na, labiausiai Klaipėdoje norėčiau pavažinėti su tuo "MB", kuris turi 4duris. o su kitais nebūtų įdomu, nes Vilniuje n kartų prisivažinėjau su visais Vilniaus autobusais
Konkrečiai KLAPe tai be šio MB ir MAN SG292 nelabai yra į ką žiūrėti - visi autobusai ir taip plačiai paplitę. O GV ar PA turi įdomesnių mašinų, bet, deja, dauguma jų jau nevažiuoja (Heuliez, Unicar/Pegaso, MAN SUE240...)
Ar dar koks privatininkas Lietuvoje turi sudvejintų autobusų?
Berods, šiuo metu daugiau niekas neturi. Leilandas anksčiau turėjo du ilguosius autobusus, kurie važinėjo maršrutu Spaudos rūmai-Karveliškės, bet dabar jau abu nurašyti.
vlasava palangoje marsrutui Palangas-Sventoji-Butinge bent jau anksciau irgi naudojo sudvejinta autobusa
Bent jau aš Vlasavos autobusų sąraše neradau nei vieno ilgojo autobuso. http://fotobus.msk.ru/list.php?did=2262 Gal tas sąrašas ne pilnas.. O tas autobusas jau nurašytas?
O gal tai ne "Vlasavos" o "Parąžės" autobusas buvo? Prisiminiau, kad prieš gerą dešimtmetį skaičiau straipsniuką laikraštyje apie susisiekimą Palangoje. Jame buvo minimas dvigubas autobusas.
Comment