Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Eismas Vilniaus vakarinio aplinkkelio statybos metu

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Little_man Rodyti pranešimą
    Na aš ne ekspertas, tačiau dėl to šunkelio, nuo Buivydiškių pusės link, Pilaitės, tai manau jį naikins, nes jis tragiškas ir niekas nieko ten nedaro ir neremontuoja, nes greičiausiai ir numatyta jį panaikinti. Todėl ir nedaro nieko. Gali būti, kad nuo Buivydiškių atvažiuojant reikės sukti į dešinę, ir apsisukinėti per viaduką arba važiuoti tiesiai, na tokiu atveju didelės problemos nematau, daugiaaukštis apsisukimas nėra blogai. Geriau jau būtų taip nei tuo šunkeliu mašiną gadinti.
    Greičiausiai taip ir bus, nes jau anksčiau tas keliukas buvo nenaudojamas, prieš remontus.
    Taip, tai nėra pats blogiausias variantas po kelis šimtus metrų pavažiuoti į šoną ir apsisukti. Bet man vis tik įdomu, kam tas skersinis pravažiavimas paliktas, jei jau dabar nusimato didelė problema kirsti gatvę. Galbūt jis tik laikinas, kol dar neatidarė VA II etapo..?
    Su VA III etapu vėl viską išdraskys ir darys iš naujo turbūt.

Comment

Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
      Greičiausiai taip ir bus, nes jau anksčiau tas keliukas buvo nenaudojamas, prieš remontus.
      Taip, tai nėra pats blogiausias variantas po kelis šimtus metrų pavažiuoti į šoną ir apsisukti. Bet man vis tik įdomu, kam tas skersinis pravažiavimas paliktas, jei jau dabar nusimato didelė problema kirsti gatvę. Galbūt jis tik laikinas, kol dar neatidarė VA II etapo..?
      Su VA III etapu vėl viską išdraskys ir darys iš naujo turbūt.
      Gal paliko tiesiog laikinai, aš turiu tokią nuojautą, kad su trečiu etapu vėl uždarinės viską iki Pilaitės prospekto viaduko, ir lygius vienodins, nes dabar ten tokia gana stati įkalnė gaunasi, nuo Ozo gatvės, tad tokio lygio gatvėje, manyčiau tokių lygių perkritimų neturėtų būti, juolabiau, net gi ne koks viadukas ar tiltas, kad užvažiuoti reikėtų. O dabar paliks kaip yra.

Comment

Mielieji, o po II etapo paleidimo iš Justiniškų gatvės pasukus į Šešuolių g. pavyks pakliūti į aplinkkelį?
        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė vytauc Rodyti pranešimą
          Mielieji, o po II etapo paleidimo iš Justiniškų gatvės pasukus į Šešuolių g. pavyks pakliūti į aplinkkelį?
          Taip - kol dar nepradėtas III etapas, Šešuolių g, gaunasi kaip aplinkkelio tęsinys. Nė viena gatvė netapo aklakeliu.

Comment

Sankryžos!!!

Aplinkelio II etapą atidarys, bet įtariu, kad niekas nepasirūpino paskaičiuoti kaip pasikeis sankryžų Pilaitės pr. su Liasvės pr. ir Šešuolių g. su Justiniškių g. apkrovimas.
            Juk reikia atitinkamai koreguoti srautų pralaidumą. Ar vėl bus ta pati nesamonė, kaip buvo perkasus Pilaitės prospektą ir nepagalvojus, kaip esami srautai pravažiuos pro kitas sankryžas?
            Ar tik po didelio džiaugsmo nesulauksime ilgo stovėjimo kamščiuose?
            Čia klausimas tiems, kas atsakingi už eismo organizavimą.

Comment

Parašė Aronas Rodyti pranešimą
              Aplinkelio II etapą atidarys, bet įtariu, kad niekas nepasirūpino paskaičiuoti kaip pasikeis sankryžų Pilaitės pr. su Liasvės pr. ir Šešuolių g. su Justiniškių g. apkrovimas.
              Juk reikia atitinkamai koreguoti srautų pralaidumą. Ar vėl bus ta pati nesamonė, kaip buvo perkasus Pilaitės prospektą ir nepagalvojus, kaip esami srautai pravažiuos pro kitas sankryžas?
              Ar tik po didelio džiaugsmo nesulauksime ilgo stovėjimo kamščiuose?
              Čia klausimas tiems, kas atsakingi už eismo organizavimą.
              Bus kamščiai tikrai, jau ir dabar iš Pilaitės pr. į Laisvės pr. pasukti nespėjama per kelis ciklus, Šešuolių gatvė irgi užsikiš kaip reikalas. Bet tuo pačiu ir Laisvės pr. turėtų pralaisvėti, nes vakarais kamščiai būna nuo Lazdynų tilto iki Spaudos rūmų.
              Flickr

