HCR 890
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Klaipėdos autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė dtb Rodyti pranešimąMieste mėlyni visi, su uniformom irgi pakankamai gera situacija, tik pas privatininkus kartais pasitaiko kad be.
Užmiestyje autobusai raudoni arba neperdažyti, vairuotojai be uniformų.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKas ten tokie 2 išardyti stovi (šveicarų Post Auto dažymo MAN ir Citaro Irvine)?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąParašė Mettal Rodyti pranešimąKas ten tokie 2 išardyti stovi (šveicarų Post Auto dažymo MAN ir Citaro Irvine)?Parašė Briedis Rodyti pranešimąNe tas pats http://fotobus.msk.ru/vehicle/586965/? (fotobuse jį reiktų į KlAP'ą permesti). Šveicaras MAN A20, pagamintas ne vėliau nei 2003.
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAbu ant dalių parvaryti... Nereiktų nes niekada KLap nedirbo.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąMikrobas ten važinės. Autobusui nebus keleivių. Dauguma žmonių visgi rinksis pasivaikščiojimą iki muziejaus, o ne važiavimą.
- 4 patinka
Comment
-
Atnaujinu temą savo nuotraukomis.
Savaitgaliais ir šventinėmis dienomis 40-am maršrute vienas iš penkių grafikų yra aptarnaujamas ilgu autobusu.
Nuotraukoje - Mercedes benz O530G #36 Dituvos galinėje Vaškių stotelėje šeštadienį. Atkreipsiu dėmesį, kad švieslentė žalia, kai pagal konkurso reikalavimus turi būti oranžinė. Bet nemaišo ir žalia švieslentė.
Įdomiausia, kad gatvė skaitosi Dituvos, tačiau pati Dituvos gyvenvietė yra kiek toliau (žiūrint link Klaipėdos - dešinėje pusėje). Realiai autobusas stovi Vaškių gyvenvietėje.
Vienas iš keturių pirmadienį dirbusių trumpų autobusų - Mercedes benz O530 Citaro #13 personalinėje Smiltelės stotelėje, kurioje stoja tik 40 ir 42 maršrutai. Pabrėšiu, jog ši stotelė yra nuo neatmenamų laikų, kai Dituvos maršrutai nebuvo įtraukti į miesto bilietų sistemą.
Antrasis - taip pat Citaro. Atstovos metu prie Big'o. Matomai grafiko jungimas su 42-u maršrutu, paskui darytas ratas 40-am maršrute.
Tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais vienas autobusas turi grafiko jungimą su 42 maršrutu. Ryte pradeda darbą 42-am, paskui pereina į 40, tada maždaug nuo pietų iki pavakarių atstova, tada į 42, po to ratas 40-am ir į parką.
Pabaigai - Man A23 NG313 #96. Paprastai šiame maršrute tvirtas pozicijas išlaiko 97-as. Nuotraukos darymo dieną (pirmadienį) 97-as stovėjo parke. Retsykiais į 41 maršrutą išvažiuoja ir 96-as.
Tęsinys bus.Paskutinis taisė ssnaiperis; 2017.07.28, 23:07.
- 4 patinka
Comment
Comment