Ar niekas neišsiaiškinot, kokiu būdu "Kauno autobusų" autobusai atsidūrė Druskininkuose? Kalbama apie "Kautrą", bet autobusai ne jos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[DRU] Druskininkų viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąAr niekas neišsiaiškinot, kokiu būdu "Kauno autobusų" autobusai atsidūrė Druskininkuose? Kalbama apie "Kautrą", bet autobusai ne jos.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Tie kauno Solaris isnuomoti "Kautrai" del to kazkokio ten druskininku istatymo, kad turi buti nesenesni ir pan.. Kiek tas truks, nieks nezino.. Jei kam idomi mano nuomone, tegu neisizeidzia druskininkieciai jokiu budu, bet man atrodo mazu maziausia keista ir net nelogiska, i kaima nutrenkti, palyginti naujus zemagrindzius autobusus,kuriu tikrai truksta, o mieste kratytis su nudremtom Karosom ir labdariniais...
Comment
-
Savivaldybės aktualijos
GYVENTOJŲ DĖMESIUI!
Druskininkų savivaldybės administracija informuoja gyventojus, kad 2010 m. sausio 29 d. pasirašyta Visuomenės aptarnavimo sutartis su uždarąja akcine bendrove „Kautra“. Pagal šią sutartį vežėjas veš keleivius vietiniais (miesto ir priemiestiniais) maršrutais nuo 2010 m. vasario 1 d. Nuo sutarties pradžios vežėjas veš keleivius ne senesniais kaip 7 metų autobusais. Po trijų mėnesių nuo sutarties pradžios Vežėjas turi pradėti naudoti 10 naujų autobusų ir keturis ne senesnius kaip 5 metų žemagrindžius autobusus keleivių vežimui. Šiuo metu galiojančios bilietų kainos ir tarifas už vieną keleivio vežimo kilometrą nesikeičia. Eismo tvarkaraščiai, priklausomai nuo keleivių srautų, gali nežymiai keistis. Apie visus pasikeitimus gyventojai bus informuojami.
Comment
-
Parašė adju Rodyti pranešimąŠilalėje išsimiegojęs ir besiruošiantis grįžti į Kauną Kautros Neoplan Transliner N 316
Parašė amiko Rodyti pranešimąMan taip pat tai įdomu - iš kur "Kautra" gavo Solaris autobusus? Nejaugi "Kauno autobusai" "Kautrai" pradėjo juos nuomoti? Kiltų klausimas "kam", bet gal dėl to, kad "Kautrai" trūksta autobusų įsigijus Prienų AP ir laikinai jų išsinuomojo iš "Kauno autobusų", kol šie po reisų apkarpymo turi laisvų autobusų?
Comment
-
Parašė EXP Rodyti pranešimąSavivaldybės aktualijos
GYVENTOJŲ DĖMESIUI!
Druskininkų savivaldybės administracija informuoja gyventojus, kad 2010 m. sausio 29 d. pasirašyta Visuomenės aptarnavimo sutartis su uždarąja akcine bendrove „Kautra“. Pagal šią sutartį vežėjas veš keleivius vietiniais (miesto ir priemiestiniais) maršrutais nuo 2010 m. vasario 1 d. Nuo sutarties pradžios vežėjas veš keleivius ne senesniais kaip 7 metų autobusais. Po trijų mėnesių nuo sutarties pradžios Vežėjas turi pradėti naudoti 10 naujų autobusų ir keturis ne senesnius kaip 5 metų žemagrindžius autobusus keleivių vežimui. Šiuo metu galiojančios bilietų kainos ir tarifas už vieną keleivio vežimo kilometrą nesikeičia. Eismo tvarkaraščiai, priklausomai nuo keleivių srautų, gali nežymiai keistis. Apie visus pasikeitimus gyventojai bus informuojami.
Comment
-
Parašė Eris Rodyti pranešimąTik ką norėjau šią žinią pranešti, bet žiūriu ji jau paskelbta Verslo žiniose rašoma, kad dar deramasi dėl keturių vidutinės talpos autobusų. Įdomu, kokie jie galetų būti?
Comment
-
Geros naujienos iš Druskininkų!
Mieste pradėjo kursuoti visi keturi Kautros MAN NL 313
Štai pora fotografijų
Iš vidaus
Mano manymu, tai išties geri autobusai. Dažymo schema taip pat nebloga. Autobuso viduje buvo tokių pat spalvų stendas su Kautros adresais bei telefonais. Vienintelis minusas yra tas, jog neveikia švieslentės. (Galbūt jas sutvarkys)
Jei kam įdomu, pateikiu autobusų garažinius bei valstybinius numerius:
MAN NL 313: ETU 651 #186
MAN NL 313: ETU 652 #187
MAN NL 313: ETU 653 #188
MAN NL 313: ETU 654 #189
Tai tiek.
Comment
-
Parašė Sinouku Rodyti pranešimą
Parašė Eris Rodyti pranešimąGeros naujienos iš Druskininkų!
Mieste pradėjo kursuoti visi keturi Kautros MAN NL 313
Dėkui, Eri už informaciją
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąAš būčiau rinkęsis dviejų durų MAN NL 313 verijas, na bet atrodo neblogai. Beje, o jie nauji buvo pirkti? Kažin ta dažymo schema tokia ir liks, nes man tai nepanašu į Kautrą ir šiaip ji negražiai atrodo
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąAš būčiau rinkęsis dviejų durų MAN NL 313 verijas, na bet atrodo neblogai. Beje, o jie nauji buvo pirkti? Kažin ta dažymo schema tokia ir liks, nes man tai nepanašu į Kautrą ir šiaip ji negražiai atrodo
Dėkui, Eri už informacijąPaskutinis taisė Ametistas; 2010.03.05, 20:20.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPritariu, trijų durų autobusas čia visai nereikalingas, būtų pakakę dviejų durų ir gal net trumpesnio - 10 m ilgio. O ir dažymo schema labai skurdi ir visai neatitinka "Kautros" spalvų. Net keista, kodėl įsigytas MAN, o ne Solaris autobusas, kuris yra pigesnis ir galimybėmis bei kokybė mažai skiriasi nuo MAN.
O gal uztektu 1 duru? :-))) O tu zinai kiek laiko lipa bobutes ir seneliai? O jei marsrutas eina pro baznycia ar ligonine?? Jei jau skaiciuojat kaip profai visokius marsrutus ,tai atkreipkite demesi ir i tai.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPritariu, trijų durų autobusas čia visai nereikalingas, būtų pakakę dviejų durų ir gal net trumpesnio - 10 m ilgio. O ir dažymo schema labai skurdi ir visai neatitinka "Kautros" spalvų. Net keista, kodėl įsigytas MAN, o ne Solaris autobusas, kuris yra pigesnis ir galimybėmis bei kokybė mažai skiriasi nuo MAN.
Mersiukas>>> 219 pastaruoju metu daugiau parke stovi, negu važinėja. Bet šiaip įdomi tavo pateikta informacija, turi tiesioginius kontaktus su "Kautra"? nes aš tokios info internete neradau.
Comment
-
Comment
Comment