Galvės gatvė užkimšta dėl Lentvario-Kirtimų sankryžos, dabar ir Grigiškėse eismas apkarpomas (turbūt ir pravažiavimą per užtvanką teks uždaryti). O dar eilėje laukia Gariūnų tilto remontas, pietinio aplinkkelio II-asis etapas Kirtimų-Galvės sankryžoje... Ar tik nesigaus taip, kad pietvakarių kryptimi eismas taps visiškai suparalyžuotas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[A1] Grigiškių ruožo rekonstrukcija
Collapse
X
-
Seniai nebuvau Grigiškėse, tai norėčiau paklausti- o kaip šiuo metu grigiškiečiai gali išsukti į A1 link Kauno? Kaip mačiau, naujojoje sankryžoje prie Emsi tokios galimybės lyg ir nėra. Tai ką, tenka daryti ratą pro Gariūnus?Paskutinis taisė Vilnietizz; 2011.04.18, 12:46.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąSeniai nebuvau Grigiškėse, tai norėčiau paklausti- o kaip šiuo metu grigiškiečiai gali išsukti į A1 link Kauno? Kaip mačiau, naujojoje sankryžoje prie Emsi tokios galimybės lyg ir nėra. Tai ką, tenka daryti ratą pro Gariūnus?
Comment
-
Sveiki, jungiuosi ir aš prie šitos temos, bo man ji labai aktuali
Gyvenu Valų kaime, Trakų rajone, tad kasdien tenka įveikti tą kelio ruožą. Smagu, kad prasidėjo II-asis kelio etapas. Mes, gyvenantys Valuose labai jo laukėme...
Pabandysiu ir aš laiks nuo laiko pamėtyti keletą nuotraukų. Juk čia kasdien maluosi
Taip, tiek žalioji kavinė, tiek kiti 2 namai jau yra parduoti. Mačiau kartą kaip iš jų buvo išvežami berods baldai. Tad, manau juos greitu metu irgi griaus.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąBūtent prie EMSI ir yra galimybė išsukti link Kauno. Atvažiuoji iš Grigiškių, prieš LUKOIL suki į dešinę, pravažiuoji po A1 ir prie EMSI degalinės išlendi į kelią.
Comment
-
Parašė Stingray Rodyti pranešimąKasdien važinėju šiuo keliu ir galiu tik pasidžiaugti, kad pagaliau pradėjo matytis sankryžos ir kelio po tiltu kontūrai
Comment
-
Parašė Mokyklos Rodyti pranešimąSveiki,
gal kas zino ka planuojama daryti su Mokyklos gatve? Kiek girdejau sia gatve planuoja leisti autobusa
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKai III etapą padarys (o jis dar nepradėtas), tuomet gal ir paleis. Tai ne anksčiau nei po 2 metų, manau.
Comment
Comment