Grafikai buvo ant stiklinių (ar plastikinių) juostų, iš vidaus pašviečiami. Po aikštelės numeriu buvo mėlyna (priemiesčiui) ir raudona (tarpmiesčiui) lempos, kuri signalizuodavo, kad autobusas pagal grafiką privalo išvažiuoti
Sveiki!
Mano mama dirba muziejuje ir davė nusiskenuoti sena tarpukario fotografija. Nezinoma nei tiksli data, nei kam priklauso nei kur fotografuota. Modelis regis (jai gerai įžiūriu) Blitz.
Šiap ant originalo geriau matosi.
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Gal padėtumet nustatyti vieta kurioje fotografuota? Labai padėtumėt man ir mano mamai. Aš pats manau kad Alytuje nes kitose fotografijose kur fotografuotas Alytus matosi panašus pastatai.
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Gal padėtumet nustatyti vieta kurioje fotografuota? Labai padėtumėt man ir mano mamai. Aš pats manau kad Alytuje nes kitose fotografijose kur fotografuotas Alytus matosi panašus pastatai.
Sveiki!
Mano mama dirba muziejuje ir davė nusiskenuoti sena tarpukario fotografija. Nezinoma nei tiksli data, nei kam priklauso nei kur fotografuota. Modelis regis (jai gerai įžiūriu) Blitz. Atvaizdas
Šiap ant originalo geriau matosi.
Čia gali būti fotografuota prie Kauno evangelikų liuteronų bažnyčios.
Autobusų stotelė Ariogalos centre. Nuotraukoje autobusas KAG-1 gamintas 1952-1956 metais Kauno autoremonto gamykloje. Apie 1965 metus. Dabar šioje vietoje parduotuvė Prabauda. J.Bukausko nuotrauka.
Autobusų tvarkaraštis Kauno kryptimi. 1982 metai. Juozas Bukauskas kiekvienais metais nufotografuodavo grafiką ir mokykloje padalindavo nuotraukas.
Autobusų stotelė Ariogalos centre. Nuotraukoje autobusas KAG-1 gamintas 1952-1956 metais Kauno autoremonto gamykloje. Apie 1965 metus. Dabar šioje vietoje parduotuvė Prabauda. J.Bukausko nuotrauka.
Nuotrauka apie 1952-1960m.
KAG-1 kėbulai traukdavo tik keletą metų. Po kapitalinio remonto, kartais ir antro, jau dėdavo KAG-3 kėbulą. Todėl nuotrauka yra ankstesnių metų. Taip manau.
Paskutinis taisė Romas; 2017.03.27, 01:08.
Priežastis: Citavimas
Autobusų stotelė Ariogalos centre.
Nuotraukoje autobusas KAG-1 gamintas 1952-1956 metais Kauno autoremonto gamykloje. Apie 1965 metus. Dabar šioje vietoje parduotuvė Prabauda. J.Bukausko nuotrauka.
Nuotrauka apie 1952-1960m.
KAG-1 kėbulai traukdavo tik keletą metų. Po kapitalinio remonto, kartais ir antro, jau dėdavo KAG-3 kėbulą. Todėl nuotrauka yra ankstesnių metų. Taip manau.
Žurnalas "Švyturys" 1960 m. Kauno autobusų stotis. Turbūt čia PAZ 651 arba GZA 651.
Paskutinis taisė Romas; 2017.03.27, 01:07.
Priežastis: Citavimas
Nežinau, ne Lietuvos autobusas ir ne Lietuvoje. Mano senelio fotografuotas autobusas "Ajokki" 1961 m. Vasara Leningrade (Sankt Peterburgas) šalia "Inturist" viešbučio.
Comment