Butu paprasčiausia, jei kas įdėtų tų komposterių nuotrauką į forumą. Man atrodo, kad ten bus elektromechaniniai komposteriai, kaip dabar naudojami Panevėžyje, ir dalis Kaune. Tik žmonėms su tuo nesusidūrusiems sunku suprasti kas yra kas. Gal tiesiog pamate elektroninį laikrodį ant komposterio ir jau iš karto pagalvojo, kad čia elektroninio bilieto komposteriai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Elektroninis bilietas
Collapse
X
-
Parašė sknts Rodyti pranešimąButu paprasčiausia, jei kas įdėtų tų komposterių nuotrauką į forumą. Man atrodo, kad ten bus elektromechaniniai komposteriai, kaip dabar naudojami Panevėžyje, ir dalis Kaune. Tik žmonėms su tuo nesusidūrusiems sunku suprasti kas yra kas. Gal tiesiog pamate elektroninį laikrodį ant komposterio ir jau iš karto pagalvojo, kad čia elektroninio bilieto komposteriai.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąMan irgi kilo pirma tokia mintis Beje, kodėl rašai, kad Kaune dalis yra elektromechaniniai komposteriai? Kaune visi jie tokie, o ne dalis.
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimą2/3 komposteriu yra elektromechaniniai su e. bilietu nuskaitymu ir tik 1/3 e. bilietui.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKai Kaune bus atsisakyta popierinių vienkartinių bilietų, tai turės pakeisti komposterius. Jei iki tol nesugalvos pereiti prie įlaipinimo pro priekines duris...
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTiesa... Beje, tai tie patys komposteriai, tiesiog tie, pritaikyti įrašyti info į e. bilieto kortelę, yra patobulinti - ant esamo korpuso uždėtos kitos dalys. Bet taip, jie jau nėra elektromechaniniai.
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąnieko jie nera patobulinti ziurint is technines puses, e. bilietui skirtam nera tik adatinio spausdintuvo.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąJuose yra ir galimybė įrašyti info į kortelę. Ar kiti komposteriai tai gali?
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąKlausykit, ieškojau Google, bet neradau, todėl kreipsiuosi į daug protingesnę sistemą - jus.
Jeigu mano e-bilietą pridėjus prie komposterio rašo "Registruojamas iki 09-29", tai ar 09-29 jis dar galios, ar reikės jau naujo bilieto?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąNa to tikrai negali būt, nebent kokia sistemos arba komposterio gedimas.
Comment
-
sake kad netgi gali kompensuoti vaziavima pas juo ir atgal... bet negarantavo kad taip ir bus, nes ne nuo jo priklauso. Gal kada prie progos budamas tame rajone uzsuksiu. Ne tiek tie 1.80 man svarbus kaip noras suzinoti kaip jie ten gyvena, dirba ir ant kiek svarbus jiems ju keleiviai ir ju problemos. Ne vien pinigai svarbus zmogui!
Comment
Comment