Parašė Vakaris
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Klaipėdos autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVaromieji ratai yra priekiniai, nes mikrobas žemagrindis. Ir jame telpa daugiau keleivių nei paprastame mikrobe, kadangi galima vežti stovinčius keleivius. Vadinasi, galui tenka didesnė apkrova, kurios neatlaiko viena ašis su nesudvejintais ratais.
Comment
-
Praėjusios dienos nuotraukos.
Mercedes-Benz O405GN (KLAP)
MAN NG312 (KLAP)
MAN NL202 (KLAP)
Mercedes-Benz O405GN (KLAP), už jo dvi keleivius traukiančios siurbėlės bei kitoje gatvės pusėje esantis MAN EL202 (UAB "Pajūrio autobusai")
Keletas rečiau sutinkamų autobusų. Vest V10LE (UAB "Pajūrio autobusai")
Setra S315NF (KTKB "Gintarinis vairas")
Comment
-
Parašė MindaugasM. Rodyti pranešimąGiedriau, kažką painioji... Viskas čia Klaipėdoje .
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąSakyčiau prie "Saturno" +/- Tarp Turgaus ir Sausio 15-osios stotelių.
Comment
-
Parašė Giedrius-J Rodyti pranešimąTikrai taip, hm... kaip keista gyvenu šalimais, bet visškai neišėjo atpažinti šios vietos...
Comment
-
Pirmosios dvi nuotraukos su naujuoju "Gintarinio vairo" pirkiniu. Pirmasis standartinis MB O530 Citaro Klaipėdoje:
http://fotobus.msk.ru/vehicle/378485/#n420208
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąBeje, mačiau 12 maršrutu važiuojantį raudoną Renault triašį mikroautobusą. Negi perdažė? Nors mačiau iš tolokai, bet atrodo, kad jis naujesnio modelio nei tas mėlynai baltas, kurio nuotrauka galerijoje buvo.
Comment
-
Raudonas ir aiškiai mačiau, kad 12 maršruto.
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAčiū, puikios nuotraukos
O kur stovėjai, fotografuodamas "iš viršaus"? Turbūt ant to "šildomo" geležinkelio viaduko?
Comment
Comment