily iš Alytaus.
Comment
-
Parašė Eris Rodyti pranešimąDėl tų Soliarių galiu patikslint:
Druskininkuose važinėja - 627 (ANA 106), 653 (AOC 553), 655 (AOC 594). Manau dar bent vienas ar du Druskininkuose tikrai yra, tačiau dar jų neteko matyti. O be Solaris, dar važinėja du VW Crafter bei Iveco Daily iš Alytaus.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąIdomu, kuo Alytuje pakeisti Iveco Daily: senais VW Crafter ar autobusais?
Comment
-
Volvo dar vasarą mačiau važinėjantį, ant jo buvo "Kautra" logotipai, todėl abejoju ar nurašė. Karosa (43 garažinis) dabar stovi Kautros parke išardoma, matyt dalys bus panaudotos remontuojant per avariją nekentėjusią Kautros Karosą. O dėl Ford Transit, tai lyg tokius raudonus dar neseniai mačiau važinėjančius.
Comment
-
-
Parašė Eris Rodyti pranešimąŽadėtos fotografijos:
Solaris Urbino 12 #655
Atvaizdas
Kitas Solaris - #653 (gaila išblyškęs)
Atvaizdas
Dar mano neminėtas #605 Iš priekio.
Atvaizdas
Iš galo:
Atvaizdas
Temsa Opalin 7.6 #215
Atvaizdas
Kitas "Opalinas" #218
Atvaizdas
Volkswagen Crafter #84
Atvaizdas
Bei Iveco Daily #5
Atvaizdas
Dėl foto prašau nepykti, visgi pūga buvo bei fotografuota telefonu.
Comment
Comment