Parašė Fulgur
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ikarus autobusai Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKokybė gera pagal tą laikotarpį. O gerai prižiūrimi jie ir dabar dar kai kuriose šalyse važinėja. Net 250.
Comment
-
Ikarus 255 Utenos autobusų stotyje (apie 1976-1979 m.). UAB „Utenos autobusų parkas“ archyvo nuotrauka.
http://www.utenoszinios.lt
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąOho! Nežinojau, kad toje vietoje yra buvusi žiedinė sankryža.
Comment
-
Sovietų sąjungoje populiaraus televizinio estradinės muzikos dainų festivalio "Metų daina" (Песня года) vienas iš atrankinių 1986 - ųjų metų koncertų (Песня-86), vyko Lietuvoje, Vilniaus koncertų ir sporto rūmuose. Televizijos žiūrovams buvo rodomi trumpi siužetai apie Vilnių, Trakų pilį, Kauną. Kaune, Rotušės aikštėje į kadrą papuolė pravažiuojantis "Ikarus 260" . Neaiškiai matosi garažinis ir valstybinis numeriai ir maršruto trafaretė. Gal kam pavyks įžiūrėti.
Comment
-
Parašė vidoq Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąTruputį ne į temą. 1989 m. Lietuvoje jau buvo vakarietiškų automobilių?
Tiesa, mano skrudžas kaimynas tokiu metu rublius gelbėjo, nusipirko Audi už 25000 (!), po trejų metų išmetė, nes nieko nebeliko iš mašinos...
Comment
-
Parašė vidoq Rodyti pranešimąMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė vidoq Rodyti pranešimą33G
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąČia naujas maršrutas prie 33 ar pats 33 buvo "G"? 1987 m. schemoje 33 yra paprastas, o 1991 m. irgi tik 33, ir jis stojo visose stotelėse.
Man tik įdomu, kaip jis tą autobusą ten užvarė. Mindaugo tilto tuo metu nebuvo.
Comment
Comment