Parašė John
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[ŠIA] Šiaulių autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Lincas Rodyti pranešimą20.
Siauliai. Nezinomo gamintojo ir modelio autobusas
Cia kaip ir nuotraukoje matosi, Dab Silkeborg. Danu gamybos.
Comment
-
Taigi, atejo ir mano laikas parodyti siek tiek nuotrauku.
Naujausias Busturo pirkinys: devetas Volvo autobusas is Svedijos
nauja nupirkus, reikia seno atsikratyti:
taip pat pas mus buvo apsilankes ir TEDOM:
paziurejus i si autobusa, susidaro nuomone kad cia pagerintas Karosas. Vien viengubi langai daug ka pasako, jog ziema jame silumos butu tikrai mazai. O paziurejus i variklio skyriu galima pasakyti, jog priejimas variklio - siaubingas. O uzmetus aki kaip pedalai yra pastatyti ir prie jo papildomas skardos gabalas, kad vairuotojas koja galetu normaliai padeti ir be vargo spaudyti paminas - dar didesnis susipratimas. Taciau cia tik mano nuomone. Ir siaip, panarsius internete radau, jog tas autobusas jau buvo bandytas ir Lenkijoje.
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąSaunios nuotraukos. Kaip matau, Busturas lieka istikimas svediskai kokybei.
Comment
-
Seniai jau zadejau susitvarkyti nuotraukeles, taciau neturejau laisvo laiko. Siandien nusprendziau paaukoti vakariuka ir paleisti nuotraukas i interneta. Jei gaivinti tai gaivinti galerija
BUSTURAS 1303
BUSTURAS 1306
BUSTURAS 1414
BUSTURAS 1814, pirmas ir paskutinis, mano manymu, Karosa autobusas su priekaba
Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.12, 00:47.
Comment
-
Busturo prailginti autobusai Vingio parke (už jų turistiniai 2123, 2119):
1912
1903
1910
1904
Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 13:10.
Comment
-
Taigi, pasibaigus mokslams, atejo laikas ir darytoms nuotraukoms. Stai keletas:
Sutkunai:
Parkas:
Autobusu stotis:
Pirma karta Siauliuose pamatyta Scania 112:
Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.18, 01:34.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimą"Busturo" ilgaisiais vežė vaikus į šventę ar pervarė šventės aptarnavimui?
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąSavotiškai gražūs tie seni Švediški autobusai...
Comment
-
Taigi, kaip ir minėjau kitoje temoje, atsirado laisvo laiko nuotraukoms, kurias padariau praeitais ir kelias šiais metais. Praktiškai visos nuotraukos yra iš Vilniaus, bet tikiuosi kad patiks
Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 17:26.
Comment
-
Comment