Atrodo tiesiog Super!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[ŠIA] Šiaulių autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Žiemiškos nuotraukos
Atsiradus šiek tiek laisvo laiko sugalvojau eiti pafotografuoti. Oras buvo šaltas, todėl ilgai neužtrukau.
ir jeigu neišeis įkelti daugiau nuotraukų, tai...
Paskutinis taisė Lincas; 2012.12.24, 15:31.
Comment
-
Praėjusį šeštadienį Gegužių žiede:
Aabenraa #1404. 18 maršrutas
Dab Citybus #1312. 3 maršrutas
Irisbus Citelis 12M CNG #1320. 24 maršrutas. Atvirai, man šis autobusas kažkaip didelio įspūdžio nepaliko.
Buvo išėjęs vairuotojas nuo autobuso nuvalyti dulkių Beje, su šituo patraukėm link miesto centro.
Dab Citybus #1312.
Aušros alėjoje.
Volvo 7000 CNG #1423. 4 maršrutas. Ko gero labiausiai man patikęs bei patogiausias autobusas Šiauliuose Kiek pasisukiojus centre, paskui su šituo važiavome į Medelyno žiedą.
Saffle #1007. 24 maršrutas
Comment
-
Tilžės gatvė.
Scania CN113CLB #1515. 12 maršrutas
Irisbus Citelis 12M CNG #1022. 17 maršrutas
Iribus Citelis 12M #1424. 21 maršrutas
Aabenraa #1208. 29 maršrutas
Aabenraa #1209. 4 maršrutas
Aabenraa #1404. 18 maršrutas
Autobusų stotis.
Ir tądien priemiestyje dirbusi buvusi miesto Scania CN113CLB #2519.
Dėkui už dėmesį
Comment
-
Į Lietuvos gatves išriedės šimtas naujų ekologiškų autobusų
Originalius hibridinius autobusus nuspręsta paskirstyti po vieną kiekvienai iš projekte dalyvaujančių keleivinio transporto įmonių. Be jų, vilniečiams skirta lėšų įsigyti 21, kauniečiams – 14, klaipėdiečiams – 11, šiauliečiams, telšiškiams ir panevėžiečiams – po 8, marijampoliečiams – 7, raseiniškiams – 6, ukmergiečiams – 5, elektrėniškiams – 3 SGD autobusams.
http://verslas.delfi.lt/transportas/...#ixzz2Vtuxa8JC
Comment
-
Dar viena Busturo Scania perdažyta Šiaulių VT spalvomis. Atrodo gražiai, tačiau Busturas galėtų ir labiau pasistengti parenkant atspalvius...
Seniau autobusas atrodė taip.
Comment
-
Parašė Lincas Rodyti pranešimąMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąPhotoshopas
Comment
Comment