Parašė ROKISKIS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ikarus autobusai Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPaskutinis priemiesčio ar tarpmiesčio reisu važiavo Ikarus 256, kuris paskutinį kartą į liniją išriedėjo 2012.11.01. Jis dirbo marštu Vilnius - Svyriai Sekančią dieną autobusas, kartu su savininku, išėjo į pensiją.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTai faktas , kad Lietuvoje beliko kokie 2-3 Ikarusai su dirbančiu varikliu... Bet jau tas garsas variklio , tikra nostalgijaGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąLiudna ,kad ikarus autobusu kaune ir vilniuje neliko.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąLiko. Energetikos ir technikos muziejuje vienas, galima šiltuoju sezonu pakliūti į vidų.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąChebra, mes grįžtam atgal ar judam į priekį? Kokie Ikarusai Vilniaus gatvėse?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąGalėtų būti šiuolaikiniai Ikarusai.
Comment
-
Man Budapešte teko matyt, gan naujus Ikarus autobusus, betn jau jie atrodė nauji: žemagrindžiai, įmontuotos švieslentės, atrodė maždaug taip:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...artyzantow.JPG
Foto radau wikimedia.orgAviate, navigate, communicate
Comment
-
Sirdis plysta ziurint i tuos graziuosius ikarusus stovincius patvorese o dar jie taip neseniai vazinejo kaune kaskur iki 2009 metu jie vazinejo atsimenu paskutini karta dar 2008 vasara vaziavau su tuo prailgintu ikarusu jei gerai atsimenu tai paskutinis kartas buvo kai su juo vaziavau ..............su tais raudonais zemagrindziai jokio kaifo nejauciu kai vazineju ne taip kaip su senuoju legendiniu geltonouoju ikarusu 256 atrodo
Comment
Comment