Iki šiol taip ir neaišku kaip važiuos autobusai?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[A1] Grigiškių ruožo rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimąLabai neblogos naujienos dėl mėlyno ženklo, man tik neramu dėl to, kad sankryža-viadukas su Kirtimų gatve turi tokias trumpas greitėjimo juostas ir tiek daug konfliktinių situacijų rizikos, kad ten "greitkelis" ir baigsis...
Comment
-
Turiu kvailą klausimą. Kuo skiriasi šita sankryža...
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Parašė Zorro Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Ginthus; 2017.11.13, 10:33.
Comment
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimąLabai neblogos naujienos dėl mėlyno ženklo, man tik neramu dėl to, kad sankryža-viadukas su Kirtimų gatve turi tokias trumpas greitėjimo juostas ir tiek daug konfliktinių situacijų rizikos, kad ten "greitkelis" ir baigsis...
Šis "sprendimas" yra mano fantazija - reiktų modeliuoti srautus ir žiūrėti ar fiziškai srautas sukantis link Gariūnų gebėtų tilpti į vieną juostą.
Nebūčiau tikras ar konkrečiai šioje vietoj tai reikalinga.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Comment
-
2018 m. (reik tikėtis) bus pradėta tvarkyti kelio Kaunas-Vilnius greitėjimo/lėtėjimo juostas. Darbai apims ruožą nuo A4/A16 (Galvės g.) sankryžos ties Žemaisiais Paneriais ir baigsis netoli sankryžos su A6. Tai reik tikėtis sprendinių ir su Gariūnų sankryža. Greitkelis, manau, turėtų prasidėti už sankryžos su Galvės g.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąIki šiol taip ir neaišku kaip važiuos autobusai?
Turėtų šią savaitę Sįsp pateikti jau galutinius variantus dėl trasos korekcijų.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Miesto?
Turėtų šią savaitę Sįsp pateikti jau galutinius variantus dėl trasos korekcijų.
Dėl tarpmiestinių lieka neaišku.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAr jau atidarytas eismas naujais keliais, ar eilinį kartą nukeltas atidarymas?
Šiandien vakarop.
- 2 patinka
Comment
Comment