Ir panaikintų... Pvz. 6, 24 (buvo berods greitasis)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ikarus autobusai Lietuvoje
Collapse
X
-
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąĮdomu!
Hebrajiškai "Ikar" - איכר - reiškia valstietį.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimątai gaunasi taip, kad nurašyti "valstietiški" autobusai? geras, man patiko
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąGFal jei kam butu idomu ištikro daugelis KA Ikarusu pagalvadinamas kolonas buvo perkrikštyti,dėl jauno amžiaus nevisus tik prisimenu,ir labibiau aišku gal tiktuktu viešojo transporto numrių temoje bet mano tėvuko Ikaras kuriame užaugau buvo 6387,vėlau tapo 2387. o numerius valstybinius iš 63-43 lip (abecelele kirilica(rusiška)) i ZKZ 828. Nemirtinngas aparatas gaeram vairuotojui buvo, bet gaila naujokai greitai dapi... kaip ir soliario 626 dag ranku mano idėta kol tėvukas į pensije ja an pusės etato išėjo ir liko puse dirbt,gerai kad sena vairuotoja vietoi jo davė tai nors negaila idėto triūso gržąžinant,ir kad per daug autobusų dirbdamas dabar papasakoja jų istorija,nors aš pats ikaruse užaugau nuo 3 metų, dirbau šiek tiek ,,KA" ir man idomi jų istorija ir savo darbo,bei tevuko pagalba ja seku. Dadartinės žinios daugiau butų iš šių laikų ir nelabai tikslios,nors atsiprqašaumeti eine, be nuotraukų ir kauno autobusu istorija pamažu trinasi.
Comment
-
Parašė Vigis Rodyti pranešimąKiek zinau rokiskenu parkas turi 2 Ikarus...veliau atsiusiu foto
Tik prieš kelias savaites baigtas "šviežinti" 383 - Ikarus 260.27 (1987 metų, jau labai seniai perdarytas į "tarpmiestinį" su ЛАЗ-699Р sėdynėmis):
Ir iš "Biržų naftotiekio" įsigytas Ikarus 256.74 (1993 metų):
Lyg planuoja jį leisti vežioti mokinius, bet tokios būklės autobusą būtų negėda ir į Vilnių ar Kauną - būtų graži "egzotika".
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąIr iš "Biržų naftotiekio" įsigytas Ikarus 256.74 (1993 metų):
Atvaizdas
Lyg planuoja jį leisti vežioti mokinius, bet tokios būklės autobusą būtų negėda ir į Vilnių ar Kauną - būtų graži "egzotika".
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąbūtent štai tokį "Ikarus" mačiau mieste prieš ~2metus. kursavo maršrutu Vilnius - Baranovičiai
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNe tokį. Čia Ikarus 256, o ten buvo Ikarus 250 http://fotobus.msk.ru/vehicle/35026/#n39900
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąna, bent jau panašiai atrodo
Taip,kad prasau neklaidinti.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąKoks sio "raudonojo" Ikarus-255 garazinis nr.?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNėra čia jokio Ikarus-255.
Comment
-
Pirmieji Lietuvoje. "Kauno tiesa" 1957m. Liepa.
Rimtesnė Ikarus 55 nuotrauka.
http://auto.webalta.ru/Paskutinis taisė AutoLiet; 2011.08.16, 19:49.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąIkarus 256,ta raudonaji turejau galvoje. Nesimato jo garazinio nr.?
Comment
Comment