Parašė Mr. Vilnius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Eismas Vilniaus vakarinio aplinkkelio statybos metu
Collapse
X
-
Parašė Diim4iik Rodyti pranešimąVažiojant nuo Pilaites prieš apsisukima daro kažkoki sujungima tarp priešingu kripčiu kelius, itariu kad greitai gali uždaryt viena kelia...
Comment
-
Parašė milashius Rodyti pranešimąDabar belieka prisiminti eGzpertų replikas, kad Pilaitės prospektą visai uždarys bo kitaip neina pastatyt viadukųKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąO tu tikras, kad jau pradės viadukus statyti?
Comment
-
Po idejai pirma tretu perkelti kabelius. Bet cia jau priklauso kokius metodus ir darbu eiliskuma pasirinko. Ar pirma pastatyti viadukus ir po jai pakloti kabelius, o gal juos klos anksciau kur nors sone... Nesinagrinejau projekto detaliau. Bet kokiu atveju matomai darys tik po viena puse, o kitoj liks eismas.
Edit: uzmeciau aki i brezinius, tai kabelynas pavaizduotas uz viaduku atramu labiau i desine. Pries sankryza loviai kabeliams persimeta is kairio kelio krasto i desini ir pralenda po Pilaites prospektu truputi desiniau uz pacius viadukus.
Comment
-
Nuo liepos 9 d. bus važiuojama taiss naujai įrengtais nuvažiavimais per skiriamąją juostą. Manau, kad visi tikėjomės šiek tiek kitokio varianto, o ne tokio: link Pilaitės teks važiuoti per Spaudos rūmus, troleibusų parką ir Senojo Pilaitės kelio atkarpą, o link centro - persirikiuoti į priešpriešinio eismo juostą, o tada vėl grįžti į savąją.
Info apie pasikeitimus ir schema - iš čia: http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=466Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.02, 14:02.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąO ką aš sakiau jau seniau...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąO ką aš sakiau jau seniau...
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimąČia yra viešojo transporto maršrutų schema, ar yra informacijos apie kitam transportui taikysimus pakeitimus?
Comment
-
Kokie dar kamščiai vasarą, ypač kai visi vilniečiai namo išsivažinėję
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVakarais neblogi kamščiai bus norintiems pasukti iš Laisvės pr. į Justiniškių gatvę...
Comment
-
Parašė dyko Rodyti pranešimąKokie dar kamščiai vasarą, ypač kai visi vilniečiai namo išsivažinėjęAš neliūdnas - aš blaivus
Comment
Comment