Comment

/\ Vat čia ir problema, kad į Pilaitę tėra vienas normalus kelias. Jeigu būtų, kad bent ir 2 juostų Taurupės gatvė iki Karoliniškių, bėda kažkiek būtų mažesnė.
                Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
                  /\ Vat čia ir problema, kad į Pilaitę tėra vienas normalus kelias. Jeigu būtų, kad bent ir 2 juostų Taurupės gatvė iki Karoliniškių, bėda kažkiek būtų mažesnė.
                  Taurupės gatvė iš esmės nebereikalinga, kamščiai susidarys dėl važiuojančių į Justiniškių, Viršuliškių pusę ir toliau. Pilaitės gyventojai galės dabar nuo Lazdynų tilto grįžti namo (arba ryte važiuoti į darbą) nesustodami ir be Taurupės gatvės.
                  Man labai keista, kodėl iš Pilaitės pr. į Laisvės pr. (arba iš Šešuolių g. į Justiniškių g.) pasukti yra tik viena juosta padaryta, ten juk tiek vietos, kamštis iš karto sumažėtų.
                  Paskutinis taisė Lettered; 2013.10.29, 13:13.
                  Flickr

Comment

Kaip čia pasakius. Aš bijau kito dalyko - ar nebus kamščio pačiame aplinkkelyje ties Pilaitės pr. nes toliau kaip ir sankryža, tada vėl kita sankryža su Justiniškių g.

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
                      Kaip čia pasakius. Aš bijau kito dalyko - ar nebus kamščio pačiame aplinkkelyje ties Pilaitės pr. nes toliau kaip ir sankryža, tada vėl kita sankryža su Justiniškių g.
                      Na taip blogai tikrai neturėtų būti. Bet kokiu atveju, tik laikini nepatogumai, baigus aplinkkelį ir pastačius Šiaurinę gatvę, šioje miesto dalyje tikrai nebeturėtų būti didelių problemų. Toliau jau reiks žiūrėti centre kaip eismą gerinti.
                      Flickr

Comment

Galvoju, kad švesoforų veiklą (Pilaitės pr. į Laisvės pr.; Šešuolių g. į Justiniškių g.) koreguos (jei koreguos) pagal faktą. Pradžioje pažiūrės kokie iš tikro susidaro srautai, po to bandys koreguoti.
                        Aš irgi galvojų, kad prie minėtų sankryžų bei po Pilaitės viaduku (kaip aplinkelio pabaiga) bus kamsčiai, bet jie turėtų būti mažesni nei prie Asanavičiutės gatvės dabar.

Comment

Važiuojant nuo centro pusės link Pilaitės, atidengti ženklai ir leidžiama pasukti į dešinę, t.y. galima išvažiuoti link Ozo g.

Taip pat mačiau, kad jau patraukti užtvarai, kur nuo Lazdynų pusės atvažiuojant aplinkeliu, galima užvažiuoti į Pilaitės pr.

Comment

Tai "joptararai", ar kas žino, kada bus atvertas "vakarinis" iki Pilaitės prospekto ???

Comment

Parašė stulpas Rodyti pranešimą
                              Tai "joptararai", ar kas žino, kada bus atvertas "vakarinis" iki Pilaitės prospekto ???
                              Statau už lapkričio 1 d. Kas su manim?

Comment

Šiandien, iš ryto dar buvo draudžiama įvažiuoti ir išvažiuoti į aplinkkelį, nuo ozo g. pusės, bet man toptelėjo tokia mintis, ar nebus tik taip, kad taip ir liks kurį laiką dar ir eismą leis tik iki Pilaitės prospekto.

Comment

Šiandien, iš ryto dar buvo draudžiama įvažiuoti ir išvažiuoti į aplinkkelį, nuo ozo g. pusės, bet man toptelėjo tokia mintis, ar nebus tik taip, kad taip ir liks kurį laiką dar ir eismą leis tik iki Pilaitės prospekto.
                                  Nelabai suprantu, dėl kokių priežasčių taip gali būti palikta po aplinkkelio atidarymo. Kam tada išvis tą jungtį reikėjo daryti...

Comment

Iki Viršuliškių skersgatvio turėtų būti paliktas eismas, neveltui ten jį taip intensyviai perasfaltavo. Bet Šešuolių gatve eismas bus greičiausiai uždarytas, nes aplinkkelis ją kerta ir viską ten rausti III etape.
                                    Flickr

Comment

Įdomu kodėl šitas idiotizmas dar nesutvarkytas miesto valdžios: https://maps.google.lt/maps?q=%C5%A1...ed=0CCwQ8gEwAA Nors ir senoji Ozo.g dalis nuo Viršuliškių g. jau taip vadinama.

Comment

Aš vis galvodavau, kuri čia ta šešuolių g., o gi buvusi Ozo g.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                          Iki Viršuliškių skersgatvio turėtų būti paliktas eismas, neveltui ten jį taip intensyviai perasfaltavo. Bet Šešuolių gatve eismas bus greičiausiai uždarytas, nes aplinkkelis ją kerta ir viską ten rausti III etape.
                                          Tai logikos jokios tada, jei iki viršuliškių skg. leis o toliau neleis, kur tada dėsis visas srautas? nukreipinės per skersgatvį? ar per Zujūnus? Aišku kai pradės III etapo statybas tada savaime suprantama, kad ten uždarinės viską, tačiau manau jog tada uždarys visiškai viską tame tarpe ir sankryžą.

Comment

Working...
                                          X