Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk autobusų stotį!
Collapse
X
-
Gedimino g. 133. Visiškai iškvailėjo. Stotį nugrūdo į miesto pakraštį. Tai racionalizatoriai. Viskas keleivių patogumui... Ir dar skundžiasi, kodėl VT mažai kas naudojasi. Aš suprantu, tokiu būdu bus sutaupyti apie 5 (po 2,5 km į abi puses) kilometrai daugeliui maršrutų. Dar parduos stoties pastatą. Tik įdomu, kam jis reikalingas?
Comment
-
nu aš manau, kad gal netgi į geresnę vietą perkėlė - kur yra senoji stotis, tai seniausia miesto dalis, nėra daugiabučių, ir mažiau gyventojų. O šalia naujosios yra pagrindiniai daugiabučių mikrorajonai, gerokai didesnis gyventojų tankumas, plius šalia pilna naujų prekybos centrų, prie senosios vos kelios mažos parduotuvės su didžiuliu antkainiu. Nors aš pats gerokai nustebau, kad perkelt stotį ruošiasi...
Comment
-
Bet ten yra geležinkelio stotis. Taip, suprantama, dauguma autobusų maršrutų vyksta būtent per centrą. Ir geležinkelio apvažiavimo lankstas sudaro virš kilometro į vieną pusę. Tačiau autobusų stotį buvo galima įrengti ir kitoje geležinkelio pusėje prie geležinkelio, ties pėsčiųjų tiltu. Būtų išvengta lanksto aplink geležinkelį, o keleiviams būtų buvę daug patogiau. Stotelę ties autobusų parku, kurioje stotų visi autobusai irgi buvo galima įrengti.
Visgi tai eilinis pavyzdys, kaip "strategiškai" rūpinamasi VT Lietuvoje...Paskutinis taisė Al1; 2011.04.26, 22:29.
Comment
-
Kitoj geležinkelio pusėj nelabai yra vietos, per siaura tarp geležinkelio ir Gedimino gatvės, yra automobilių aikštelė, bet ją naudoja parduotuvėlė ir per aikštelę eina keliukas į gyventojų garažus. Autobusų stotelė prie naujosios stoties jau yra seniai. Tik nepamenu kaip ji vadinasi. Taip, tu teisus, dar tas lankstas per geležinkelį labai nepatogus, ypač dideliems autobusams...
Comment
-
-
/\ Man labai primena Klaipėdą. Nors svarstau, Kėdainiuose irgi panašus vaizdas. Per daug „giliai“ fotografuotaI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąPanevėžys?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Man labai primena Klaipėdą.Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Nauja mįslė, turėtų būti žiauriai lengva:
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąVėl bandau laimę galbūt čia Panevėžys.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąVisiškai teisingai, nuotrauka paimta iš šio straipsnio: http://www.vtv.lt/naujienos/panevezy...iciaus-16.html
Dabar mano eilė atėjo.
Šį taip pat turėtų būti lengva.
Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
Comment