Parašė rytis001
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ikarus autobusai Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNelabai ten nuvaziuosi su VT, vienkemis ten.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąČia IKARUS 263 - 3092 6618 ЛИШ -> ZMD 355. Sakyčiau, visai neblogai išsilaikęs.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąRetro klubą, kai bebūtų domina tik sena ir labai reta technika.. Gali būti, kad tai paskutinis gautas miesto Ikarus'as Lietuvoje?
O "ant kiek" sena technika domina retroklubą?Paskutinis taisė Briedis; 2016.02.07, 21:42.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąRetro klubą, kai bebūtų domina tik sena ir labai reta technika.. Gali būti, kad tai paskutinis gautas miesto Ikarus'as Lietuvoje?
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąVa būtent, kolega, Jūs beveik teisus - tai autobusas iš paskutinės PRIEMIESTINIŲ dvidurių Ikarus 263 laidos. "Sena ir labai reta" technika šioje srityje yra labai realityvi sąvoka - būtų įdomu sužinoti kiek "fiziškai" gyvų Ikarus'ų liko. Manau, koks tuzinas, ne daugiau. KA ir Kautros kiemų pakampėse dar rūdyja keli egzemplioriai, bet juos prikelti antram gyvenimui nėra valios...
O Kautra kruta ir taiso, restauruoja savuosius 250-us
O ka VVT su savu daro? Nieko! Paliko rudyti ir viskas. Jau tame Ikarus 280 turbut nėra ko ir restauruoti. Jai Jonavos Ikaruso nebutu apiplėše kažkoks jaunimas tai jis dar užsivest galėtų, sakė man darbuotojaiMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąVa būtent, kolega, Jūs beveik teisus - tai autobusas iš paskutinės PRIEMIESTINIŲ dvidurių Ikarus 263 laidos.
Dvidurių 263-ųjų bent jau Lietuvoje nebuvo. Kiek atsimenu, visi jie buvo vienodi, taip pat ir jų vidaus išplanavimas. O į kokius maršrutus leisti (miesto ar priemiesčio), tai jau buvo kiekvieno parko "išmonė"
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąKolega, ką turėjote omenyje sakydamas "priemiestinis" Ikarus 263? Ir tuo labiau "dviduris"?
Dvidurių 263-ųjų bent jau Lietuvoje nebuvo. Kiek atsimenu, visi jie buvo vienodi, taip pat ir jų vidaus išplanavimas. O į kokius maršrutus leisti (miesto ar priemiesčio), tai jau buvo kiekvieno parko "išmonė"
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąVa būtent, kolega, Jūs beveik teisus - tai autobusas iš paskutinės PRIEMIESTINIŲ dvidurių Ikarus 263 laidos. "Sena ir labai reta" technika šioje srityje yra labai realityvi sąvoka - būtų įdomu sužinoti kiek "fiziškai" gyvų Ikarus'ų liko. Manau, koks tuzinas, ne daugiau. KA ir Kautros kiemų pakampėse dar rūdyja keli egzemplioriai, bet juos prikelti antram gyvenimui nėra valios...
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąKauno Autobusai savajį 260 nutempė į TP ir ten lyg jam su varikliu kažką daro...
Prie to pačio, 2009 - aisiais mano užfiksuotas, vienas paskutiniųjų "Kauno autobusų" "Ikarus 280" Nr. 1282 sunaikinimas.
Comment
-
Ikarus
Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
Ar galetumete pasakyti, kur galima rasti sita Ikarus?
Is anksto dekoju!
Comment
Comment