Parašė groundzer
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ikarus autobusai Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąSaunu, kad Panevezyje taip greitai judama i prieki. Sis miestas galetu tapti geru pavyzdziu kitiems miestams, kaip turi atrodyti viesasis transportas.
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąNa tikriausia paskutinis miestas kur dar vazineja Ikarus'ai..100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąAsmeniškai man Ikarusai visai netrukdytų
Comment
-
Ne del Ikarus'u, tai man jie asmeniskai daug sentimentu sukelia, asmeniskai man su jais vazinet labiausiai patikdavo.. Tiesiog juokingai man atrodo, koks cia gali buti pavyzdys, kaip tarybine technika dar vazineja, visgi pripazinkit, kad 99% keleiviu, noretu kad daugiau gatvese jie nesirodytu
Comment
-
Parašė Aisttiiss Rodyti pranešimąVisiskai pritariu. Ypač karštą vasaros dieną būna labai gerai. Juose buna malonus vėjelis, kuris net atgaivina.
net atgaivina, bet tuo paciu gauni gera juodo dumo doze i salona. Atsimenu vaziuojant gatve Ikarus'a is kvapo atpazint galima budavo
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąTeko pašniukštinėti autobusų parke :
Ikarus 260
Paskutinis taisė Raivo; 2009.04.05, 20:15.
Comment
-
Super fotoreportažas iš parko. Tiesa reikėjo iš Denis_Simonov priimti stovą - foto gautųsi dar geresni .
055 Ikarusas gerai atrodo iš vidaus Tą savivartį su numeriu 6068 pirmąkart matau. Taip pat dėkui už MAN NL232 foto - ten aiškiai matosi jo senas ir naujas garažiniai numeriai, o va dėl Ikarus 260 nr.607 tai liūdnoka, kad jau nebeišvažiuos į gatves . Iš viso įdomu, kad jam atliko kapitalinį remontą ir užkabino tokį numerį bei supakavo .
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąSuper fotoreportažas iš parko. Tiesa reikėjo iš Denis_Simonov priimti stovą - foto gautųsi dar geresni .
055 Ikarusas gerai atrodo iš vidaus Tą savivartį su numeriu 6068 pirmąkart matau. Taip pat dėkui už MAN NL232 foto - ten aiškiai matosi jo senas ir naujas garažiniai numeriai, o va dėl Ikarus 260 nr.607 tai liūdnoka, kad jau nebeišvažiuos į gatves . Iš viso įdomu, kad jam atliko kapitalinį remontą ir užkabino tokį numerį bei supakavo .Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.17, 15:30.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąSuper fotoreportažas iš parko. Tiesa reikėjo iš Denis_Simonov priimti stovą - foto gautųsi dar geresni .
055 Ikarusas gerai atrodo iš vidaus Tą savivartį su numeriu 6068 pirmąkart matau. Taip pat dėkui už MAN NL232 foto - ten aiškiai matosi jo senas ir naujas garažiniai numeriai, o va dėl Ikarus 260 nr.607 tai liūdnoka, kad jau nebeišvažiuos į gatves . Iš viso įdomu, kad jam atliko kapitalinį remontą ir užkabino tokį numerį bei supakavo .
Comment
-
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąSunkvežimis Nr. 6068 tai MAZ 500, matosi ir daugiau techninės pagalbos egzotiškų transporto priemonių. Taip pat įdomus ir Ikarus 260.27 Nr. 086, turbūt vienetai likę Lietuvoje šiuo metu.
Dar yra kažkoks įdomus DAF nr.076, kuris po ilgo laiko tarpo išlindo iš garažo jau perdažytas ir su užrašu TECHNINĖ PAGALBA.
Dabar jau rečiau galima bus išvysti minėtąjį vilkiką DAF nr.140, nes jis važiuos į iškvietimą tik tuo atveju, jei pas autobusą bus sunkumų su valdymu ar negalima bus jo pajudinti. Kitais atvejais važiuos Ikarusai ir "naujasis" 076 (spėju). Deja gedimo 76-ame maršrute atveju pačiam Ikarusui reikia pagalbos, nes jis pats ir be jokio autobuso prikabinto vos vos velkasi į Žaliųjų ežerų kalnusPaskutinis taisė Eimantas; 2010.06.17, 15:29.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąĮdomu kur yra toks muziejus, kur galima būtų laikyti Ikarusą . Tas 086 yra jau nurašytas. O jis beje yra iš Kauno autobusų nupirktas. Matosi Scania senovinė, olandų techninės pagalbos vilkikas DAF FAG3300, 2 Ikarusai 280k 187 ir 446, "prikurkės" 002 ir 055, 540 Chevrolet Blue Bird mokyklinis autobusas.
MAN NL232 ir MAN NG232 atkeliavo iš Hildesheimo. Gali būti, kad ir du MB O405N2U irgi iš ten pat, bet jie labai jau panašūs į tuos 2 (EFS 280 ir EFS 282), kurie priklauso/-ė "Kolegitai" ir dabar pradingo iš maršrutų.
Dar yra kažkoks įdomus DAF nr.076, kuris po ilgo laiko tarpo išlindo iš garažo jau perdažytas ir su užrašu TECHNINĖ PAGALBA.
Dabar jau rečiau galima bus išvysti minėtąjį vilkiką DAF nr.140, nes jis važiuos į iškvietimą tik tuo atveju, jei pas autobusą bus sunkumų su valdymu ar negalima bus jo pajudinti. Kitais atvejais važiuos Ikarusai ir "naujasis" 076 (spėju). Deja gedimo 76-ame maršrute atveju pačiam Ikarusui reikia pagalbos, nes jis pats ir be jokio autobuso prikabinto vos vos velkasi į Žaliųjų ežerų kalnusPaskutinis taisė Eimantas; 2010.06.17, 15:29.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąĮdomu kur yra toks muziejus, kur galima būtų laikyti Ikarusą .
Spėju kad tai galėtų būti Energetikos muziejus arba Brunzos garažasPaskutinis taisė Qbazzz; 2009.04.06, 17:06.
Comment
Comment