Gal koks Adutiškis?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk autobusų stotį!
Collapse
X
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąMedininkai?
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąTaip.
Comment
-
Šią mįslę turėtumėte atspėti iš karto, be jokių užuominų. Tereikia parašyti stotelės pavadinimą. P. S. tie kurie daugiausiai žino prašyčiau palaukti iki 2011-09-08 d., 24:00 val.
Paskutinis taisė Naujaneriai; 2011.09.08, 12:59.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąčia naujoji Balsių mokyklaGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
viską aš perskaičiau, tik čia tas tavo paskymas "tie kurie daugiausiai žino" tai nieko nepasako - aš prie tos mokyklos nesu buvęs ir spėju tik pagal tai ką mačiau internete, kaip ir daugumos stočių ir stotelių atveju, vadovaujuosi logika, o ne "tiesiog žinau"Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąviską aš perskaičiau, tik čia tas tavo pasakymas "tie kurie daugiausiai žino" tai nieko nepasako - aš prie tos mokyklos nesu buvęs ir spėju tik pagal tai ką mačiau internete, kaip ir daugumos stočių ir stotelių atveju, vadovaujuosi logika, o ne "tiesiog žinau"Parašė Maarko Rodyti pranešimąčia naujoji Balsių mokyklaGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Comment